svoo wrote:Ahoj, sice nejsem novacek a uz se to tu urcite mnohokrat resilo,ale nejak se mi to nechce hledat mam dva dotazy:
1. kolika poharu se muzu nejadnou ucastnit?
2. kdyz jsem v minusu a nekdo usporada turnaj a da startovne 0, muzu se do nej prihlasit?
Diky za odpoed.
1. 5 bez SPFA (myslim), 9 s SPFA
2. Rekl bych ze by to melo jit, na ucte musis mit 8krat vic nez je startovny (nebo tak nejak) a kdyz je startovny 0 tak 8 x 0 je porad nula...
Zdravim..ma jeden pro me dost dulezity dotaz... Jaktoze kdyz mam na konte 2 M (pujcka ) a podavam nabidku na hrace za dejme tomu 1 M mi to vzdycky napise, ze jim je lito ale ze nedisponuju tolika penezi..?? Kdyby jste mysleli ze to je tim ze uz mam jine nabidky a dohromady presahujou 2M...neni. Vcerea jsem nabizel 600 k, 500 k a za 800k uz neslo dat... Thx za odpoved
HANYSEK6 wrote:Zdravim..ma jeden pro me dost dulezity dotaz... Jaktoze kdyz mam na konte 2 M (pujcka ) a podavam nabidku na hrace za dejme tomu 1 M mi to vzdycky napise, ze jim je lito ale ze nedisponuju tolika penezi..?? Kdyby jste mysleli ze to je tim ze uz mam jine nabidky a dohromady presahujou 2M...neni. Vcerea jsem nabizel 600 k, 500 k a za 800k uz neslo dat... Thx za odpoved
podle mì je to protože pøekroèíš urèitou èástku v mínusu
HANYSEK6 wrote:Zdravim..ma jeden pro me dost dulezity dotaz... Jaktoze kdyz mam na konte 2 M (pujcka ) a podavam nabidku na hrace za dejme tomu 1 M mi to vzdycky napise, ze jim je lito ale ze nedisponuju tolika penezi..?? Kdyby jste mysleli ze to je tim ze uz mam jine nabidky a dohromady presahujou 2M...neni. Vcerea jsem nabizel 600 k, 500 k a za 800k uz neslo dat... Thx za odpoved
ale ja mam na konte 2M...to uz je jedno jestli to je z pujcky nebo ne, ci snad neni..?
ale ja mam na konte 2M...to uz je jedno jestli to je z pujcky nebo ne, ci snad neni..?
no co znamená to dejme tomu 1M když jsem spoèítal že kupuješ hráèe asi za 2,9M tak budeš 900K v mínusu a to je tøeba už tolik že tì to nepustí, podle mì pùjèka s tím nemá co dìlat
marektucek wrote:podle mì je to protože pøekroèíš urèitou èástku v mínusu
no co znamená to dejme tomu 1M když jsem spoèítal že kupuješ hráèe asi za 2,9M tak budeš 900K v mínusu a to je tøeba už tolik že tì to nepustí, podle mì pùjèka s tím nemá co dìlat
Nedáváš jim vysoký podpisový bonus Mám za to, že to zapoèítává do pøestupové èástky
urèitì to tu bylo už mnohokrat ale furt to nevim a než bych to tady nalistoval tak by to bylo na pul dne kdy se doplnuje fyzièka???pøed ligovim zapasem nebo po je to docela duležitý! a co je pro váš lepèí pøed nebo po pøed je asi lepèí ne?ty hraèi pak podaj lepèí vykony
Alex A. wrote:Muze mi nekdo rict jak presne funguje cinost skauta???
Cim na skaut vacsie % tym mozes mat nabidky na viac a viac hracov myslim ze 100% je 11 nabidiek ak sa nemylim....
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Alex A. wrote:Muze mi nekdo rict jak presne funguje cinost skauta???
Cim na skaut vacsie % tym mozes mat nabidky na viac a viac hracov myslim ze 100% je 11 nabidiek ak sa nemylim....
nemýliš sa
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Alex A. wrote:dik a mam jeste jednu otazku-v pripade ze doktor je na kurzu-ovlivnuje jeho nepritomnost tym (plati i u ostatnich zamestnancu)?
ee normalne je v týme
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!