Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

LordJurko
Coach

volny hraci

Post by LordJurko »

Hi !

Jak to plz funguje s volnymi hracmi ? Je to o stesti, nebo mu musim ponuknut "miliony" nebo... ? :O

dik vopred
Thomas25
Team President

Re: volny hraci

Post by Thomas25 »

LordJurko wrote:Hi !

Jak to plz funguje s volnymi hracmi ? Je to o stesti, nebo mu musim ponuknut "miliony" nebo... ? :O

dik vopred
Kdo mu dá nejvýhodnìjší smlouvu,tak k tomu pøestoupí.........,ale nedoporuèoval bych to........... :wink:
LordJurko
Coach

Post by LordJurko »

Thomas25 wrote:
LordJurko wrote:Hi !

dik vopred
Kdo mu dá nejvýhodnìjší smlouvu,tak k tomu pøestoupí.........,ale nedoporuèoval bych to........... :wink:
No tak to jde donekonecna? Nebo az se nabali? :D
Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

No tak to jde donekonecna? Nebo az se nabali? :D[/quote]

Myslím,že za 2 dny by mìl pøijít,ale nevím to jistì
MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Re: zapasy

Post by MošnaM »

lotky wrote:
Fifi.5 wrote:jo jasný vpohode moje aèko hraje stejne matchu jako beèko ale tady se nejedna o tohle ale o to jak je možný že se jim nedoplnila fyzièka nebo ja neim jak je to možný když hráè kerej mel pøed tim zapasem ligovim 90% má tedka 75% když se po zapase ma doplnovat fyzièka !to jako ztratil pøoi ligovim utkani 30% fyzièky nebo co a neni jedinej je jich tam více!
Záleží na energii, jestli voji hráèi maj nízkou energii, tak fyzièka mizí strašnì rychle
Nedá mi to. Musím se pøipojit do diskuze.
S tou fyzièkou to taky nechápu. Jediná možnost je, že za ligový zápas je velký odpoèet bodù (cca 20), protože plnì vytrénovaný hráè støedního vìku (enr 89) má veèer fyz 100 (mor asi 95, páè celý den odpoèíval) a ráno po lize má zhruba 94. A to mìl dostat 15 navíc. Zatímco v sobotu si s fy 100 zahraje tøi pøáteláky a v nedìli ráno má zase 100.
Ještì by mì zajímalo, která hodnota je pro výkon dùležitìjší - fyzièka nebo morálka ?
Oboje mít ráno na ligu na stovce nemùže - buï hrál a má nižší fyzièku, nebo nehrál a má nižší morálku.
Pokud to nìkdo ví, tak dík za odpovìï.
:?: :?: :?:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Lucius

Post by Lucius »

SKS wrote:
Lucius wrote:
Lucius wrote:Nevim jestli uz to nekde nekdo omylal,ale ja si nevsimnul...mozna jsem to prehlidnul proste:-)!

Ale zajimalo by me o kolik hraci stoupne vykon,kdyz mu fyzicka vystoupa o 10% trebas...jakej je ten narust...nejakej koeficient...diky!
:?:
Ono když budeš mít trošku snahy tak na to pøijdeš za den sám...staèej tøi zápasy a je to....teda aspoò orientaènì, ale po tomhle sem se nikdy nijak nepídil takže to ti neøeknu, srry, ale proje si zápasy a víš to hned :wink:

Jezis ted to po sobe ctu a desim se...nevim na co jsem myslel kdyz jem to psal...kazdopadne si prectete prosim znovu otazku a misto FYZICKA doplnte ZKUSENOSTI :lol: :lol: !

Proste o kolik stoupa vyklon pribejvajici zkusenosti...priklad byl o kolik stoupne pri +10% zkusenosti...

Diky moc...
winters
Team President

Post by winters »

MošnaM wrote: Nedá mi to. Musím se pøipojit do diskuze.
S tou fyzièkou to taky nechápu. Jediná možnost je, že za ligový zápas je velký odpoèet bodù (cca 20), protože plnì vytrénovaný hráè støedního vìku (enr 89) má veèer fyz 100 (mor asi 95, páè celý den odpoèíval) a ráno po lize má zhruba 94. A to mìl dostat 15 navíc. Zatímco v sobotu si s fy 100 zahraje tøi pøáteláky a v nedìli ráno má zase 100.
Ještì by mì zajímalo, která hodnota je pro výkon dùležitìjší - fyzièka nebo morálka ?
Oboje mít ráno na ligu na stovce nemùže - buï hrál a má nižší fyzièku, nebo nehrál a má nižší morálku.
Pokud to nìkdo ví, tak dík za odpovìï.
:?: :?: :?:
1/Samozøejmì za ligový zápas je velký odpoèet, ligový zápas vydá za 2 až 3 pøátelské zápasy.

2/Fyzièka je stejnì dùležitá jako morálka. Pøíklad, máš hráèe s morálkou 95 a fyzièkou 100. V souètu 95+100=195. Druhý den ráno hraješ ligu, bylo by proto žádoucí, aby jsi den pøedem, napø. v 22 hod. sehrál PøZ, protože pak mu sice fyzièka klesne o 1,2, až 3 body (záleží na výši skillu energie) ale morálka mu zároveò stoupne o 5. V souètu pak budeš mít 100 + 97(98,99)=197(198,199). Dá se øíci, že pokud je fyzièka na 100 % vyplatí se sehrát den pøedem pøátelský zápas.

3/Mùžeš dosáhnout hodnoty 100 + 100, a to tak, že nebudeš hrát PøZ bìhem nedìlí a støed (nutný pøedpoklad že jsi už vypadl ze SP poháru).
Image
MošnaM

Post by MošnaM »

3/Mùžeš dosáhnout hodnoty 100 + 100, a to tak, že nebudeš hrát PøZ bìhem nedìlí a støed (nutný pøedpoklad že jsi už vypadl ze SP poháru).[/quote]

Prosím o doplnìní.
Tím chceš øíct, že pokud nehraju v tyto dva dny (nedìle, nebo støeda) žádný zápas, hráèùm neklesne morálka ???
Tohle jsem ještì nezkoušel, ale když zápasy hraju a nìkteré hráèe nechám odpoèívat, morálka jim klesá. To jako berou : "Oni hrajou a já ne, to se na to vykašlu." :D A když nehraje nikdo, tak jsou spokojený a morálka neklesá?
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
winters
Team President

Post by winters »

Pøesnì tjak píšeš, štve je pouze když hrají jiní hráèi. Když nehraje nikdo je jim to u "prdele". No øekni, ty nejsi rád na dovolené nebo na prázdninách? Myslím, že je to logické. :lol:
Image
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

winters wrote:Pøesnì tjak píšeš, štve je pouze když hrají jiní hráèi. Když nehraje nikdo je jim to u "prdele". No øekni, ty nejsi rád na dovolené nebo na prázdninách? Myslím, že je to logické. :lol:
je to sice logicke ale myslím že žadnej hraè by si nevzal žadnej den aby nehral ani jeden zapas! :!: pokud není ve fyzièkové krizi :!:

a jinak k tomu doplnení!takže když mám nejakého mladeho hraèe kery ma energii 0 tak se nevyplatí aby sehral pøatelak pøed ligou protože mu klesne fyzièka moc!a jak to je pøibližne tedy pøi jake energii pøi pøatelaku klesne o kolik fyzièka !a jak je souèet moralky a fyzièky zavislej na vykonu !tøeba když mam v souètu místo 200 190 tak je tøeba výkon menší o 1 když 180 tak o 2 nebo jak to je díky budu moc rad když mi odpovíte na vše a když se pøipojí více lidí aby bylo z èeho èerpat dekuju moc!
Fifi.5
Team President

prodej

Post by Fifi.5 »

a pak mimo diskusi ještì když chci prodat hraèe tøeba kamaradoj za 200 000 ale mám na toho hraèe nabídku i na 500 000 tak mu ho normalne jde prodat ..jede to prodat menší nabídce ne?
krup72

Re: prodej

Post by krup72 »

Fifi.5 wrote:a pak mimo diskusi ještì když chci prodat hraèe tøeba kamaradoj za 200 000 ale mám na toho hraèe nabídku i na 500 000 tak mu ho normalne jde prodat ..jede to prodat menší nabídce ne?
Když nevybereš nejvyšší nabídku, tak jde hráè na tu, kde je nejvìtší plat. Mùže se teda stát, že pùjde jinam, pokud tam bude nabídka platu vyšší.
krup72

Post by krup72 »

Fifi.5 wrote: a jinak k tomu doplnení!takže když mám nejakého mladeho hraèe kery ma energii 0 tak se nevyplatí aby sehral pøatelak pøed ligou protože mu klesne fyzièka moc!
pokud ten danej hráè nebude hrát ligu, tak pøátelák pøed ní hrát mùže... proè ne...
Fifi.5 wrote: a jak to je pøibližne tedy pøi jake energii pøi pøatelaku klesne o kolik fyzièka !a jak je souèet moralky a fyzièky zavislej na vykonu!tøeba když mam v souètu místo 200 190 tak je tøeba výkon menší o 1 když 180 tak o 2 nebo jak to je díky budu moc rad když mi odpovíte na vše a když se pøipojí více lidí aby bylo z èeho èerpat dekuju moc!
Fyzièka a morálka jsou prostì další vlastnosti, který se (narozdíl od jiných) nezvyšují tréninkem. Když je má hráè malé, podává horší výkon.
Fyzièka se doplní pøi ranní simulaci a pøi zápasech klesá. Ten pokles závisí na víc vìcech, mimo jiné na náhodném faktoru.
Když tým hraje zápas, nominovaným hráèùm morálka stoupne, nenominovaným klesne.
Všechny hodnoty o kolik jde jednoduše vypozorovat, když se na danýho hráèe podíváš pøed simulací a po ní.
MošnaM

Re: prodej

Post by MošnaM »

krup72 wrote:
Fifi.5 wrote:a pak mimo diskusi ještì když chci prodat hraèe tøeba kamaradoj za 200 000 ale mám na toho hraèe nabídku i na 500 000 tak mu ho normalne jde prodat ..jede to prodat menší nabídce ne?
Když nevybereš nejvyšší nabídku, tak jde hráè na tu, kde je nejvìtší plat. Mùže se teda stát, že pùjde jinam, pokud tam bude nabídka platu vyšší.
Moje zkušenost.
Nejsem èlenem SPFA a nemùžu (asi proto) vybírat nižší nabídku - pøi výbìru mi to nabízí vždycky jen tu nejvyšší, i když je tam nabídek nìkolik.
Pøi pøihazování èástky pro klub se mi už nìkolikrát stalo, že hráè požadoval vyšší plat, pøestože mu pøedtím staèilo míò. Pøedpokládám, že je to proto, že druhý pøihazující mu pøedtím nabídl vyšší plat a já tuto èástku musím minimálnì dorovnat.
Na druhou stranu se mi nikdy nestalo, že bych mìl nejvyšší nabídku pro klub a hráè odešel automatickým pøestupem (ve 4.00) nìkam jinam.
Jestli jsou pro èleny SPFA jiná pravidla to nevím, ale mì to funguje takto. A to jsem už koupil cca 30 hráèù pøi budování týmu.
s.31. - ? v B3
svion
Assistant Coach

sfsuf

Post by svion »

Napište mi prosim, co je to SP Champions League , jak se tam dostat a kde se to dá sledovat dík :?: :wink:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”