Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Lucius
Member of the Soccer Project Association

Post by Lucius »

georgesa wrote:
Lucius wrote:Takze jeste jednou :lol: !
Nevite prosim vas jak stoupa vykon s pribejvajici zkusenostmi??O kolik trebas stoupne vykon kdyz zkusenost stoupne o 10%?Nejakej koeficient na to jestli je...jestli jste to uz nekdo zkoumal...
Zkus se mrknout do SPMT, tam to je....ale jen pri 100% zkusenostech, ale z toho si to uz odvodis....
To me taky napadlo,ale na to jsem prave asi moc linej...ja prave jen jestli uz to nahodou nekdo nezkoumal podrobnejc:-)!
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

Taky jsem lenoch, ale az skonci simulace, tak ti to sem hodim,ju? :D
SK Bastardos & SKS !!!!!!!
Image
Drakont
Team Board Member

Post by Drakont »

Chtìl bych se zeptat, jestli hraèùm, mající fyzièku znatelnì menší než 100%, pøi nenominování k utkáním též pøímoúmìrnì ménì klesá morálka, než kdyby mìli 100% fyzièku. Dìkuji za odpoveï :)
winters
Team President

Post by winters »

Lucius:

kontroloval jsem to u mého CB juniora v SPMT, který má v souèasnosti teprve 2% zkušenosti. Nárùst zkušenosti 0 na 100 mi u minimálního i maximálního odhadovaného výkonu dìlal vždy shodnì 5,1.

100:5,1= cca 19,6

Takže poèítej, že ti výkon skoèí o jeden bodík za zhruba každých 20% nasbíraných zkušeností. Na jiné juniory jsem nekoukal. Pokuste se to vypoèítat u svých vlastních hráèù kolik vám to dìlá, ale mìlo by to být vždy kolem 5 z nuly na sto.
Last edited by winters on Thu Feb 15, 2007 10:32 pm, edited 1 time in total.
Image
georgesa
Team Board Member

Post by georgesa »

winters wrote:Lucius:

kontroloval jsem to u mého CB juniora v SPMT, který má v souèasnosti teprve 2% zkušenosti. Nárùst zkušenosti 0 na 100 mi u minimálního i maximálního odhadovaného výkonu dìlal vždy shodnì 5,1.

100:5,1= cca 19,6

Takže poèítej, že ti výkon skoèí o jeden bodík za zhruba každých 20% nasbíraných zkušeností. Na jiné juniory jsem nekoukal. Pokuste se to vypoèítat u svých valstních kolik vám to dìla.
Herdek jsi me predbehl, ale je to spravne...100 zk = cca 5 bodu vykonu...
SK Bastardos & SKS !!!!!!!
Image
winters
Team President

Post by winters »

Drakont wrote:Chtìl bych se zeptat, jestli hraèùm, mající fyzièku znatelnì menší než 100%, pøi nenominování k utkáním též pøímoúmìrnì ménì klesá morálka, než kdyby mìli 100% fyzièku. Dìkuji za odpoveï :)
Morálka padá poøád stejnì není závislá na hodnotì fyzièky. Jen je rozdíl jestli ten hráè stojí bìhem ligy - výraznìjší pád morálky nebo stojí bìhem pøátelákù - menší pád morálky.
Image
Lucius

Post by Lucius »

Diky moc chlapci...
hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

winters wrote:
Drakont wrote:Chtìl bych se zeptat, jestli hraèùm, mající fyzièku znatelnì menší než 100%, pøi nenominování k utkáním též pøímoúmìrnì ménì klesá morálka, než kdyby mìli 100% fyzièku. Dìkuji za odpoveï :)
Morálka padá poøád stejnì není závislá na hodnotì fyzièky. Jen je rozdíl jestli ten hráè stojí bìhem ligy - výraznìjší pád morálky nebo stojí bìhem pøátelákù - menší pád morálky.
Hele tak pád morálky souvisí s hodnotou fyzièky to mám odzkoušený když má hráš tøa 60 klesne mu morálka míò než tomu co mìl tøea 85 tim sem si jistej
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
winters
Team President

Post by winters »

A porovnával jsi to zvl᚝ u pøátelákù a zvl᚝ u ligových zápasù? Protože jestli ne, je zbyteèné co tady píšeš. Já si opravdu nikdy nevšiml, že by morálka padala u unavených hráèù pomaleji.
Image
winters
Team President

Post by winters »

hownotsuts wrote: Hele tak pád morálky souvisí s hodnotou fyzièky to mám odzkoušený když má hráš tøa 60 klesne mu morálka míò než tomu co mìl tøea 85 tim sem si jistej
Tohle jsem zaregistroval jen u zranìných hráèù, kteøí mají tøeba fyzièku 25, ale programovì jsou chránìni proti poklesu morálky. A bìhem léèby jim ta morálka vlastnì nepadá vùbec.
Image
krup72

Post by krup72 »

Lucius wrote:Diky moc chlapci...
zkušenost je vlastnost jako každá jiná... takže platí, že 15 bodù zkušenost = 1 bod hodnocení hráèe
PipkiN

Post by PipkiN »

Tak tak, a SPMT bere každých 15 bodù nad hodnotu 50 jakéhokoliv skillu, a takto pøidá k dolní hranici odhadu, a podobnì vypoèítává i horní hranici, kde naopak od maximální hodnoty skillu poèítá do 100, výsledek je vydìlen 15 a následnì odeèten od max. hodnoty..
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
Fantazik
Team Manager

Morálka a kondice

Post by Fantazik »

Prosím Vás, mohl by mi nìkdo velmi podrobnì napsat vše co se tìhle dvou vìcí? U morálky mne zajímá, jestli klesá rùzni i podle poètu odehraných zápasù. Klesne hráèi, co den nehrál morálka více, když je hraje 1 zápas ligový a 3 pøáteláky v jeden den na rozdíl, kdyby se hrálo jen 1 zápas ligový a 1 pøátelák? Souvisí to tedy s poètem utkání?

A jak je to s kondicí, kdy pøesnì pøibívá, podle èeho a kolik a ubívá více u ligového zápasu a ménì u ménì u pøáteláku? Jaká je nejlepší strategie èi co udìlat, aby mìl hráè max kondici? Jsem si všiml, že mi u hráèe padá více kondice, než ji nabírá a to hraje jen 1 zápas.. je mu tedy už 29, ale stejnì mi to pøijde divný. Díky za co nejpodrobnìjší odpovìdi, kdyby se nìkomu chtìlo :)
Fantazik
Team Manager

Morálka a kondice podruhé :)

Post by Fantazik »

Ještì by mne zajímala jedna vìc, co je dùležitìjší, morálka èi kondice .. zahraje mi hráè když má tøeba 95% morálku a 100% kondici, èi 100% morálku a 90% kondici(roudíl dejme tomu 1 pøáteláku, který by hrám, tím by mu stoupla morálka a klesla kondice) Díky
hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

winters wrote:A porovnával jsi to zvl᚝ u pøátelákù a zvl᚝ u ligových zápasù? Protože jestli ne, je zbyteèné co tady píšeš. Já si opravdu nikdy nevšiml, že by morálka padala u unavených hráèù pomaleji.
no tak tøeba jeden hráè co mìl vèera fyzièku 66 tak dneska nehrál a má morálku 100 :wink: (zranìnej nebyl)
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”