To me taky napadlo,ale na to jsem prave asi moc linej...ja prave jen jestli uz to nahodou nekdo nezkoumal podrobnejc:-)!georgesa wrote:Zkus se mrknout do SPMT, tam to je....ale jen pri 100% zkusenostech, ale z toho si to uz odvodis....Lucius wrote:Takze jeste jednou!
Nevite prosim vas jak stoupa vykon s pribejvajici zkusenostmi??O kolik trebas stoupne vykon kdyz zkusenost stoupne o 10%?Nejakej koeficient na to jestli je...jestli jste to uz nekdo zkoumal...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Lucius:
kontroloval jsem to u mého CB juniora v SPMT, který má v souèasnosti teprve 2% zkušenosti. Nárùst zkušenosti 0 na 100 mi u minimálního i maximálního odhadovaného výkonu dìlal vždy shodnì 5,1.
100:5,1= cca 19,6
Takže poèítej, že ti výkon skoèí o jeden bodík za zhruba každých 20% nasbíraných zkušeností. Na jiné juniory jsem nekoukal. Pokuste se to vypoèítat u svých vlastních hráèù kolik vám to dìlá, ale mìlo by to být vždy kolem 5 z nuly na sto.
kontroloval jsem to u mého CB juniora v SPMT, který má v souèasnosti teprve 2% zkušenosti. Nárùst zkušenosti 0 na 100 mi u minimálního i maximálního odhadovaného výkonu dìlal vždy shodnì 5,1.
Takže poèítej, že ti výkon skoèí o jeden bodík za zhruba každých 20% nasbíraných zkušeností. Na jiné juniory jsem nekoukal. Pokuste se to vypoèítat u svých vlastních hráèù kolik vám to dìlá, ale mìlo by to být vždy kolem 5 z nuly na sto.
Last edited by winters on Thu Feb 15, 2007 10:32 pm, edited 1 time in total.

-
- Team Board Member
Herdek jsi me predbehl, ale je to spravne...100 zk = cca 5 bodu vykonu...winters wrote:Lucius:
Takže poèítej, že ti výkon skoèí o jeden bodík za zhruba každých 20% nasbíraných zkušeností. Na jiné juniory jsem nekoukal. Pokuste se to vypoèítat u svých valstních kolik vám to dìla.
Morálka padá poøád stejnì není závislá na hodnotì fyzièky. Jen je rozdíl jestli ten hráè stojí bìhem ligy - výraznìjší pád morálky nebo stojí bìhem pøátelákù - menší pád morálky.Drakont wrote:Chtìl bych se zeptat, jestli hraèùm, mající fyzièku znatelnì menší než 100%, pøi nenominování k utkáním též pøímoúmìrnì ménì klesá morálka, než kdyby mìli 100% fyzièku. Dìkuji za odpoveï

-
- Team Manager
Hele tak pád morálky souvisí s hodnotou fyzièky to mám odzkoušený když má hráš tøa 60 klesne mu morálka míò než tomu co mìl tøea 85 tim sem si jistejwinters wrote:Morálka padá poøád stejnì není závislá na hodnotì fyzièky. Jen je rozdíl jestli ten hráè stojí bìhem ligy - výraznìjší pád morálky nebo stojí bìhem pøátelákù - menší pád morálky.Drakont wrote:Chtìl bych se zeptat, jestli hraèùm, mající fyzièku znatelnì menší než 100%, pøi nenominování k utkáním též pøímoúmìrnì ménì klesá morálka, než kdyby mìli 100% fyzièku. Dìkuji za odpoveï
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
Tohle jsem zaregistroval jen u zranìných hráèù, kteøí mají tøeba fyzièku 25, ale programovì jsou chránìni proti poklesu morálky. A bìhem léèby jim ta morálka vlastnì nepadá vùbec.hownotsuts wrote: Hele tak pád morálky souvisí s hodnotou fyzièky to mám odzkoušený když má hráš tøa 60 klesne mu morálka míò než tomu co mìl tøea 85 tim sem si jistej

Morálka a kondice
Prosím Vás, mohl by mi nìkdo velmi podrobnì napsat vše co se tìhle dvou vìcí? U morálky mne zajímá, jestli klesá rùzni i podle poètu odehraných zápasù. Klesne hráèi, co den nehrál morálka více, když je hraje 1 zápas ligový a 3 pøáteláky v jeden den na rozdíl, kdyby se hrálo jen 1 zápas ligový a 1 pøátelák? Souvisí to tedy s poètem utkání?
A jak je to s kondicí, kdy pøesnì pøibívá, podle èeho a kolik a ubívá více u ligového zápasu a ménì u ménì u pøáteláku? Jaká je nejlepší strategie èi co udìlat, aby mìl hráè max kondici? Jsem si všiml, že mi u hráèe padá více kondice, než ji nabírá a to hraje jen 1 zápas.. je mu tedy už 29, ale stejnì mi to pøijde divný. Díky za co nejpodrobnìjší odpovìdi, kdyby se nìkomu chtìlo
A jak je to s kondicí, kdy pøesnì pøibívá, podle èeho a kolik a ubívá více u ligového zápasu a ménì u ménì u pøáteláku? Jaká je nejlepší strategie èi co udìlat, aby mìl hráè max kondici? Jsem si všiml, že mi u hráèe padá více kondice, než ji nabírá a to hraje jen 1 zápas.. je mu tedy už 29, ale stejnì mi to pøijde divný. Díky za co nejpodrobnìjší odpovìdi, kdyby se nìkomu chtìlo

Morálka a kondice podruhé :)
Ještì by mne zajímala jedna vìc, co je dùležitìjší, morálka èi kondice .. zahraje mi hráè když má tøeba 95% morálku a 100% kondici, èi 100% morálku a 90% kondici(roudíl dejme tomu 1 pøáteláku, který by hrám, tím by mu stoupla morálka a klesla kondice) Díky
-
- Team Manager
no tak tøeba jeden hráè co mìl vèera fyzièku 66 tak dneska nehrál a má morálku 100winters wrote:A porovnával jsi to zvláš u pøátelákù a zvláš u ligových zápasù? Protože jestli ne, je zbyteèné co tady píšeš. Já si opravdu nikdy nevšiml, že by morálka padala u unavených hráèù pomaleji.

Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker