fyzièkygeorgesa wrote:Obnoví se 15% èeho? Energie nobo fyzièky?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Tak to srry, trochu sem to spletl......Ale oni stoupaj pomalinku....snad si neèekal že za 60-70 zápasù je hráè bude mít na 100%Fantazik wrote:O 2 stránky zpìt jse se díval ..i o 3 a 4 a øešilo se tam kulový !! Procenta nálad,to je vše .. mne zajímá jakje to se zkušenostma..! DíkySKS wrote:Kdyby si se koukl o dvì str. zpìt tak se to tam øešilo....Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky![]()
Já ti mùžu øíci jediné, že za cca 10 pøátelákù je cca 1% zkušeností....tudíž poèítám, že u ligy/poháru to budou 2%
Last edited by SKS on Tue Mar 13, 2007 8:10 pm, edited 1 time in total.
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
-
smallmouse
- Team Manager
1% zkušenosti stoupne odehráním 4-5 zápasù ligy nebo poháru SP nebo 8-10 zápasy PøP a Pø. Když hraješ hodnì zápasù,tak se dá za sezónu nabrat 10-15 % zkušenosti.Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky
A koukám, žes byl rychlejšísmallmouse wrote:1% zkušenosti stoupne odehráním 4-5 zápasù ligy nebo poháru SP nebo 8-10 zápasy PøP a Pø. Když hraješ hodnì zápasù,tak se dá za sezónu nabrat 10-15 % zkušenosti.Fantazik wrote:Mohl by mi nìkdo øíci jak je to se zkušenostma ..? V pøáteláku, lize, poháru? Nìjak mi pomalu stoupají Kolik zápasù je 1%? Díky
Edit: He koukám špatnì, nebyl
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
-
Sokol Cejc
- Member of the Soccer Project Association
SKS wrote:Problé nastane, paè ten druhý ho nemá, takže to neprojde...museli by ste mít oba èlenstvíSokol Cejc wrote: Já má SPFA, druhý manager ne. Teï si koupil ode mì jednoho hráèe, a kdybychom se dohodli ještì na jedné výmìnì jednoho já jemu, jednoho on mì...šlo by to..?? Díky
A když mu teï pøišlo zdarma èlenství na tøi týdny...?? Tak to by mohlo projít, ne..?
Andrew - Sokol Čejč
Správce stadionu mám stoprocentního, kvalitu povrchu jsem měl stoprocentní, ale když jsem zadal stavění HI-Tech povrchu, tak začala kvalita povrchu klesat a neobnovovala se, včera byla na 88, teď už je na 80... Raději začínám hrát všechny přáteláky na cizí půdě a snad zbylých sedm dní vydržím. Docela mě to překvapilo, když odhlédnu od skutečnosti, že si nedokážu představit, jak je možné měnit povrch a hrát při tom zápasy, tak jsem nečekal, že zahájením stavby nového povrchu přestanou udržovat ten stávající...happyna17 wrote:a kolik máš procent správce stadionuwaf wrote:
právì že když jsem to dával stavìt, tak jsem mìl stoprocentní kvalitu, ale rázem je na 88% a tak zlou kvalitu povrchu jsem nemìl ani nepamatuju...
Mìl sem ten samý problém, zaèal sem stavìt nový trávník, protože kvalita pùvodního klesla k 80%. Pak sem hrál všechny pøáteláky venku a pomalu se zvedla, teï musíš hrát co nejmíò doma a modlit se a se nový trávník dostaví vèaswaf wrote:Správce stadionu mám stoprocentního, kvalitu povrchu jsem mìl stoprocentní, ale když jsem zadal stavìní HI-Tech povrchu, tak zaèala kvalita povrchu klesat a neobnovovala se, vèera byla na 88, teï už je na 80... Radìji zaèínám hrát všechny pøáteláky na cizí pùdì a snad zbylých sedm dní vydržím. Docela mì to pøekvapilo, když odhlédnu od skuteènosti, že si nedokážu pøedstavit, jak je možné mìnit povrch a hrát pøi tom zápasy, tak jsem neèekal, že zahájením stavby nového povrchu pøestanou udržovat ten stávající...happyna17 wrote:a kolik máš procent správce stadionuwaf wrote:
právì že když jsem to dával stavìt, tak jsem mìl stoprocentní kvalitu, ale rázem je na 88% a tak zlou kvalitu povrchu jsem nemìl ani nepamatuju...
gauners - f.211

-
smallmouse
- Team Manager
Mínus
Zdravím.. chtìl jsme se zeptat jak dlouho mùžu být v mínusu?? A hlavnì do jaké èástky?? Nìkdo mi øíkal že do 2M je jendo tak dlouho budu v mínusu. Je to pravda??