Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Woko
Member of the Soccer Project Association

Post by Woko »

k.jose wrote:
Woko wrote:
Tom151 wrote: Reznici jsou u me jako doma..jsou totiz levnejsi :lol: A cervenych moc nedostavam, mam vyzkouseny, ze kdyz dam soucet prisnosti a agrese pod 115 tak vetsinou nedostane u me cervenou ani ten nej agresor a toho mam 99%...
Moje øeè, taky to dìlám podobnì. Já mám øezníkù plnej tým a èervená je vyjímkou.
To to musíte prozrazovat, akorát stoupnou na cenì. Já bych je nechal u toho, že nejlepší je agrese do 30%.
Tak abys mìl radost tak pøidám že dostávaj furt žlutý a každou chvíli sou vykartovaný
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Tom151
Team President

Post by Tom151 »

Woko wrote: Tak abys mìl radost tak pøidám že dostávaj furt žlutý a každou chvíli sou vykartovaný
No jenze kdyz ty reznici byli tak levny, tak ti potom jeste zbyli prachy na dobry rezniky do becka, takze je muzes vzdycky protacet a vykon skoro neklesne :)
Strelci z Japonska
Image
E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi :)
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Tom151 wrote:
Woko wrote: Tak abys mìl radost tak pøidám že dostávaj furt žlutý a každou chvíli sou vykartovaný
No jenze kdyz ty reznici byli tak levny, tak ti potom jeste zbyli prachy na dobry rezniky do becka, takze je muzes vzdycky protacet a vykon skoro neklesne :)
Ta agresivita,dnes jsem kvùli ní prohrál první zápas po 60 zápasech v lize. Hodnì jsem si zkomplikoval postupové šance. Zranil se mi levý záložník,tak sem tam musel dát náhradníka(sice s výkonem 62), ale agresivitou 99.
Proto jsem nastavil týmovou agresi na souèet pouze 106(normálnì dávam kolem 120)...a on stejnì dostal v 50 minutì ÈK...a tak sice jsem mìl se soupeøem výkon 117-117.....ale prohrál jsem 1:0.
Od teï všechny hráèe s agresí nad 80 prodám a koupím neagresivní náhrady a to stojí co to stojí, protože na takové agresory není žádný spolehnutí.
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Mám k vám 2 dotazy:

1.
Jde vùbec naladit formu hráèe tak, aby pøi 100% morálce mìl 100% fyzièku? Mì se to zatím nepodaøilo. Dík za rady a za zkušenosti.
Snažil jsem se mít morálku na 100%, ale fyzièka pak byla v rozmezí od 93% do 96% podle stáøí hráèù.

2.
Je dovoleno hrát bìhem 14 dní hrát 18 pøátelských zápasù se dvìma týmy, s každým devìtkrát?
Jeden tým každý den hraje s jedním nebo druhým týmem, nìjaký den s obìma a nìkdy i v jeden den dvakrát.
Myslím si, že to dovoleno je, ale vùbec se mi to nelíbí. To bych si mohl domluvit zápasy tøeba s Pattem(sorry, zrovna jsi mì napadl) jednou by vyhrál on (postavil bych nejhorší hráèe), podruhé já (tentikrát by soupeø postavil nejhorší hráèe) a morálka by obìma krásnì rostla.
Last edited by H.Crespo(FC.Inter.Milano) on Fri Mar 16, 2007 11:57 am, edited 3 times in total.
Machuy
Team Manager

Post by Machuy »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Jde vùbec naladit formu hráèe tak, aby pøi 100% morálce mìl 100% fyzièku. Mì se to zatím nepodaøilo. Dík za rady a za zkušenosti.

Snažil jsem se mít morálku na 100%, ale fyzièka pak byla v rozmezí od 93% do 96% podle stáøí hráèù.
Jojo, jde to, zrovna dneska ráno pøed pøátelákem jsem mìl jednoho hráèe 100 - 100 ... jak se mi to povedlo nechápu. :)

EDIT: Teï má 99 - 100. Myslim, že to jde, když má 100% morálku a fyzièku nižší, a jeden den nehraješ - zvýší se mu fyzièka a morálka neklesá, páè se nehrál zápas.

A k tomu druhýmu, sice jim bude stoupat morálka, ale krásnì klesat fyzièka. Je to jako praš a uhoï.
Image
Èesky, English, Espaòol
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

za jak dlouho vytrénuji šéftrenéra mládeže ..kolikmu hodí 1 kurz.. jestli za 3 kurzy stihnu z 55% udìlat 100% a podle 4eho chodí junioøi ll mi dneska nepøišel až mám vše na max a 33 hráèù :(
krup72

Post by krup72 »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote: Jde vùbec naladit formu hráèe tak, aby pøi 100% morálce mìl 100% fyzièku?
Jde to jedinì, když den pøedem nehraješ zápas. Napø. v sobotu veèer odehraješ pøátelák, èímž se dostaneš s morálkou na 100%. V nedìli ráno se ti doplní fyzièka na 100%. A pokud už nebudeš hrát žádný zápasy, do pondìlní ligy, zùstane to tak.
H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote: Je dovoleno hrát bìhem 14 dní hrát 18 pøátelských zápasù se dvìma týmy, s každým devìtkrát?
... a morálka by obìma krásnì rostla.
Nevidím na tom žádné zvýhodnìní. Soupeøe na pøátelák pøece najdu kdekoliv...
A morálka roste v pøátelácích bez ohledu na výsledek, ne?
waf
Assistant Manager

Post by waf »

Tak zbývá ještě 5 dní do dostavění HiTech povrchu. Dnes jsem nehrál doma žádný zápas a přesto mi poklesla kvalita hřiště ze 70 na 60 :/. Takže nejen že se při přestavbě hřiště povrch neudržuje, ale navíc se zhoršuje i když se na něm nehraje... Taky to mohli napsat někam do pravidel... :/
Fantazik
Team Manager

Post by Fantazik »

Woko wrote:
Tom151 wrote:
kobop wrote:máte nìkdo nìjakou hranici agrese od který nechcete hráèe ani vidìt? koupili byste za 500 000 z centra mladýho RF se skrytou pøes 95, ale s agresí 87?
Reznici jsou u me jako doma..jsou totiz levnejsi :lol: A cervenych moc nedostavam, mam vyzkouseny, ze kdyz dam soucet prisnosti a agrese pod 115 tak vetsinou nedostane u me cervenou ani ten nej agresor a toho mam 99%...
Moje øeè, taky to dìlám podobnì. Já mám øezníkù plnej tým a èervená je vyjímkou.
Tak to já mám øezníka jednoho .. 94% a teïka 2x po sobì mne "prosral" domázá zápas èervenou .. souèet 116, 90 .. tak už vážnì nevím :(
Dzejkob
Coach

Post by Dzejkob »

Čaes Lidi tak zase prudím s jedním dotazem když zvýším kapacitu tak dostanu další reklamní tabule do 10 000 co tisíc 1. A od 10 000 po 2 tisících 1. Ale chtěl bych vědět co která je Sanmax jelikož investuju dřív pokud je to hned u 6 000, že jo? :P
DĚKUJI
hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

Dzejkob wrote:Èaes Lidi tak zase prudím s jedním dotazem když zvýším kapacitu tak dostanu další reklamní tabule do 10 000 co tisíc 1. A od 10 000 po 2 tisících 1. Ale chtìl bych vìdìt co která je Sanmax jelikož investuju døív pokud je to hned u 6 000, že jo? :P
DÌKUJI
no sanmaxy sou dva a pokud se nemýlím tak to se nemìní
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
dolkyn
Team Manager

Post by dolkyn »

hownotsuts wrote:
Dzejkob wrote:Èaes Lidi tak zase prudím s jedním dotazem když zvýším kapacitu tak dostanu další reklamní tabule do 10 000 co tisíc 1. A od 10 000 po 2 tisících 1. Ale chtìl bych vìdìt co která je Sanmax jelikož investuju døív pokud je to hned u 6 000, že jo? :P
DÌKUJI
no sanmaxy sou dva a pokud se nemýlím tak to se nemìní
nemýlíš se :wink:
gauners - f.211

Image
Angee

Post by Angee »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:...Proto jsem nastavil týmovou agresi na souèet pouze 106(normálnì dávam kolem 120)...
Co se tím myslí?? Jaké souèet?? Pøísnost rozhodèího plus nastavená agresivita, nebo nejagresivnìjší hráè v zápase plus nastavená agresivita pro zápas?? Ï :wink:
Image
Lermik

Post by Lermik »

Angee wrote:
H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:...Proto jsem nastavil týmovou agresi na souèet pouze 106(normálnì dávam kolem 120)...
Co se tím myslí?? Jaké souèet?? Pøísnost rozhodèího plus nastavená agresivita, nebo nejagresivnìjší hráè v zápase plus nastavená agresivita pro zápas?? Ï :wink:
týmová agrese + pøísnost rozhodèího
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII :arrow:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
Angee

Post by Angee »

Lermik wrote:
Angee wrote:Co se tím myslí?? Jaké souèet?? Pøísnost rozhodèího plus nastavená agresivita, nebo nejagresivnìjší hráè v zápase plus nastavená agresivita pro zápas?? Ï :wink:
týmová agrese + pøísnost rozhodèího
Johohoo..tak to dìlávám, toš to je good...vìtšinou ale na souèet do 115 takže taky èervenou vidím málokdy - no onehdy sem teda dostal za nakopnutí hráèe do pozadí :lol: (STOP na 4 zápasy :oops: )
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”