Tak abys mìl radost tak pøidám že dostávaj furt žlutý a každou chvíli sou vykartovanýk.jose wrote:To to musíte prozrazovat, akorát stoupnou na cenì. Já bych je nechal u toho, že nejlepší je agrese do 30%.Woko wrote:Moje øeè, taky to dìlám podobnì. Já mám øezníkù plnej tým a èervená je vyjímkou.Tom151 wrote: Reznici jsou u me jako doma..jsou totiz levnejsiA cervenych moc nedostavam, mam vyzkouseny, ze kdyz dam soucet prisnosti a agrese pod 115 tak vetsinou nedostane u me cervenou ani ten nej agresor a toho mam 99%...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
No jenze kdyz ty reznici byli tak levny, tak ti potom jeste zbyli prachy na dobry rezniky do becka, takze je muzes vzdycky protacet a vykon skoro neklesneWoko wrote: Tak abys mìl radost tak pøidám že dostávaj furt žlutý a každou chvíli sou vykartovaný

Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

-
- Member of the Soccer Project Association
Ta agresivita,dnes jsem kvùli ní prohrál první zápas po 60 zápasech v lize. Hodnì jsem si zkomplikoval postupové šance. Zranil se mi levý záložník,tak sem tam musel dát náhradníka(sice s výkonem 62), ale agresivitou 99.Tom151 wrote:No jenze kdyz ty reznici byli tak levny, tak ti potom jeste zbyli prachy na dobry rezniky do becka, takze je muzes vzdycky protacet a vykon skoro neklesneWoko wrote: Tak abys mìl radost tak pøidám že dostávaj furt žlutý a každou chvíli sou vykartovaný
Proto jsem nastavil týmovou agresi na souèet pouze 106(normálnì dávam kolem 120)...a on stejnì dostal v 50 minutì ÈK...a tak sice jsem mìl se soupeøem výkon 117-117.....ale prohrál jsem 1:0.
Od teï všechny hráèe s agresí nad 80 prodám a koupím neagresivní náhrady a to stojí co to stojí, protože na takové agresory není žádný spolehnutí.
-
Mám k vám 2 dotazy:
1.
Jde vùbec naladit formu hráèe tak, aby pøi 100% morálce mìl 100% fyzièku? Mì se to zatím nepodaøilo. Dík za rady a za zkušenosti.
Snažil jsem se mít morálku na 100%, ale fyzièka pak byla v rozmezí od 93% do 96% podle stáøí hráèù.
2.
Je dovoleno hrát bìhem 14 dní hrát 18 pøátelských zápasù se dvìma týmy, s každým devìtkrát?
Jeden tým každý den hraje s jedním nebo druhým týmem, nìjaký den s obìma a nìkdy i v jeden den dvakrát.
Myslím si, že to dovoleno je, ale vùbec se mi to nelíbí. To bych si mohl domluvit zápasy tøeba s Pattem(sorry, zrovna jsi mì napadl) jednou by vyhrál on (postavil bych nejhorší hráèe), podruhé já (tentikrát by soupeø postavil nejhorší hráèe) a morálka by obìma krásnì rostla.
1.
Jde vùbec naladit formu hráèe tak, aby pøi 100% morálce mìl 100% fyzièku? Mì se to zatím nepodaøilo. Dík za rady a za zkušenosti.
Snažil jsem se mít morálku na 100%, ale fyzièka pak byla v rozmezí od 93% do 96% podle stáøí hráèù.
2.
Je dovoleno hrát bìhem 14 dní hrát 18 pøátelských zápasù se dvìma týmy, s každým devìtkrát?
Jeden tým každý den hraje s jedním nebo druhým týmem, nìjaký den s obìma a nìkdy i v jeden den dvakrát.
Myslím si, že to dovoleno je, ale vùbec se mi to nelíbí. To bych si mohl domluvit zápasy tøeba s Pattem(sorry, zrovna jsi mì napadl) jednou by vyhrál on (postavil bych nejhorší hráèe), podruhé já (tentikrát by soupeø postavil nejhorší hráèe) a morálka by obìma krásnì rostla.
Last edited by H.Crespo(FC.Inter.Milano) on Fri Mar 16, 2007 11:57 am, edited 3 times in total.
Jojo, jde to, zrovna dneska ráno pøed pøátelákem jsem mìl jednoho hráèe 100 - 100 ... jak se mi to povedlo nechápu.H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Jde vùbec naladit formu hráèe tak, aby pøi 100% morálce mìl 100% fyzièku. Mì se to zatím nepodaøilo. Dík za rady a za zkušenosti.

EDIT: Teï má 99 - 100. Myslim, že to jde, když má 100% morálku a fyzièku nižší, a jeden den nehraješ - zvýší se mu fyzièka a morálka neklesá, páè se nehrál zápas.
A k tomu druhýmu, sice jim bude stoupat morálka, ale krásnì klesat fyzièka. Je to jako praš a uhoï.
-
Jde to jedinì, když den pøedem nehraješ zápas. Napø. v sobotu veèer odehraješ pøátelák, èímž se dostaneš s morálkou na 100%. V nedìli ráno se ti doplní fyzièka na 100%. A pokud už nebudeš hrát žádný zápasy, do pondìlní ligy, zùstane to tak.H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote: Jde vùbec naladit formu hráèe tak, aby pøi 100% morálce mìl 100% fyzièku?
Nevidím na tom žádné zvýhodnìní. Soupeøe na pøátelák pøece najdu kdekoliv...H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote: Je dovoleno hrát bìhem 14 dní hrát 18 pøátelských zápasù se dvìma týmy, s každým devìtkrát?
... a morálka by obìma krásnì rostla.
A morálka roste v pøátelácích bez ohledu na výsledek, ne?
Tak to já mám øezníka jednoho .. 94% a teïka 2x po sobì mne "prosral" domázá zápas èervenou .. souèet 116, 90 .. tak už vážnì nevímWoko wrote:Moje øeè, taky to dìlám podobnì. Já mám øezníkù plnej tým a èervená je vyjímkou.Tom151 wrote:Reznici jsou u me jako doma..jsou totiz levnejsikobop wrote:máte nìkdo nìjakou hranici agrese od který nechcete hráèe ani vidìt? koupili byste za 500 000 z centra mladýho RF se skrytou pøes 95, ale s agresí 87?A cervenych moc nedostavam, mam vyzkouseny, ze kdyz dam soucet prisnosti a agrese pod 115 tak vetsinou nedostane u me cervenou ani ten nej agresor a toho mam 99%...

-
- Team Manager
no sanmaxy sou dva a pokud se nemýlím tak to se nemìníDzejkob wrote:Èaes Lidi tak zase prudím s jedním dotazem když zvýším kapacitu tak dostanu další reklamní tabule do 10 000 co tisíc 1. A od 10 000 po 2 tisících 1. Ale chtìl bych vìdìt co která je Sanmax jelikož investuju døív pokud je to hned u 6 000, že jo?![]()
DÌKUJI
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
nemýlíš sehownotsuts wrote:no sanmaxy sou dva a pokud se nemýlím tak to se nemìníDzejkob wrote:Èaes Lidi tak zase prudím s jedním dotazem když zvýším kapacitu tak dostanu další reklamní tabule do 10 000 co tisíc 1. A od 10 000 po 2 tisících 1. Ale chtìl bych vìdìt co která je Sanmax jelikož investuju døív pokud je to hned u 6 000, že jo?![]()
DÌKUJI

gauners - f.211

týmová agrese + pøísnost rozhodèíhoAngee wrote:Co se tím myslí?? Jaké souèet?? Pøísnost rozhodèího plus nastavená agresivita, nebo nejagresivnìjší hráè v zápase plus nastavená agresivita pro zápas?? ÏH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:...Proto jsem nastavil týmovou agresi na souèet pouze 106(normálnì dávam kolem 120)...
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
-
Johohoo..tak to dìlávám, toš to je good...vìtšinou ale na souèet do 115 takže taky èervenou vidím málokdy - no onehdy sem teda dostal za nakopnutí hráèe do pozadíLermik wrote:týmová agrese + pøísnost rozhodèíhoAngee wrote:Co se tím myslí?? Jaké souèet?? Pøísnost rozhodèího plus nastavená agresivita, nebo nejagresivnìjší hráè v zápase plus nastavená agresivita pro zápas?? Ï