Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

PipkiN
Member of the Soccer Project Association

Post by PipkiN »

Hráèe s nejvìtší zkušeností, mìl by mít nìjaký (minimální) vliv na výkon mužstva .. ;)
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
SKS
Team President

Post by SKS »

Angee wrote:
Thomas25 wrote:Myslím,že u týmu ne,ale hráèi klesne morálka o 25bodu.A ještì bych se chtìl zeptat,ovlivní nìjak typ trávníku výkon týmu?Nìkde jsem slyšel,že ano.
Toto je uvedený v pravidlech:
Stav Vašeho høištì má vliv na vzestup/pokles týmového ducha.
Takže asi to má vliv :wink:
Typ, v žádném pøípadì vliv nemá, vliv má pouze špatný stav a to negativní, klesá týmový duch :wink:
waf wrote:
SKS wrote: dále pøi prodejích mam dojem, že jeho vytrénovanost ovlivòuje kolik penìz z prodejní èástky jde agentovi hráèe....
Na toto podle mì nemá vytrénovanost skauta žádný vliv a je to pevnì dané. Jeho kvalita má však vliv také na výši platu pøi sjednávání smlouvy (jak u prodeje, tak u prodlužování).
Nemáš pravdu viz topic "srážky pøi prodejích hráèù".... øešilo se to tam....Dále nemáš pravdu ani v bodu dvì, protože plat hráèe(jeho nároky) ovlivòuje pouze jeho hodnocení a morálka a samozøejmì jestli ho nìkdo v minulosti nepøeplatil....jo a ještì délka smlouvy na to má trošku vliv....skaut urèitì ne....
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Angee

Post by Angee »

SKS wrote:Typ, v žádném pøípadì vliv nemá, vliv má pouze špatný stav a to negativní, klesá týmový duch :wink:
Jo aha, no to sem nejak pøehlídl to slovíèko "typ" ...já sem mìl samozøejmì na mysli stav zatímco otázka byla smìøovaná na typ ...toš sorry - blbì sem ai to v hlavì pøelouskal :wink:
Image
Angee

Post by Angee »

markus48 wrote:chcem sa opytat na funkciu kapitana, ma to nejaky zmysel? a ak ano koho je najlepsie dat ako kapitana
To sme zkoušeli øešit v topicu Céèko alias kapitán pøi zápase
a taky Questions for Sjarel :wink:
Image
ace33
Coach

Post by ace33 »

poradte mi... mam skor investovat do vystavby stadionu alebo este vylepsit centrum mladeze (zakladne uz mam)? co je podla vas viacej vyhodne?
Angee

Post by Angee »

ace33 wrote:poradte mi... mam skor investovat do vystavby stadionu alebo este vylepsit centrum mladeze (zakladne uz mam)? co je podla vas viacej vyhodne?
Já osobnì jsem si prve rozšíøil o 2000 míst stadion a pak sem pokraèoval v centru...myslim ale, že ostatní ti poradí pravé opak :lol:
Image
kobop
Team Manager

Post by kobop »

Angee wrote:
ace33 wrote:poradte mi... mam skor investovat do vystavby stadionu alebo este vylepsit centrum mladeze (zakladne uz mam)? co je podla vas viacej vyhodne?
Já osobnì jsem si prve rozšíøil o 2000 míst stadion a pak sem pokraèoval v centru...myslim ale, že ostatní ti poradí pravé opak :lol:
Radím urèitì opak :D
kobop
Team Manager

Post by kobop »

WEBGAME WARRIOR wrote:cau chlapi prodavam hrace kteremu konci smlouva za 2 dny..chtel sem ho podepsat nez se vyresi za kolik by presel ,ale podepsani nove smluvy neni umozneno co se bude dit dal???
Když je hráè na TL nelze podepsat novou smlouvu musíš ho prodat døív, než mu smouva vyprší, nebo ho stáhnout z TL podepsat a dát ho tam znova.. Jinak odejde.
markus48
Fan

Post by markus48 »

kobop wrote:
WEBGAME WARRIOR wrote:cau chlapi prodavam hrace kteremu konci smlouva za 2 dny..chtel sem ho podepsat nez se vyresi za kolik by presel ,ale podepsani nove smluvy neni umozneno co se bude dit dal???
Když je hráè na TL nelze podepsat novou smlouvu musíš ho prodat døív, než mu smouva vyprší, nebo ho stáhnout z TL podepsat a dát ho tam znova.. Jinak odejde.
a ked uz je na nom ponuka?
Klitor
Team President

Post by Klitor »

markus48 wrote:
kobop wrote:
a ked uz je na nom ponuka?
podle mne ho musíš støelit než mu skonèí smlouva ale nevím to jistì ...
Image
smallmouse
Team Manager

Post by smallmouse »

Když už jsi udìlal tu chybu,že jsi mu smlouvu neprodloužil døív,tak teï už ho musíš prodat nejpozdìji v den,kdy mu bude do konce smlouvy chybìt 1 den. S další ranní simulací by ti už nepatøil a byl by z nìho volný hráè.
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Jednoznaènì jako první vybuduj co nejlepší centrum mládeže a až potom stadion. Vem si kolik stoji jakkýkoliv hráè z centra mládeže (cca mega-podle postu) a kolik mùžeš vydìlat za sezónu na vstupenkách, když vylepšíš stadión o tisíc (1000divákùx20eurx15zápasù=300 tisíc), takže je to asi jasné, proè je centrum lepší. 8)
Angee

Post by Angee »

Mám dotaz, ...jelikož mám teï pùjèku a má hlava je dìravá jak ementál tak se chcu zeptat estli si nìkdo z vás nepamatuje, jak je to u pùjèky s tema procentama - jaké je tam výbìr....
pamatuju si akorát ten první (myslim teda) ... to je nìjak: 18 týdnù + 5%
a ty další jsou jak??
Jo a na výbìr je 500K, 1.5M a 2.5M, že? Pøedem dík za odpovìï :wink:
Image
MošnaM

Post by MošnaM »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:
Jednoznaènì jako první vybuduj co nejlepší centrum mládeže a až potom stadion. Vem si kolik stoji jakkýkoliv hráè z centra mládeže (cca mega-podle postu) a kolik mùžeš vydìlat za sezónu na vstupenkách, když vylepšíš stadión o tisíc (1000divákùx20eurx15zápasù=300 tisíc), takže je to asi jasné, proè je centrum lepší. 8)
V podstatì souhlasím - stavìt centrum. Jen bych k výdìlkùm pøipoèítal pohárové zápasy (cca 50K) a reklamu (cca 60 x 5K = 300K). A uvážil bych, kdy zaèít stavìt - už se to tu øešilo - asi né tìsnì po pøíchodu hráèe ze základního centra, to bych radši postavil tribunu a lepší centrum zaèal stavìt tak týden pøed pøíchodem dalšího mladíka - výstavba trvá 60 dní - stejnì jako období v základním centru a délka období je podle stavu centra na zaèátku cyklu. Takže když dostavím lepší centrum den po pøíchodu mladíka, ten nový mladík pøijde zase za 60 dní, pøestože si platím lepší centrum a leží mi v nìm zbyteènì peníze, které mohly pracovat jinde.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM

Typ trávníku

Post by MošnaM »

O kus výš se øešil vliv typu trávníku. Jaký teda je ? Pøece to není jen tak pro legraci. Neovlivòuje lepší trávník (potažmo osvìtlení stadiónu atd.)tøeba spokojenost a tedy nárust poètu fanouškù ???
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”