nenastavil náhodou ten manažer, že chce hrát Pø venku, což znamená v tym pøípadnì na tvym stadionu?pindik00 wrote:Mùže mi tohle nìkdo vysvìtlit? Jak mùže uplnì cizí tým nabídnout na poolu zápas na mým stadionu???A shoda jmen to není!
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
- Member of the Soccer Project Association
žeby? no já zatím s poolem nemám moc zkušeností, takže fakt nevímlotky wrote:nenastavil náhodou ten manažer, že chce hrát Pø venku, což znamená v tym pøípadnì na tvym stadionu?pindik00 wrote:Mùže mi tohle nìkdo vysvìtlit? Jak mùže uplnì cizí tým nabídnout na poolu zápas na mým stadionu???A shoda jmen to není!

pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
-
- Team Board Member
Newim, ale stalo se mi to samy a koukal jsem jak puk, cizi typek a hraje na SK Bastardos Arena...lotky wrote:nenastavil náhodou ten manažer, že chce hrát Pø venku, což znamená v tym pøípadnì na tvym stadionu?pindik00 wrote:Mùže mi tohle nìkdo vysvìtlit? Jak mùže uplnì cizí tým nabídnout na poolu zápas na mým stadionu???A shoda jmen to není!
-
pøíklad extrémní smùly .... http://www.soccerproject.com/game_repor ... ID=1058357
ale zase jsem si dal svùj osobáèek v souètu øad, když už nic

FC Alkoholicks
-
Hmmm, výkon 131... myslím, že si tvoji úèast v Pindíkovì Poháru ještì rozmyslímkofi wrote:pøíklad extrémní smùly .... http://www.soccerproject.com/game_repor ... ID=1058357

pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
-
Jj, je to pøesnì tak...já s POOLem mám už dost zkušeností a je to tak - pokud nìjaký manažer chce (nebo se pøeklikne) hrát venku, tak ostatním manažerùm se zobarzí jejich vlastní aréna...a mimochodem - tento zápas jsem tam vèera taky vidìl a chtìl sem si ho zarezervovat, jenže mi to házelo chybu že v tu hodinu už hraju - menší háèek: já sem v tu hodinu žádný maè naplánované nemìllotky wrote:nenastavil náhodou ten manažer, že chce hrát Pø venku, což znamená v tym pøípadnì na tvym stadionu?pindik00 wrote:Mùže mi tohle nìkdo vysvìtlit? Jak mùže uplnì cizí tým nabídnout na poolu zápas na mým stadionu???A shoda jmen to není!

-
jj, je to tym ze on dal hrat VONKU! kazdy tam potom vidi svoj nazov stadionu!pindik00 wrote:žeby? no já zatím s poolem nemám moc zkušeností, takže fakt nevímlotky wrote:nenastavil náhodou ten manažer, že chce hrát Pø venku, což znamená v tym pøípadnì na tvym stadionu?pindik00 wrote:Mùže mi tohle nìkdo vysvìtlit? Jak mùže uplnì cizí tým nabídnout na poolu zápas na mým stadionu???A shoda jmen to není!
Ale asi jo, to dává smysl.
-
Já sem tam myslím že predevèírem vidìl vstupný na pohár 1.500.000 a schválnì jsem si spoèítal, kolik bych musel mít, abych se mohl pøihlásit..vyšla mì krásná suma: 12M ..tolik snad v životì mít nebudu ani v SPmomo9111 wrote:tolko penazi kolko by som potreboval na start som v zivote nevidel,a ani neuvidimhappyna17 wrote:Pìkný startovný € 1.250.000,00tak ale zase poøádá to céèkaø

-
- Team Manager