nenastavil náhodou ten manažer, že chce hrát Pø venku, což znamená v tym pøípadnì na tvym stadionu?pindik00 wrote:Mùže mi tohle nìkdo vysvìtlit? Jak mùže uplnì cizí tým nabídnout na poolu zápas na mým stadionu???A shoda jmen to není!
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
						new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
- 
				pindik00
- Member of the Soccer Project Association
žeby? no já zatím s poolem nemám moc zkušeností, takže fakt nevímlotky wrote:nenastavil náhodou ten manažer, že chce hrát Pø venku, což znamená v tym pøípadnì na tvym stadionu?pindik00 wrote:Mùže mi tohle nìkdo vysvìtlit? Jak mùže uplnì cizí tým nabídnout na poolu zápas na mým stadionu???A shoda jmen to není!
 Ale asi jo, to dává smysl.
  Ale asi jo, to dává smysl.pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
						- 
				georgesa
- Team Board Member
Newim, ale stalo se mi to samy a koukal jsem jak puk, cizi typek a hraje na SK Bastardos Arena...lotky wrote:nenastavil náhodou ten manažer, že chce hrát Pø venku, což znamená v tym pøípadnì na tvym stadionu?pindik00 wrote:Mùže mi tohle nìkdo vysvìtlit? Jak mùže uplnì cizí tým nabídnout na poolu zápas na mým stadionu???A shoda jmen to není!
- 
				kofi
pøíklad extrémní smùly .... http://www.soccerproject.com/game_repor ... ID=1058357
ale zase jsem si dal svùj osobáèek v souètu øad, když už nic

FC Alkoholicks
						- 
				pindik00
Hmmm, výkon 131... myslím, že si tvoji úèast v Pindíkovì Poháru ještì rozmyslímkofi wrote:pøíklad extrémní smùly .... http://www.soccerproject.com/game_repor ... ID=1058357

pindik00 - Los Bastardos FC - H.225
						- 
				Angee
Jj, je to pøesnì tak...já s POOLem mám už dost zkušeností a je to tak - pokud nìjaký manažer chce (nebo se pøeklikne) hrát venku, tak ostatním manažerùm se zobarzí jejich vlastní aréna...a mimochodem - tento zápas jsem tam vèera taky vidìl a chtìl sem si ho zarezervovat, jenže mi to házelo chybu že v tu hodinu už hraju - menší háèek: já sem v tu hodinu žádný maè naplánované nemìllotky wrote:nenastavil náhodou ten manažer, že chce hrát Pø venku, což znamená v tym pøípadnì na tvym stadionu?pindik00 wrote:Mùže mi tohle nìkdo vysvìtlit? Jak mùže uplnì cizí tým nabídnout na poolu zápas na mým stadionu???A shoda jmen to není!

- 
				momo9111
jj, je to tym ze on dal hrat VONKU! kazdy tam potom vidi svoj nazov stadionu!pindik00 wrote:žeby? no já zatím s poolem nemám moc zkušeností, takže fakt nevímlotky wrote:nenastavil náhodou ten manažer, že chce hrát Pø venku, což znamená v tym pøípadnì na tvym stadionu?pindik00 wrote:Mùže mi tohle nìkdo vysvìtlit? Jak mùže uplnì cizí tým nabídnout na poolu zápas na mým stadionu???A shoda jmen to není!
Ale asi jo, to dává smysl.
- 
				Angee
Já sem tam myslím že predevèírem vidìl vstupný na pohár 1.500.000 a schválnì jsem si spoèítal, kolik bych musel mít, abych se mohl pøihlásit..vyšla mì krásná suma: 12M ..tolik snad v životì mít nebudu ani v SPmomo9111 wrote:tolko penazi kolko by som potreboval na start som v zivote nevidel,a ani neuvidimhappyna17 wrote:Pìkný startovný € 1.250.000,00tak ale zase poøádá to céèkaø

- 
				hownotsuts
- Team Manager