V dobì simulací se ti nový data nenaètouLegolas wrote:hosi nemuzete mi nekdo poradit:)...zadny novy sem neinstaloval ale chci se kouknout ted v 18 na myho hrace kdyz zastavil funkci jak je na tom drak......a frajerinka mi nechce nahrat novy data.....mam tam jen z 10:00.....zkousel sem na to rvat nic
SPMT
Moderator: Czech Moderators
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
-
- Team Board Member
spmt
mám problem..velkej problem nakterej sem zatim nenašel odpovìd!vždycky sem mìl nainstalovany spmt..aniž bych instaloval framework nejspíš se sám nainstaloval s nìjakou hrou nebo tak..takže to bylo vpohodì no a tedka sem reinstaloval system a pøi instalaci spmt to po mì chce ten framework tak jsem si stahnul framework 2 a nainstaloval ale neustale pøi instalaci spmt to po mì chce framework.....nejde to proste naisntalovat nevim co stim a potøeboval bych to co nejdøíve

Re: spmt
stáhni si starší verzi frameworku (myslím že to je 1.1) a pak ti to pudeFifi.5 wrote:mám problem..velkej problem nakterej sem zatim nenašel odpovìd!vždycky sem mìl nainstalovany spmt..aniž bych instaloval framework nejspíš se sám nainstaloval s nìjakou hrou nebo tak..takže to bylo vpohodì no a tedka sem reinstaloval system a pøi instalaci spmt to po mì chce ten framework tak jsem si stahnul framework 2 a nainstaloval ale neustale pøi instalaci spmt to po mì chce framework.....nejde to proste naisntalovat nevim co stim a potøeboval bych to co nejdøíve![]()
![]()

gauners - f.211

Re: spmt
hm a kde ji mám asi sehnat i na strankach www.soccerproject.wz.cz je framework 2 a jednièka neni jinde taky sem si myslel e je to tim ale když jednièka neni jinde tak co mam asi dìlat a když je to novejší verze tak by to snad taky melo fachat ne?neøeknu kdyby byla starší ale když je novìjší tak to je divný ne?dolkyn wrote:stáhni si starší verzi frameworku (myslím že to je 1.1) a pak ti to pudeFifi.5 wrote:mám problem..velkej problem nakterej sem zatim nenašel odpovìd!vždycky sem mìl nainstalovany spmt..aniž bych instaloval framework nejspíš se sám nainstaloval s nìjakou hrou nebo tak..takže to bylo vpohodì no a tedka sem reinstaloval system a pøi instalaci spmt to po mì chce ten framework tak jsem si stahnul framework 2 a nainstaloval ale neustale pøi instalaci spmt to po mì chce framework.....nejde to proste naisntalovat nevim co stim a potøeboval bych to co nejdøíve![]()
![]()
-
- Team Manager
Re: SPMT
No tam je to uloženýSpree wrote:Zdarec, jde mnì jenom o to, že ten .Net framework mám staženej a co mám ted dál stahovat?? SPMT, ale skáèe mnì to kamsi na Rapishare..

Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
pls
poradíte nekdo?co stim spmt?
spmt
já už nevim vyzkoušel sem snad všechno a nic kdyby náhodou mìl nekdo tu verzi 1.1 tak moje icq je 246248250 a pošle te mì ji díky

spmt
musiš skusit každýmu to jde jinak ..zkus a uvidíš ...nic tim neztratíšniel wrote:dyz mam nove spmt a chcu si zpatky nainstalovat stare, tak muzu tam nechat ten novejsi framework??? nebo musim stahnou taky ten starsi??
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

Re: pls
Staci hledat... http://msdn2.microsoft.com/en-us/netfra ... 69264.aspxFifi.5 wrote:poradíte nekdo?co stim spmt?
Re: pls
diky za brzkou odpovìd..ne to je sranda ...samozøejmì už to mám protože sem si musel nejak poradit než zaèla sezona a když èlovek chce tak jde všechno..skoroPopulovic wrote:Staci hledat... http://msdn2.microsoft.com/en-us/netfra ... 69264.aspxFifi.5 wrote:poradíte nekdo?co stim spmt?

FC Petrovièky: