SPMT

Moderator: Czech Moderators

Lermik
Member of the Soccer Project Association

Post by Lermik »

Legolas wrote:hosi nemuzete mi nekdo poradit:)...zadny novy sem neinstaloval ale chci se kouknout ted v 18 na myho hrace kdyz zastavil funkci jak je na tom drak......a frajerinka mi nechce nahrat novy data.....mam tam jen z 10:00.....zkousel sem na to rvat nic
V dobì simulací se ti nový data nenaètou
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII :arrow:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
Legolas
Assistant Coach

Post by Legolas »

nebyla simulace protoze sem se koukal na toho hrace ze se mu zastavil skil jeden......a proto sem ho chtel prohlidnout.......tzn ze byl po treninku dotrenoval.......no ale kazdopadne zahada se vyresila ted po 22:00 uz to nacetlo .....asi nejaky vypadek nebo chybicka no nic sem to trochu spamnul:)
Koprfild
Coach

Post by Koprfild »

ten novej je nìjakej divnej. ukazuje mi u hráèe vìtší minimalní výkon než maximálni :roll:
Dave"Mourinho"
Team Board Member

Post by Dave"Mourinho" »

Koprfild wrote:ten novej je nìjakej divnej. ukazuje mi u hráèe vìtší minimalní výkon než maximálni :roll:
No to bude asi tím, že seš Koprfield.
Fifi.5
Team President

spmt

Post by Fifi.5 »

mám problem..velkej problem nakterej sem zatim nenašel odpovìd!vždycky sem mìl nainstalovany spmt..aniž bych instaloval framework nejspíš se sám nainstaloval s nìjakou hrou nebo tak..takže to bylo vpohodì no a tedka sem reinstaloval system a pøi instalaci spmt to po mì chce ten framework tak jsem si stahnul framework 2 a nainstaloval ale neustale pøi instalaci spmt to po mì chce framework.....nejde to proste naisntalovat nevim co stim a potøeboval bych to co nejdøíve :!: :evil: :(
dolkyn
Team Manager

Re: spmt

Post by dolkyn »

Fifi.5 wrote:mám problem..velkej problem nakterej sem zatim nenašel odpovìd!vždycky sem mìl nainstalovany spmt..aniž bych instaloval framework nejspíš se sám nainstaloval s nìjakou hrou nebo tak..takže to bylo vpohodì no a tedka sem reinstaloval system a pøi instalaci spmt to po mì chce ten framework tak jsem si stahnul framework 2 a nainstaloval ale neustale pøi instalaci spmt to po mì chce framework.....nejde to proste naisntalovat nevim co stim a potøeboval bych to co nejdøíve :!: :evil: :(
stáhni si starší verzi frameworku (myslím že to je 1.1) a pak ti to pude :wink:
gauners - f.211

Image
Fifi.5
Team President

Re: spmt

Post by Fifi.5 »

dolkyn wrote:
Fifi.5 wrote:mám problem..velkej problem nakterej sem zatim nenašel odpovìd!vždycky sem mìl nainstalovany spmt..aniž bych instaloval framework nejspíš se sám nainstaloval s nìjakou hrou nebo tak..takže to bylo vpohodì no a tedka sem reinstaloval system a pøi instalaci spmt to po mì chce ten framework tak jsem si stahnul framework 2 a nainstaloval ale neustale pøi instalaci spmt to po mì chce framework.....nejde to proste naisntalovat nevim co stim a potøeboval bych to co nejdøíve :!: :evil: :(
stáhni si starší verzi frameworku (myslím že to je 1.1) a pak ti to pude :wink:
hm a kde ji mám asi sehnat i na strankach www.soccerproject.wz.cz je framework 2 a jednièka neni jinde taky sem si myslel e je to tim ale když jednièka neni jinde tak co mam asi dìlat a když je to novejší verze tak by to snad taky melo fachat ne?neøeknu kdyby byla starší ale když je novìjší tak to je divný ne?
Spree
Team Manager

SPMT

Post by Spree »

Zdarec, jde mnì jenom o to, že ten .Net framework mám staženej a co mám ted dál stahovat?? SPMT, ale skáèe mnì to kamsi na Rapishare..
hownotsuts
Team Manager

Re: SPMT

Post by hownotsuts »

Spree wrote:Zdarec, jde mnì jenom o to, že ten .Net framework mám staženej a co mám ted dál stahovat?? SPMT, ale skáèe mnì to kamsi na Rapishare..
No tam je to uložený :wink:
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
Fifi.5
Team President

pls

Post by Fifi.5 »

poradíte nekdo?co stim spmt?
Fifi.5
Team President

spmt

Post by Fifi.5 »

já už nevim vyzkoušel sem snad všechno a nic kdyby náhodou mìl nekdo tu verzi 1.1 tak moje icq je 246248250 a pošle te mì ji díky :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
niel
Team Manager

Post by niel »

dyz mam nove spmt a chcu si zpatky nainstalovat stare, tak muzu tam nechat ten novejsi framework??? nebo musim stahnou taky ten starsi??
FC Jalgpallikoondis
Fifi.5
Team President

spmt

Post by Fifi.5 »

niel wrote:dyz mam nove spmt a chcu si zpatky nainstalovat stare, tak muzu tam nechat ten novejsi framework??? nebo musim stahnou taky ten starsi??
musiš skusit každýmu to jde jinak ..zkus a uvidíš ...nic tim neztratíš
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Populovic
Team Manager

Re: pls

Post by Populovic »

Fifi.5 wrote:poradíte nekdo?co stim spmt?
Staci hledat... http://msdn2.microsoft.com/en-us/netfra ... 69264.aspx
Image
Fifi.5
Team President

Re: pls

Post by Fifi.5 »

Populovic wrote:
Fifi.5 wrote:poradíte nekdo?co stim spmt?
Staci hledat... http://msdn2.microsoft.com/en-us/netfra ... 69264.aspx
diky za brzkou odpovìd..ne to je sranda ...samozøejmì už to mám protože sem si musel nejak poradit než zaèla sezona a když èlovek chce tak jde všechno..skoro :D
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”