Fantazik wrote:Teïka mi øekni, na co ti bude v týmu taková jedna megastár, ta ti tým nezachrání .. já asi svého 89% 21 letýho GK prodám a postavím na nìm tým
Víš že aj moøe je z kapek?? ...to je teprv první kapka v moøu - nekde (a nejak) se zaèít musí ..já bych ho taky (snad nikdy) neprodal.
No a kde veme na tìch zbylých 10 megastar do základní sestavy? )
Uz jsem to videl...kamos mel CM ,ktery na tom bylo stejne!Celkovy hodnoceni zcervena v tu chvilku, kdyz uz nic nemuzes vytrenovat!Tzn vsechno vytrenovany a zkusenosti na 100%!Pak to zcervena...
Lucius wrote:Uz jsem to videl...kamos mel CM ,ktery na tom bylo stejne!Celkovy hodnoceni zcervena v tu chvilku, kdyz uz nic nemuzes vytrenovat!Tzn vsechno vytrenovany a zkusenosti na 100%!Pak to zcervena...
To mi taky došlo
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Lucius wrote:Uz jsem to videl...kamos mel CM ,ktery na tom bylo stejne!Celkovy hodnoceni zcervena v tu chvilku, kdyz uz nic nemuzes vytrenovat!Tzn vsechno vytrenovany a zkusenosti na 100%!Pak to zcervena...
To mi taky došlo
A já myslel, že zajímavý je to, že tam není žádný RB....