Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

SKS
Team President

Post by SKS »

MošnaM wrote:Jsem trošku pøekvapen, ale zdá se že nikdo nic neví jistì.
Jediné co je jisté, že èím je nižší fyzièka, tím rychleji klesá - s tím naprosto souhlasím.
Otázka vlivu poèasí je zajímavá, ale neovìøená. Ještì mì napadla otázka síly soupeøe. V reálu by to mìlo mít urèitì vliv, ale taky nevím.
Vliv stylu bych zpochybnil. Jestli naplno útoèím - 100% (tak je to popsané), nebo bráním 0%, by mìlo být jedno. Vliv agrese by asi mìl být, ale rozdíly jsem nepozoroval, i když používám agresi od 0 do 100.
Øeknìte, kolik vám jde dolù fyzièka ze 100 veèer, po ligovém zápase ráno u plnì vytrénovaných hráèù ? Já mám u hráèù mezi 90 a 95.
Síla soupeøe je taky zohlednìna....tedy spíše výšše ligy, protože v háèku(nevytrénovaní)kluci zvládli i dva zápasy dennì a teï by mi maximálnì tak pochcípali
Jinak co se týèe spmt jsou tam uloženy i pøedešlé stavy hráèù po simulacích, ale myslim že v tom to vyhledávat by byla znaèná pakárna :roll:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
ace33
Coach

Post by ace33 »

ako je podla vas najefektivnejsie zostavovat trening? stale kliknut na automaticky alebo kazdemu postu venovat inu pozornost? samozrejme ze hlavne vlastnosti vytrenovat hned ale co potom?
krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

ace33 wrote:ako je podla vas najefektivnejsie zostavovat trening? stale kliknut na automaticky alebo kazdemu postu venovat inu pozornost? samozrejme ze hlavne vlastnosti vytrenovat hned ale co potom?
Já pak trénuju ty, které mohou zvýšit individuální pokyn. Úplnì poslední energii.
marektucek

Post by marektucek »

krup72 wrote:
ace33 wrote:ako je podla vas najefektivnejsie zostavovat trening? stale kliknut na automaticky alebo kazdemu postu venovat inu pozornost? samozrejme ze hlavne vlastnosti vytrenovat hned ale co potom?
Já pak trénuju ty, které mohou zvýšit individuální pokyn. Úplnì poslední energii.
A jaký to jsou??já myslel že jen hl. skilly to zvyšujou, já jsem je trénoval furt automaticky ale teï už nový trénuju hl. skilly a pak postupnì všechny
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
krup72

Post by krup72 »

marektucek wrote:
krup72 wrote:
A jaký to jsou??já myslel že jen hl. skilly to zvyšujou, já jsem je trénoval furt automaticky ale teï už nový trénuju hl. skilly a pak postupnì všechny
je to v pravidlech, bod 10
Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

Ted jsem si èetl pravidla,ty individuální pokyny.

Trøeba u GK je napsano:Hrát vpøed : Brankaø
+ : Hrát vpøed, rychlost
- : Reflex, odvaha

Co to pøesnì znamená?
MošnaM

Ind.pokyny

Post by MošnaM »

Thomas25 wrote:Ted jsem si èetl pravidla,ty individuální pokyny.

Co to pøesnì znamená?
((hvp+rych)-(ref+odv))/20=body k výkonu
Pozor ! Pokud ti vyjde mínus, hráèùv výkon je pøi tomto ind.pokynu oslabován o výslednou hodnotu.
Hráè podává výkon dle svého celkového hodnocení + ind.pokyn.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
waf
Assistant Manager

Post by waf »

Co to pøesnì znamená?
To znamená, že pokud má tvůj brankář větší součet charakteristik hrát vpřed a rychlost oproti součtu reflexu a odvahy, tak tímto pokynem bude kladen větší důraz na to v čem je lepší a podá o něco lepší výkon.
waf
Assistant Manager

Re: Ind.pokyny

Post by waf »

MošnaM wrote:

Co to pøesnì znamená?
((hvp+rych)-(ref+odv))/20=body k výkonu
Pozor ! Pokud ti vyjde mínus, hráèùv výkon je pøi tomto ind.pokynu oslabován o výslednou hodnotu.
Hráè podává výkon dle svého celkového hodnocení + ind.pokyn.
proč to dělíš dvaceti?
PipkiN

Post by PipkiN »

Protože to je pøepoèet na body výkonu ..
playing in C2
Image
Turnaj Slaná baterka
waf
Assistant Manager

Post by waf »

PipkiN wrote:Protože to je pøepoèet na body výkonu ..
jasné - tři patnáctiny - už mi to došlo :)
MošnaM

Trénování

Post by MošnaM »

krup72 wrote:Já pak trénuju ty, které mohou zvýšit individuální pokyn. Úplnì poslední energii.
Tady se Krupe72 u nìkterých hráèù právdìpodobnì dopouštíš trenérské chyby. Vysvìtlím to na pøíkladu.
CM trénován na ind. pokyn "pøihrávky" (což je dost typické). Tady hl.skily - pøihrávky a tvorba hry naplno a hlavièkování se støelbou nízko. V okamžiku, kdy vytrénuješ vše ostatní (mimo energie), tak má hráè výkon z celkového hodnocení tøeba 50 a za ind. pokyn tøeba +9. Tj výkon 59. Já pokraèuji tréninkem energie a výkon stoupá v závislosti na zvyšujícím se celkovém hodnocení a +9 za ind.pokyn zùstává. Ty, jak píšeš trénuješ tøeba støelbu a výkon v závislosti na celkovém hodnocení sice stoupá, ale pøídavek za ind.pokyn klesá. Tudíž celkový výkon se nemìní. Mùj CM tedy bude podávat vyšší výkony døív.
Promiò, že ti do toho kecám, ale je to tak. :D
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
krup72

Re: Trénování

Post by krup72 »

MošnaM wrote:
krup72 wrote:Já pak trénuju ty, které mohou zvýšit individuální pokyn. Úplnì poslední energii.
Tady se Krupe72 u nìkterých hráèù právdìpodobnì dopouštíš trenérské chyby.
...
Promiò, že ti do toho kecám, ale je to tak. :D
Klidnì kecej, každou konstruktivní kritiku vítám ;-)
V tomhle máš pravdu, ale je tam ještì jedna vìc. Energie klesá ze všech skillù výraznì nejvíc. Pokud ji vytrénuju, bìhem tréninku tìch zbývajících vlastností zase zbyteènì klesne.
Takže tvùj hráè bude døív podávat vyšší výkon, ale mùj bude podávat døív ten nejvyšší.
krup72

Post by krup72 »

Nezkoušeli jste nìkdo vysledovat, jestli má individuální pokyn vliv, pokud hráè nehraje na svým postu? (Pokud tam samozøejmì jde zadat - napø. kdyby hrál RM na postu CM a mìl pøihrávky)
MošnaM

Re: Trénování

Post by MošnaM »

krup72 wrote:....... Takže tvùj hráè bude døív podávat vyšší výkon, ale mùj bude podávat døív ten nejvyšší.
Souhlas.
Mùj systém se uplatní u hráèù, které potøebuji co nejrychleji do sestavy na ligu - také proto, že s vyšší energií vydrží za den víc zápasù bez výrazné ztráty fyzièky.
A pøesnì to jsem využil, páè jsem vyfasoval do zaèátku CM o pøímo dìsivé výkonosti (celk.hodn. 67 a 69, výkony kolem 55) a nový CM je pøekonal už pøi celk.hodn. 62 a výkon 60 dal už pøi celkovém hodn. 66 (ind.pok. pøihrávky +9,4).
s.31. - ? v B3
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”