Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Post by MošnaM »

krup72 wrote:Nezkoušeli jste nìkdo vysledovat, jestli má individuální pokyn vliv, pokud hráè nehraje na svým postu? (Pokud tam samozøejmì jde zadat - napø. kdyby hrál RM na postu CM a mìl pøihrávky)
Nevím, jestli jsem zcela pochopil otázku, ale jestli jo, tak je to normální výpoèet, jako jindy. Výkon z celk.hodnocení, odeèet za zmìnu pozice (v øadì, mezi øadami) a plus body za ind.pokyn (pokud tedy lze na té jiné pozici ten vhodný pro hráèe zadat).
Pøesná èísla odeètù se už nìkde vyskytla, ale já si je nepamatuji. Jen mám pocit, že nejmenší odeèet byl 6 bodù, kdyžtak mì nìkdo opravte, ( v øadì o pozici vedle), což je èíslo tak velké, že se mi ještì nestalo tøeba pøi zranìní, že by mi nìkdo dal po srážce za zmìnu pozice vyšší výkon, než hráè B-týmu. A v C a D týmu to neøeším, tam mi jde jen o udržení morálky hráèù.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
krup72

Post by krup72 »

MošnaM wrote: Nevím, jestli jsem zcela pochopil otázku, ale jestli jo, tak je to normální výpoèet, jako jindy. Výkon z celk.hodnocení, odeèet za zmìnu pozice (v øadì, mezi øadami) a plus body za ind.pokyn (pokud tedy lze na té jiné pozici ten vhodný pro hráèe zadat).
Dík, pochopil jsi otázku dobøe. Týká se to samozøejmì toho trénujícího zbytku (já nemám striktnì rozdìlený A, B, C, D). I v Pø a PøP dávám individuální pokyny, ale tam se posty míchaj podle potøeby.
A tohle jsem nikdy nevypozoroval - jednak z lenosti a jednak proto, že jak je ten hráè v tréninku, mìní se mu výkon i tak. Takže by to nemuselo být znát.
5zizou5

Post by 5zizou5 »

tak mam dotaz:
myslel jsem si, ze kdyz ma tym 37 hracu, ze uz nemuze podavat nabidky na dalsi hrace, presneji ani zvetsovat (prehazovat) nabidky na hrace, co mel nabidnuto v dobe, kdy mel hracu jen 34, ale tým Poprad international mi furt prehazuje pri snaze koupit jednoho dorostence, ikdyz ma 37 hracu...

takze presneji manažer suhajib tymu Poprad international ma 37 hracu a dneska mi zase preplatil, stejne jako vcera, kdy mel hracu 36, predepredevcirem mel hracu jen 34, tak tam chapu, ze mohl nabizet, ale ted jsem doufal, ze vyssi nabidka mu dat uz nepujde a junior se dostane do myho tymu, ale ouha, on furt nabidky dava:((

takze jestli to slo furt, tak jsem furt lama, a nebo jestli to je naka novinka, ze zvysili pocet moznych hracu, tak to by asi zverejnili v aktualitach, jestli se nepletu, a tam jsem si niceho takovyho nevsiml...

nebo jestli to je vyhoda clenstvi SPFA nevim, nicmene tym Poprad international SPFA ma, takze by to mohlo byt tim... :?:
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
happyna17

Post by happyna17 »

5zizou5 wrote:tak mam dotaz:
myslel jsem si, ze kdyz ma tym 37 hracu, ze uz nemuze podavat nabidky na dalsi hrace, presneji ani zvetsovat (prehazovat) nabidky na hrace, co mel nabidnuto v dobe, kdy mel hracu jen 34, ale tým Poprad international mi furt prehazuje pri snaze koupit jednoho dorostence, ikdyz ma 37 hracu...

takze presneji manažer suhajib tymu Poprad international ma 37 hracu a dneska mi zase preplatil, stejne jako vcera, kdy mel hracu 36, predepredevcirem mel hracu jen 34, tak tam chapu, ze mohl nabizet, ale ted jsem doufal, ze vyssi nabidka mu dat uz nepujde a junior se dostane do myho tymu, ale ouha, on furt nabidky dava:((

takze jestli to slo furt, tak jsem furt lama, a nebo jestli to je naka novinka, ze zvysili pocet moznych hracu, tak to by asi zverejnili v aktualitach, jestli se nepletu, a tam jsem si niceho takovyho nevsiml...

nebo jestli to je vyhoda clenstvi SPFA nevim, nicmene tym Poprad international SPFA ma, takze by to mohlo byt tim... :?:
urèitì když mìl 34 hráèù tak podal nabídku i na toho hráèe kterýho chceš a na toho poøád mùže zvyšovat nabídku jak dlouho chce :wink:
5zizou5

Post by 5zizou5 »

happyna17 wrote:urèitì když mìl 34 hráèù tak podal nabídku i na toho hráèe kterýho chceš a na toho poøád mùže zvyšovat nabídku jak dlouho chce :wink:
aha, tak tim se to vysvetluje:)
dik
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
waf
Assistant Manager

Post by waf »

Mam dotaz - chtel bych prodat hrace kamaradovi, ktery ma aktualne podanu druhou nejvyssi nabidku. Tato nabidka jde vybrat, avsak znepokojuje me tato hlaska:

Jste si jist, že chcete uzavřít tento přestup? Hráč si sám vybere tým ze shora uvedeného seznamu!

Znamena to, ze by si hrac mohl vybrat a jit k vyssi nabidce, ktera by mu napriklad nabidla vyssi osobni plat?
SKS
Team President

Post by SKS »

waf wrote:Mam dotaz - chtel bych prodat hrace kamaradovi, ktery ma aktualne podanu druhou nejvyssi nabidku. Tato nabidka jde vybrat, avsak znepokojuje me tato hlaska:

Jste si jist, že chcete uzavøít tento pøestup? Hráè si sám vybere tým ze shora uvedeného seznamu!

Znamena to, ze by si hrac mohl vybrat a jit k vyssi nabidce, ktera by mu napriklad nabidla vyssi osobni plat?
Jojo, pøesnì tak, pokud hráèe odklepneš ty, ještì pøed tim než ho systém automaticky prodá, tak si hráè sám vybere kam pùjde a to podle výšše platu :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Dave"Mourinho"
Team Board Member

Post by Dave"Mourinho" »

Hele stane se nìco když sem v mínusu o 450K a zrovna konèí týden??
Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

[quote="Dave"Mourinho""]Hele stane se nìco když sem v mínusu o 450K a zrovna konèí týden??[/quote]

NE
Dave"Mourinho"
Team Board Member

Post by Dave"Mourinho" »

Thomas25 wrote:[quote="Dave"Mourinho""]Hele stane se nìco když sem v mínusu o 450K a zrovna konèí týden??
NE[/quote]

Hele a o kolik musím být v mínusu a na jak dlouho, aby mì to smazalo?
Je to o 2M za 1 týden??
Thomas25
Team President

Post by Thomas25 »

[quote="Dave"Mourinho""]
Thomas25 wrote:[quote="Dave"Mourinho""]Hele stane se nìco když sem v mínusu o 450K a zrovna konèí týden??
NE[/quote]

Hele a o kolik musím být v mínusu a na jak dlouho, aby mì to smazalo?
Je to o 2M za 1 týden??[/quote]

Jsou to 2M,ale nevim,na jak dlouho.
Angee

Post by Angee »

Thomas25 wrote:[quote="Dave"Mourinho""]Hele a o kolik musím být v mínusu a na jak dlouho, aby mì to smazalo?
Je to o 2M za 1 týden??
Jsou to 2M,ale nevim,na jak dlouho.[/quote]
Je to následovnì: Do mínusu možeš jit jak chceš moc hluboko ale jakmile dosáhneš cifry mínus dva miliony (což je € - 2.000.000,00, tak máš týden na to, aby ses z toho dostal :wink: ..teï si ale nésu jisté jestli pøi tom musíš mít vzítou aj pùjèku.
Image
SKS
Team President

Re: :lol:

Post by SKS »

Fifi.5 wrote: pùjèka se do toho nepoèítá ale je to riziko když si takhle v mínusu a máš ji
Jaký riziko je to jen o pouhých max 145k na ten tejden víc :wink: :lol:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

SKS wrote:
Fifi.5 wrote: pùjèka se do toho nepoèítá ale je to riziko když si takhle v mínusu a máš ji
pro tými v haèku to muže bejt zadrhel ...vemsmìs pro zaèáteèníky
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
SKS
Team President

Post by SKS »

Fifi.5 wrote:
SKS wrote:
pro tými v haèku to muže bejt zadrhel ...vemsmìs pro zaèáteèníky
No ono když seš pøe dva míèe v mínusu tak jestli máš splatit o 145víc èi míò musí bejt už uplnì jedno :wink:
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”