Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
jakou roli hraje ve statech u hrace zkusenost??
Mám dotaz k fyzičce.
Kolik fyzičky přibyde hráči při ranní simulaci a co to ovlivňuje (předpokládám že energie a věk, ale nevím kolik přesně)? Kolik fyzičky ztratí hráč za zápas (ligu, pohár, přátelák) a ubyde stejně i když někoho střídá v průběhu zápasu? Předpokládám, že při ranní simulace se prvně odehrává zápas a potom přičítá fyzička, že? Jak moc ovlivňuje nižší fyzička individuální výkon hráče?
Kolik fyzičky přibyde hráči při ranní simulaci a co to ovlivňuje (předpokládám že energie a věk, ale nevím kolik přesně)? Kolik fyzičky ztratí hráč za zápas (ligu, pohár, přátelák) a ubyde stejně i když někoho střídá v průběhu zápasu? Předpokládám, že při ranní simulace se prvně odehrává zápas a potom přičítá fyzička, že? Jak moc ovlivňuje nižší fyzička individuální výkon hráče?
Docela by mne zajímalo, když si založím nové téma, tøeba v sekci pøestupy na prodej hráèe, co s tím když ho prodám, dá se nìjak zrušit, mám to nechat jak to je, èi jak se to má øešit? Našel jsem pouze mazání jednoho svého pøíspìvku, ale ne celého témata. Nìkde je, že tøeba je možný mít jen 1 aktuální téma, jinak dojde ke smazání, tak jak to udìlat 

-
- Member of the Soccer Project Association
waf wrote:Mám dotaz k fyzièce.
Kolik fyzièky pøibyde hráèi pøi ranní simulaci a co to ovlivòuje (pøedpokládám že energie a vìk, ale nevím kolik pøesnì)? Kolik fyzièky ztratí hráè za zápas (ligu, pohár, pøátelák) a ubyde stejnì i když nìkoho støídá v prùbìhu zápasu? Pøedpokládám, že pøi ranní simulace se prvnì odehrává zápas a potom pøièítá fyzièka, že? Jak moc ovlivòuje nižší fyzièka individuální výkon hráèe?
Kolik fyzièky ztratí hráè za zápas? To je rùzný u hráèù který maj vìtší energii klesá fyzièka míòHráèùm se také obnovuje ménì fyzièky, když jsou pøíliš mladí èi staøí. Hráèi ve vìku od 21 do 28 let získají bìhem simulace ve 4:00 15% fyzièky . Pro hráèe mladší a starší je to pouze 10%. A pokud je hráè opravdu starý (více než 33 let), zvýší se jeho fyzièka pouze o 5%.
Pøi ranní simulaci se nejdøív odehraje zápas a potom se doplní fyzièka.
Když hráè støídá v prùbìhu zápasu tak z mé zkušenosti mu fyzièka ubyde podstatnì míò
normálnì to nech bejt vono se to rychle ztratíFantazik wrote:Docela by mne zajímalo, když si založím nové téma, tøeba v sekci pøestupy na prodej hráèe, co s tím když ho prodám, dá se nìjak zrušit, mám to nechat jak to je, èi jak se to má øešit? Našel jsem pouze mazání jednoho svého pøíspìvku, ale ne celého témata. Nìkde je, že tøeba je možný mít jen 1 aktuální téma, jinak dojde ke smazání, tak jak to udìlat

Vubec nijak.....nech ho tam on se propadne a èasem se smaže automaticky.....zde neplatí, že mùžeš mít jen jeden aktuální topicFantazik wrote:Docela by mne zajímalo, když si založím nové téma, tøeba v sekci pøestupy na prodej hráèe, co s tím když ho prodám, dá se nìjak zrušit, mám to nechat jak to je, èi jak se to má øešit? Našel jsem pouze mazání jednoho svého pøíspìvku, ale ne celého témata. Nìkde je, že tøeba je možný mít jen 1 aktuální téma, jinak dojde ke smazání, tak jak to udìlat
Nosmas-Arsenal Praha
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
sezona 13.(jen 1/2)- 5.v H.1635
sezona 14.- 1. v H.1635
sezona 15.- 1. v G.545
sezona 16.- 1. v F.182
sezona 17.- 1. v E. 61
sezona 18.-13 v D. 21
sezona 19.- ? v E. 61
-
jej idem premenovatadriano10 wrote:50KPaul-X wrote:kolko stoji premenovanie štadiona?????
100k?
edit:ked dostanem SPFA
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP

. 3 dlhé roky bez SP

New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
-
Mì se zdá že pøí pøátelákách to neroste pøímo o procento ne? no a pokuds mìl tøeba 67,5% tak už to zaokrouhlilo na 68% a teï tøeba máš 68,4% a tak to furt ukazuje 68% ..ale jinak nevim, to jen mùj názor.roofer wrote:mam dotaz:vcera jaem koncil tymovou nalada na 68,dneska jsem vyhral jeden PrP a jeden pratelak a nalada je furt 68,nevite cim by to mohlo byt?

byl tam i pratelsky pohar,tak proto mne to udivilo,neni to az tak dulezite,ale zarazilo mne toAngee wrote:Mì se zdá že pøí pøátelákách to neroste pøímo o procento ne? no a pokuds mìl tøeba 67,5% tak už to zaokrouhlilo na 68% a teï tøeba máš 68,4% a tak to furt ukazuje 68% ..ale jinak nevim, to jen mùj názor.roofer wrote:mam dotaz:vcera jaem koncil tymovou nalada na 68,dneska jsem vyhral jeden PrP a jeden pratelak a nalada je furt 68,nevite cim by to mohlo byt?

-
Dost jsem se o to zajímal. Nìkde byla uvedená naprosto scestná tabulka o bodech za zápasy. Mì vychází, že mezi Pø a PøP není rozdíl - cca 0,5 bodu ( ale mùže to být tøeba 0,4, nebo 0,47, nebo 0,4658974....Angee wrote:Mì se zdá že pøí pøátelákách to neroste pøímo o procento ne? no a pokuds mìl tøeba 67,5% tak už to zaokrouhlilo na 68% a teï tøeba máš 68,4% a tak to furt ukazuje 68% ..ale jinak nevim, to jen mùj názor.roofer wrote:mam dotaz:vcera jaem koncil tymovou nalada na 68,dneska jsem vyhral jeden PrP a jeden pratelak a nalada je furt 68,nevite cim by to mohlo byt?

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Re: :lol:
já vim fyzièka už se tady øešila asi dostateène ale jak je to možný že u hráèe kerej má energii 95% mám po ligovym zápase 90% fyzièku a u hráèe kerej má energii 71% mám po zapase 100% fyzièky ja to fakt nechapu
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

-
Re: :lol:
Na to už jsem upozoròoval - není pøesnì dán pokles fyzièky v závislosti na energii. Budou tam asi zase ty zatracenýFifi.5 wrote:já vim fyzièka už se tady øešila asi dostateène ale jak je to možný že u hráèe kerej má energii 95% mám po ligovym zápase 90% fyzièku a u hráèe kerej má energii 71% mám po zapase 100% fyzièky ja to fakt nechapu

Jedinì mì ještì napadá - jakou jsi dal taktiku ? Pokud bys mìl ètyøi hráèe v záloze a dal dlouhé míèe a soupeø taky, tak minimálnì dva støedopolaøi si mùžou sednout doprostøed høištì a koukat, jak balóny lítaj nad jejich hlavama tam a zpátky. A to by je fakt moc neunavilo, až na bolesti za krkem

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3