tak jsem se nakonec rozhodnul to postavit..už je to nevratnýAngee wrote:Jestli nemáš v plánu posilovat tým v tuto dobu a chceš rozšíøit stadión, tak já bych rozšiøoval hned...sice odehraješ jenom dva, ale aj ty dva se poèítajouFifi.5 wrote:docela by me zajímali vaše názory.koneène mám pøesne peníze-vèetnì pujèky kerou bych si vzal na to abych postavil další tøi tisíce kapacity.mám necelých 12k fans a kapacitu 10k a tedka chci stavìt tøi ale když to dneska zaènu stavìt tak s tou zvìtšenou kapacitou stihnu odehrat tuto sezonu už jen dva zápasy doma.vyplatí se mi to nebo to mám postavit až na pøíští sezonu na zaèatek?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: lol
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
-
frankie_doparoma
- Member of the Soccer Project Association
-
Angee
No, jelikož stavbu bude mít dokonèenou asi 24.kvìtna, tak pokud vyhraje všechny ligový zápasy do té doby plus hraje ještì tøi pøáteláky, to znamená, že mu za tu dobu pøibude 999 fanouškù,...ale myslím že urèitì bude tech pøátelákù hrát víc, takže to èíslo bude vìtší....takže si myslím že zas tak zbyteèný to nenífrankie_doparoma wrote:imho, kdyz mas 12k fanousku a 10k stadak je zbytecny rozsirovat

-
frankie_doparoma
Lepsi nez stavet drahy tribuny je lepsi jich mit min ale za to vyssi vstupny, zisk je skoro stejnej... zeptejte se PrezyAngee wrote: No, jelikož stavbu bude mít dokonèenou asi 24.kvìtna, tak pokud vyhraje všechny ligový zápasy do té doby plus hraje ještì tøi pøáteláky, to znamená, že mu za tu dobu pøibude 999 fanouškù,...ale myslím že urèitì bude tech pøátelákù hrát víc, takže to èíslo bude vìtší....takže si myslím že zas tak zbyteèný to není
v budoucnu je stejnak budeš potøebovat pokud cejtim že mám dostatek maledých hráèu a je èas vylepšovat tak to udìlámfrankie_doparoma wrote:Lepsi nez stavet drahy tribuny je lepsi jich mit min ale za to vyssi vstupny, zisk je skoro stejnej... zeptejte se PrezyAngee wrote: No, jelikož stavbu bude mít dokonèenou asi 24.kvìtna, tak pokud vyhraje všechny ligový zápasy do té doby plus hraje ještì tøi pøáteláky, to znamená, že mu za tu dobu pøibude 999 fanouškù,...ale myslím že urèitì bude tech pøátelákù hrát víc, takže to èíslo bude vìtší....takže si myslím že zas tak zbyteèný to není
FC Petrovièky:
-
frankie_doparoma
tjn, ale radsi bych jeste investoval do hracu, ale je to tvoje vec, ja jen psal co si myslim ja...Fifi.5 wrote: v budoucnu je stejnak budeš potøebovat pokud cejtim že mám dostatek maledých hráèu a je èas vylepšovat tak to udìlám
-
Angee
No možná vám se vyplatí mít radši míò míst a vyšší vstupný, ale mì teda ne - a už ne vubec do budoucna...když bych si udìlal "ekonomické prùzkum"frankie_doparoma wrote:Lepsi nez stavet drahy tribuny je lepsi jich mit min ale za to vyssi vstupny, zisk je skoro stejnej... zeptejte se Prezy
9.000 fanouškù, spokojenost 90%, poèasí prùmìr, soupeø na 7.pozici
tak:
A) zisk pøi 7.000 stadionu, vstupným 16 (abych zaplnil stadion) je € 114.800 (bez platu hráèù)
B) zisk pøi 8.000 stadionu, vstupným 14 (abych zaplnil stadion) je € 116.800 (bez platu hráèù) plus možnost mít jednou za dva domácí zápase € 9.000 za reklamní tabulu
PS: možná je to trochu krkolomì napsaný, ale to má zkušenost

-
frankie_doparoma