SPMT
Moderator: Czech Moderators
opravdu někdy to jede někdy ne to je taky na h...
http://www.travian.cz/?uc=cz1_54048
super onlinovka a hraní zdarma
jìštì lepší onlinovku najdete zde
http://s7.bitefight.cz/c.php?uid=27443
další bojová a velmi dobrá onlinovka
http://s2.battleknight.cz/index.php?loc ... f=MTAzNDQ=
super onlinovka a hraní zdarma
jìštì lepší onlinovku najdete zde
http://s7.bitefight.cz/c.php?uid=27443
další bojová a velmi dobrá onlinovka
http://s2.battleknight.cz/index.php?loc ... f=MTAzNDQ=
SPMT
Hojte lidi mám problém hlásí mi to chybu a nemùžu se pøihlásit 
"This User has already downloaded the XML-file during this global slot.
Žádná data k dispozici"
Coto je ?? poraïte

"This User has already downloaded the XML-file during this global slot.
Žádná data k dispozici"
Coto je ?? poraïte

MaNaGeR: Jeremy.
TeAm: Jablonec FK
uMísTìNí: 9.
DiVizE: G.704
TeAm: Jablonec FK
uMísTìNí: 9.
DiVizE: G.704
-
- Member of the Soccer Project Association
- Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p
Tak zato mne to bezi ako hodinky... vsetko tak jak ma byt naj zostavy hadze aj ma normal prihlasi a nacita data aj 3 minutky po simulaci to nema problem s nacitanim 

4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
-
Jelikož mám ještì starý SPMT a už mì nebaví stále odklepávat pøi pøihlášení že nechci aktualizovat, chci se zeptat nìkoho kdo používá aktuální verzi SPMT jestli už to maká jak má ?
Pøedem dìkuji za odpovìï
Pøedem dìkuji za odpovìï
PIVOJ TEREŠOV
26 - 11 v C 8, 25 - 10 v C 8, 24 - 1 v D 24, 23 - 5 v D 24,
22 - 2 v E 70, 21 - 13 v D 24, 20 - 2 v E 71, 19 - 5 v E 71, 18 - 12 v D 24
17 - 2 v E 72, 16 - 2 v F 215, 15 - 1 v G 644, 14 - 7 v G 644, 13 - 2 v H 1931
-
Stále K.O. - práve jsem se opìt vrátil ke staré verzi
- nepsalo to nejlepší sestavu a nefungoval výpoèet platu hráèù.
Takže nedoporuèuju pøeinstalovávat na novou verzi
- nepsalo to nejlepší sestavu a nefungoval výpoèet platu hráèù.
Takže nedoporuèuju pøeinstalovávat na novou verzi
PIVOJ TEREŠOV
no já sem zacal hrát před týdnem SP a SPMT sem si stáhnul rovnou to nový, protože mam NetFramework ten novej a tak se mi ho nechce přeinstalovávat na starý. A neměl sem žádný problémy s aktualizací ani přihlášením, ale spíš mi štve že se mi zdá že mi to neukazuje nejlepší sestavu, hlavně střední obránce mam 4, a dává to tam podle mě ty 2 horší. Tak akorát v tom středu obrany to mam jinak, jinak se podle něj řídím s tou sestavou.
No a potom mam k tomu docela dost otázek, ale ještě to tu není napsaný, tak by to bylo dobrý pro přehled.
1. Je mi k něčemu ten narozeninový kalendář? Třeba že v den kdy má narozeniny a postavim ho že bude hrát nějak dobře
2. Položky v menu - zaměstnanci, manažer, liga,klub - ty mají nějaké funkce a nebo je to jen přehled???
3. Kolik má zhruba odchylku ten výpočet smlouvy??? U mě docela velkou...
4. V Sestava - tam dáváte podle čeho ty 4 věci (estimated performance, hodnocení,..) Který z nic je podle vás nejlepší???
5. Co to znamená odhad výkonu, nejlepšího výkonu,... a na jaký stupnici ten výkon vůbec je - 1-100???
6. V Hráči -Přehled je kolonka Plat - co je to to Minimum (Maximum) klasse a prestatie
7. Jaký je rozdíl mezi energií a fyzičkou
8. Agersivita, to je nejlepší mít co nejmenší nebo největší???
9. Skrytá dovednost, a ty dvě poslední zvýrazněný kolonky tak ty se na výkonu podílají dvojnásobnou hodnotou???
10. Jak zjistím jak až moc toho hráče budu moct v budoucnosti vytrénovat?? Lze to vůbec??
Vim že pár otázek se netýká přímo SMPT, ale stejně doufám že mi odpovíte
Tak předem díky
No a potom mam k tomu docela dost otázek, ale ještě to tu není napsaný, tak by to bylo dobrý pro přehled.
1. Je mi k něčemu ten narozeninový kalendář? Třeba že v den kdy má narozeniny a postavim ho že bude hrát nějak dobře

2. Položky v menu - zaměstnanci, manažer, liga,klub - ty mají nějaké funkce a nebo je to jen přehled???
3. Kolik má zhruba odchylku ten výpočet smlouvy??? U mě docela velkou...
4. V Sestava - tam dáváte podle čeho ty 4 věci (estimated performance, hodnocení,..) Který z nic je podle vás nejlepší???
5. Co to znamená odhad výkonu, nejlepšího výkonu,... a na jaký stupnici ten výkon vůbec je - 1-100???
6. V Hráči -Přehled je kolonka Plat - co je to to Minimum (Maximum) klasse a prestatie
7. Jaký je rozdíl mezi energií a fyzičkou
8. Agersivita, to je nejlepší mít co nejmenší nebo největší???
9. Skrytá dovednost, a ty dvě poslední zvýrazněný kolonky tak ty se na výkonu podílají dvojnásobnou hodnotou???
10. Jak zjistím jak až moc toho hráče budu moct v budoucnosti vytrénovat?? Lze to vůbec??
Vim že pár otázek se netýká přímo SMPT, ale stejně doufám že mi odpovíte

-
1.Kalendáø v podstatì k nièemu není akorád tak vidíš odkdy ti tøeba bude hráè dávat horší výkon(31) a nebo zase naopak až mu bude 20 tak lepší výkon...
2.Zamìstnanci atd. jsou tam v podstatì jen pro pøehled akorád když ti u zamìstnance klesne hodnocení tak ti to dávìdìt že ho máš poslat na kurz, ale to se ti ukáže pøi spouštìní SPMT
3.podle toho odhadu smlouvy se vùbec neøídím, prostì mu nabídnu love a když nebere tak postupnì zvyšuju do tý doby než to pøíjme
4.urèitì je to nejlepší podle estimated performance, to ti totiž ukazuje, jakej ten hráè dá v tom zápasu co následuje výkon(nedá se použít když si nastavuješ sestavu na dýl dopøedu)
5.odhad výkonu = výkon kterej ti dá ten hráè v následujícím zápase, nejlepší výkon = výkon kterej ten hráè dá když má 100% morálku i fyzièku
6. nevím proè je tam plat ale je to Min. klasse - jaký njemenší hodnocení ten hráè bude mít, Max. klasse - jaký hodnocení ten hráè bude mít maximální a prespatie je to samí akorád ve výkonu
7. Energie se dá trénovat a klesá i když ten hríè nehraje zápasy a fyzièka klesá jen pøi zápasech a zvyšuje se jen v simulaci ve 4 hodiny
8. lepší je menší protože hraje líp ale je menší možnost, že dostane kartu
9. nevím jestli dvojnásobnou hodnotou ale jsou nejdùležitìjší, podle nich se dá vìtšinou odhadnou jestli bude ten hráè dobrej nebo ne(není pravidlo)
10. viz bod 6
uf to bylo vyèerpávající
2.Zamìstnanci atd. jsou tam v podstatì jen pro pøehled akorád když ti u zamìstnance klesne hodnocení tak ti to dávìdìt že ho máš poslat na kurz, ale to se ti ukáže pøi spouštìní SPMT
3.podle toho odhadu smlouvy se vùbec neøídím, prostì mu nabídnu love a když nebere tak postupnì zvyšuju do tý doby než to pøíjme
4.urèitì je to nejlepší podle estimated performance, to ti totiž ukazuje, jakej ten hráè dá v tom zápasu co následuje výkon(nedá se použít když si nastavuješ sestavu na dýl dopøedu)
5.odhad výkonu = výkon kterej ti dá ten hráè v následujícím zápase, nejlepší výkon = výkon kterej ten hráè dá když má 100% morálku i fyzièku
6. nevím proè je tam plat ale je to Min. klasse - jaký njemenší hodnocení ten hráè bude mít, Max. klasse - jaký hodnocení ten hráè bude mít maximální a prespatie je to samí akorád ve výkonu
7. Energie se dá trénovat a klesá i když ten hríè nehraje zápasy a fyzièka klesá jen pøi zápasech a zvyšuje se jen v simulaci ve 4 hodiny
8. lepší je menší protože hraje líp ale je menší možnost, že dostane kartu
9. nevím jestli dvojnásobnou hodnotou ale jsou nejdùležitìjší, podle nich se dá vìtšinou odhadnou jestli bude ten hráè dobrej nebo ne(není pravidlo)
10. viz bod 6
uf to bylo vyèerpávající

H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
díky za vysvětlení, ale ještě pro upřesnění:
5. tam je ta stupnice od 1 do 100??? a ještě ten nejlepší výkon, ten je tam jako když má jen 100% fyzičku a morálku, a nebo to ukazuje když má tyto dvě věci a je vytrénovanej se všema skillama na maximum (prostě jestli to ukažě výkon kterýho dosáhneš s maximální fyzičkou a morálkou a současnou vytrénovaností nebo s tou maximální vytrénovaností)?
6. chápu, ale to hodnocení je nějaký divný, mam jednoho hráče který má hodnocení 79% (to je ta modrá čára normálně na stránkách), ale v tom SPMT má minimum i maximum pretatie 51,5. Nebo je to nějaký jiný hodnocení???
10. u tohoto sem myslel přesně ty jednotlivý vlastnosti jestli jde zjistit, třeba že tvorbu hry může mít až 89%, atd.
5. tam je ta stupnice od 1 do 100??? a ještě ten nejlepší výkon, ten je tam jako když má jen 100% fyzičku a morálku, a nebo to ukazuje když má tyto dvě věci a je vytrénovanej se všema skillama na maximum (prostě jestli to ukažě výkon kterýho dosáhneš s maximální fyzičkou a morálkou a současnou vytrénovaností nebo s tou maximální vytrénovaností)?
6. chápu, ale to hodnocení je nějaký divný, mam jednoho hráče který má hodnocení 79% (to je ta modrá čára normálně na stránkách), ale v tom SPMT má minimum i maximum pretatie 51,5. Nebo je to nějaký jiný hodnocení???
10. u tohoto sem myslel přesně ty jednotlivý vlastnosti jestli jde zjistit, třeba že tvorbu hry může mít až 89%, atd.
-
5 kdyby mìl hráè všechno na 100% tak dá myslím výkon 80% a s tím 79% hráèem nevím to je asi nìjakej bug ten maximální výkon ti to ukazuje až ten hráè bude mít všechno na max a ten odhad výkonu to ukazuje co zahraje v následujícím zápase, ten max. prestatie ti ukazuje jakej zahraje výkon až bude vytrénovanej na max a ten nejlepší vykon je nejlepší výkon kterej už zahrál
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
-
Nový SPMT ukazuje výkon vzledem k aktuálnímu vìku, tzn. pokud jde o golmana a je mu 20, tak bude hrát o 9 lepší výkon nakonec, u hráèe je to co rok pod 20 let, to +3 si pøièti k výkonumarektucek wrote:5 kdyby mìl hráè všechno na 100% tak dá myslím výkon 80% a s tím 79% hráèem nevím to je asi nìjakej bug ten maximální výkon ti to ukazuje až ten hráè bude mít všechno na max a ten odhad výkonu to ukazuje co zahraje v následujícím zápase, ten max. prestatie ti ukazuje jakej zahraje výkon až bude vytrénovanej na max a ten nejlepší vykon je nejlepší výkon kterej už zahrál