*sadlos* wrote:Proè by nemohl?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Tiger Baros
- Member of the Soccer Project Association
Re: Ztraceni
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
no jasnì ale já sem tim chtìl naznaèit že když rozhodèí ma tøeba i 90% a ty dáš nula tak souèet je devadesát tak hráè s vyžší agresivitou muže i pøi tomto souètu dostat vpohode žlutou .dával jsem to akorát za pøíklad že i pøi tak malim souètu jako je 104 dostal hráè s agresivitou 26 èervenou tak proè by nemohl dostat hráè s agr 90 pøi 90% souètu žlutou ..to sem tim chtìl naznaèit!višTiger Baros wrote:
s agresí 0% nemùžeš mít souèet 104, pokud by nebyl extra pøísnej sudí
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
-
Tiger Baros
Ale když je agrese 0%, tak pøece nehrajou agresivnì, tak žlutou dostat nemùžou, ne?Fifi.5 wrote:no jasnì ale já sem tim chtìl naznaèit že když rozhodèí ma tøeba i 90% a ty dáš nula tak souèet je devadesát tak hráè s vyžší agresivitou muže i pøi tomto souètu dostat vpohode žlutou .dával jsem to akorát za pøíklad že i pøi tak malim souètu jako je 104 dostal hráè s agresivitou 26 èervenou tak proè by nemohl dostat hráè s agr 90 pøi 90% souètu žlutou ..to sem tim chtìl naznaèit!viš
EDIT: Ve 22h mám v pøáteláku sudího 96%, tak uvidíme....
HALA MADRID!
HALA MADRID!
nj tak ty to bereš zase takhle ....podle me je to uplne stejny kdyby byl rozhodèí 5%a agr tymova 85% =90% jako když je rozhodèí 90% agr tymova 0% =90% a 90%je proste stejny jako 90% tudíš mužou dostat karty i když mají agresivitu nula....ja bych si to vysvetlil tak jako kdyby si v realu dostal pierlugiho za sudího a øekl svým hraèum aby nefaulovali ve vapne a oni se toho držely ale rozhodèí pøísnosti velké udeluje pokutový kop který nemìl být protože si hrál s agresivitou 0% a pøesto si udelal prohøešekTiger Baros wrote:Ale když je agrese 0%, tak pøece nehrajou agresivnì, tak žlutou dostat nemùžou, ne?Fifi.5 wrote:no jasnì ale já sem tim chtìl naznaèit že když rozhodèí ma tøeba i 90% a ty dáš nula tak souèet je devadesát tak hráè s vyžší agresivitou muže i pøi tomto souètu dostat vpohode žlutou .dával jsem to akorát za pøíklad že i pøi tak malim souètu jako je 104 dostal hráè s agresivitou 26 èervenou tak proè by nemohl dostat hráè s agr 90 pøi 90% souètu žlutou ..to sem tim chtìl naznaèit!viš
EDIT: Ve 22h mám v pøáteláku sudího 96%, tak uvidíme....
edit:teda alespon rozhodèí má ten dojem
FC Petrovièky:
-
Angee
Já sem øíkal, že to nevímfoppa 13 wrote:Tìch 111 se mi nezdá... Podle mì pøi 50% to bude tak 107 max 108. Víc urèitì ne
EDIT: ale jak vidím tak je to pìkná blbost, páè 100% dìleno 7% = cca 14% takže aj "jenom" o tìch 20% podílu se mi može jen zdát

-
Tiger Baros
Re: lol
dnes jsem mìl rozhodšího 99% na ligu a dal jsem 0% agresivitu a nedostal jsem kartu..ani jednu ale muj dojem je furt takovej že se i pøi tom dá dostat karta..nemel jsem tam agresivní hraèe moc....ale nemužu to øíct se stoprocentní jistotou a byl bych velice rád kdyby pøišel nìkdo kdo muj názor se stoprocentní jistotou vyvrátíTiger Baros wrote:Tak pøi rozhodèím 96% sem hrál s agresí 0% a bez karet
FC Petrovièky:
-
Tiger Baros
Když si jí nedostal, tak se dostat nedáFifi.5 wrote:dnes jsem mìl rozhodšího 99% na ligu a dal jsem 0% agresivitu a nedostal jsem kartu..ani jednu ale muj dojem je furt takovej že se i pøi tom dá dostat karta..nemel jsem tam agresivní hraèe moc....ale nemužu to øíct se stoprocentní jistotou a byl bych velice rád kdyby pøišel nìkdo kdo muj názor se stoprocentní jistotou vyvrátíTiger Baros wrote:Tak pøi rozhodèím 96% sem hrál s agresí 0% a bez karet
HALA MADRID!
HALA MADRID!
Vždycky de dostat karta. Aby nehrozila žádná karta, tak by musel mít hráè 0% agresivitu, rozhodèí pøísnost 0% a týmová agrese by musela bejt taky 0%. Jakmile bude jedno z èísel vyšší, tak tam už nìjáká šance je, i když je hodnì malá.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
øíkam že jsem nemìl tak agresivni hraèe..ehm ..tedy nemìl jsem tam øezníkaTiger Baros wrote:Když si jí nedostal, tak se dostat nedáFifi.5 wrote:dnes jsem mìl rozhodšího 99% na ligu a dal jsem 0% agresivitu a nedostal jsem kartu..ani jednu ale muj dojem je furt takovej že se i pøi tom dá dostat karta..nemel jsem tam agresivní hraèe moc....ale nemužu to øíct se stoprocentní jistotou a byl bych velice rád kdyby pøišel nìkdo kdo muj názor se stoprocentní jistotou vyvrátíTiger Baros wrote:Tak pøi rozhodèím 96% sem hrál s agresí 0% a bez karet
FC Petrovièky: