Moderator: Czech Moderators
To sou teprve vìci....Se tady jako zastánce boje proti velkému bezpráví pustíš do iva, že napsal co si o debilovi(a co si dovoluje kohokoli jakkoli urážet), pak na svìt vyleze , že neumíš psát(z toho si nic nedìlej, taky v trom nejsem nìjakej velmistr) a poté o nìm napíšeš, že ivo je negramotnej....nevim, ale asi si taky moc do huby nevidíš co? Pøedem upozoròuji, že se nikoho nezastávám a už vubec ne iva, protože ho naprosto neznám a ani mi tu neni z tìch moc sympatických(ivo sorry, prostì každej sme nìjakej), ale když bez urážek tak to snad platí pro všechny, ne?Fifi.5 wrote:heled sorry ja si na to pøíštì dám pozorfoppa 13 wrote: Vaše hádky mì sice nezajímají... ale když se tu už bavíte o tom vìku. Chápu, že i mistr tesaø se nìkdy utne. Ale napsat slovo NEOBÌVIL. No hnus!! Tak možná tøetí tøída...tohle beru spíše jako pøátelské upozornìní na to že to je znak nevzdìlanosti(negramotnosti)-narozdil od (iva tøeba) .pøesto že studuju støední školu tak mám s timhle problem..jsem nìco jako dislektik nebo neco tak ..ale to je jen z èeštinou..mimochodem z diktatu nemam za poslední dva roky nic jinyho než buro jenže to taham literaturou dolu
![]()
Vím že agent (P)Ivo007 je tvùj bratr a ty ho budeš vehementnì bránit, ale já myslím, že to umí sám, ne ? Nebo jsi jeho mluvèí ode dneška ? Když mluvíš o debilovi, podle vìtšiny to urážka je, a pokud to teda èlovìk øíká èastìji než ahoj, tak si o nìm myslím, že je to primitiv a nevychovanec.cvoky_L$G wrote:Taketo hadky vznikaju podla mna len koli tomu ze niektori manazery musa byt strasne zaujimavy svojimy blbymi pripomienkami.....Ak sa sem clovek pride na nieco spytat ze tomu nerozumie a ostatny si zacnu z neho utahovat je to uplne o nicom.....a som si vsimol ze sa tu tocilo nieco okolo veku.....to ani nechapem ako vas to mohlo napadnut ze to bude kvoli veku......to akoze mi chcete povedat ze vy stary panici ste mudrejsi?
A niekedy sa mi zda ze akokeby boli niektory mazery z ,,cukru,,!!!!!!to znamena ze jeden povie druhemu debil tak uz je z toho na ruby a dobre ze nezacne plakat.....A niektory sa zase neviedia zdrzat a zacnu sermovat ako velky frajery z banom.....uz to s tym zacina byt trapne.....takze ako vzdy sa tu hadate uplne na nicom a to asi koli tomu ze nic lepsie nemate na praci....ludia sem chodia koli tomu ze tu hladaju pomoc alebo by sa chceli podelit z ostatnymi zo svojimi skusenostami a nie koli tomu aby tu sledovali vase hadky......kozdy z vas ma icq alebo skype....tak si to rieste tam!!!!!
Jistì, že není, já však øešil vìc s debilem, o èemž si myslím, co jsem napsal. Pokud to používáš èastìjí jak ahoj, mìl by tì nìkdo zaèít vychovávat. "Partièkování" rozhodnì k tvé výchovì a rùstu inteligence nepovede..Ivo08-LSG wrote:PipkiN...aby si bol na spravnej miere my bratia niesme...teda nie ozajstny....a ja som sem uz len preto nepisal aby som nemusel robit pracu MODom ale happynov rozum to oznacil sa vtieranie sa MODom tak si tu stebou budem pisat ked ty nemas uctu k ich robote....a ked ako pisal SKS niekto ako fifi.5 napisal ze som negramotny to uz OKEY je??myslim ze negramotny je horsie ako klasicke slovo Debil...ale to si nikto nevsimal co pisu ostatny o mne iba co ja pisem na ostatnych...
Slovo debil pro mì není metafora, ale urážka. Promiò, ale to samé to není. a z "lYteraturi" se podle mì nic nenauèímIvo08-LSG wrote:PipkiN...vidim ze vsetci stavate na mojej fraze "Debil pouzivam castejsie ako Ahoj" tak asi by ste sa mohli doucit nieco z lyteraturi ako su napriklad Obrazne pomenovanie,metafora,prirovnanie....mozno ze niektore z tychto je blbost neviem lytika mi nikdy nesla ale myslim ze to bolo obrazne pomenovanie ako napriklad "Meni chlapov ako ponozky" ak ma chapate....
Dobre tahaj zase za moju slovinu vravim nejde mi moc dobre...ale tahat za to ze niekto napise niekde inde I alebo Y je podla mna detinske a na svoj vek PipkiNáku by si to mohol mat...ja nehovorim o slovo DEBIL ale o tom co som napisal "Debil pouzivam castejsie ako Ahoj" lebo vsetci si teraz myslite ze cely den co robim doma hovorim iba slovo debil tak preto aby som vaam to aj vysvetlil ked to vase rozumy nepochopili...ze to bolo ako metafora....PipkiN wrote:Slovo debil pro mì není metafora, ale urážka. Promiò, ale to samé to není. a z "lYteraturi" se podle mì nic nenauèímIvo08-LSG wrote:PipkiN...vidim ze vsetci stavate na mojej fraze "Debil pouzivam castejsie ako Ahoj" tak asi by ste sa mohli doucit nieco z lyteraturi ako su napriklad Obrazne pomenovanie,metafora,prirovnanie....mozno ze niektore z tychto je blbost neviem lytika mi nikdy nesla ale myslim ze to bolo obrazne pomenovanie ako napriklad "Meni chlapov ako ponozky" ak ma chapate....
Pokud jsem to pochopil dobøe, tak Fifi.5 teï nikoho neurážel. Nechcu tu do hádek pøipojovat více a více lidí. Ale pokud by sis SKSu pøeèetl poøádnì ten text, tak by si pøišel na to, že Fifi napsal, že je narozdíl od Iva negramotný, nebo je dislektik...SKS wrote: To sou teprve vìci....Se tady jako zastánce boje proti velkému bezpráví pustíš do iva, že napsal co si o debilovi(a co si dovoluje kohokoli jakkoli urážet), pak na svìt vyleze , že neumíš psát(z toho si nic nedìlej, taky v trom nejsem nìjakej velmistr) a poté o nìm napíšeš, že ivo je negramotnej....nevim, ale asi si taky moc do huby nevidíš co? Pøedem upozoròuji, že se nikoho nezastávám a už vubec ne iva, protože ho naprosto neznám a ani mi tu neni z tìch moc sympatických(ivo sorry, prostì každej sme nìjakej), ale když bez urážek tak to snad platí pro všechny, ne?
P.S.: Koho vlastnì kritizuješ, chováš-li se uplnì stejnì?![]()
Oki beru z5, fifi nenapsal, že je negramotný...beru zpìt...ale i tak....trošku více úcty by to tu chtìlofoppa 13 wrote:
Pokud jsem to pochopil dobøe, tak Fifi.5 teï nikoho neurážel. Nechcu tu do hádek pøipojovat více a více lidí. Ale pokud by sis SKSu pøeèetl poøádnì ten text, tak by si pøišel na to, že Fifi napsal, že je narozdíl od Iva negramotný, nebo je dislektik...
good meno ale kvalitou nsit moc...ted aumna by o bola asi hviezdamelon wrote:prestante sa hadat!!!!! radsej si pozrite tohto hraca... http://www.soccerproject.com/speler_det ... ewWindow=1
Ze urazka......len aby si sa nerozplakal.....a preniekoho je zase urazlive ze si z neho bude nejaky magor robit srandu vtedy ked sa chce z ostatnymi o nieco podelit......PipkiN wrote:Vím že agent (P)Ivo007 je tvùj bratr a ty ho budeš vehementnì bránit, ale já myslím, že to umí sám, ne ? Nebo jsi jeho mluvèí ode dneška ? Když mluvíš o debilovi, podle vìtšiny to urážka je, a pokud to teda èlovìk øíká èastìji než ahoj, tak si o nìm myslím, že je to primitiv a nevychovanec.cvoky_L$G wrote:Taketo hadky vznikaju podla mna len koli tomu ze niektori manazery musa byt strasne zaujimavy svojimy blbymi pripomienkami.....Ak sa sem clovek pride na nieco spytat ze tomu nerozumie a ostatny si zacnu z neho utahovat je to uplne o nicom.....a som si vsimol ze sa tu tocilo nieco okolo veku.....to ani nechapem ako vas to mohlo napadnut ze to bude kvoli veku......to akoze mi chcete povedat ze vy stary panici ste mudrejsi?
A niekedy sa mi zda ze akokeby boli niektory mazery z ,,cukru,,!!!!!!to znamena ze jeden povie druhemu debil tak uz je z toho na ruby a dobre ze nezacne plakat.....A niektory sa zase neviedia zdrzat a zacnu sermovat ako velky frajery z banom.....uz to s tym zacina byt trapne.....takze ako vzdy sa tu hadate uplne na nicom a to asi koli tomu ze nic lepsie nemate na praci....ludia sem chodia koli tomu ze tu hladaju pomoc alebo by sa chceli podelit z ostatnymi zo svojimi skusenostami a nie koli tomu aby tu sledovali vase hadky......kozdy z vas ma icq alebo skype....tak si to rieste tam!!!!!
Je mi líto, že nemáte smysl pro humor a vše si berete strašnì osobnì