zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

Jumbo wrote:sry, ale hoperi sou pro me pekny kkti...
jj a nosej krocanský kšiltovky :lol:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

happyna17 wrote:
No akoze podla tychto vasich vyrokoch ste podla mna akurat velky kkti vy dvaja...a to poriadny...preco sudite niekoho koho nepoznate??sa uvedomte trapaci
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
happyna17

Post by happyna17 »

Ivo08-LSG wrote: No akoze podla tychto vasich vyrokoch ste podla mna akurat velky kkti vy dvaja...a to poriadny...preco sudite niekoho koho nepoznate??sa uvedomte trapaci
mamí on mi nadává kokote :cry: snad na slovensku znamená kokot to samý co u nás :idea:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

happyna17 wrote:
Ivo08-LSG wrote: No akoze podla tychto vasich vyrokoch ste podla mna akurat velky kkti vy dvaja...a to poriadny...preco sudite niekoho koho nepoznate??sa uvedomte trapaci
mamí on mi nadává kokote :cry: snad na slovensku znamená kokot to samý co u nás :idea:
Ano neboj sa podla vyroku co podal JUMBO to asi znamena presne to iste :idea:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
adriano10

Post by adriano10 »

happyna17 wrote:
Ivo nic si z nich nedìlej jsou to pìkní provokatéøi... :D
Patt

Post by Patt »

64' 1 - 4 Jorge Luiz Fernandez Moreno
65' 1 - 5 Jorge Luiz Fernandez Moreno
66' 1 - 6 Jorge Luiz Fernandez Moreno
67' 1 - 7 Mustapha Berquemanne
68' 1 - 8 Jorge Luiz Fernandez Moreno

5 golu za 5 minut..lool
melon

Post by melon »

Patt wrote:64' 1 - 4 Jorge Luiz Fernandez Moreno
65' 1 - 5 Jorge Luiz Fernandez Moreno
66' 1 - 6 Jorge Luiz Fernandez Moreno
67' 1 - 7 Mustapha Berquemanne
68' 1 - 8 Jorge Luiz Fernandez Moreno

5 golu za 5 minut..lool
myslim, ze toto v tomto topicu uz nikoho nezaujima (okrem mna, teba a dalsich s vyssim IQ ako je 50). tento topic su posl. 7 stran len po.ebane hadky bez konca, lebo pochybujem, ze sa tento rok prestanu hadat... samozrejme, ak nedostanu BAN skor ako sa stihnu udobrit... :roll: ale nechaj to tak, nech to vyriesia MODERATORI, ze???

btw. KDE V P..I SU???
Image
Image
hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

happyna17 wrote:
A taky nechápu proè se furt drbou na tìch koulích, možnosti sou dvì buï maj filcky nebo je mìli voholili se a teï jim to dorùstá :idea:
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
Jumbo

Post by Jumbo »

Ivo08-LSG wrote:
happyna17 wrote:
No akoze podla tychto vasich vyrokoch ste podla mna akurat velky kkti vy dvaja...a to poriadny...preco sudite niekoho koho nepoznate??sa uvedomte trapaci
já to nemysel osobne ale me proste hoperi vadej. Styl muzika proste vsechno. Jedinej koho uznavam je Ali - G :lol:
Sparta Prague - E11
Ted Spartička88 - H něco :lol:
Angee

Post by Angee »

:D Jsi to Ty, roofere :?: :arrow:
Image
Image
roofer
Team President

Post by roofer »

Angee wrote::D Jsi to Ty, roofere :?: :arrow:
Image

no jasne,sakra Angee co delas prede mnou,se musim vice snazit abych te predstihl :lol: :lol:
Angee

Post by Angee »

roofer wrote:no jasne,sakra Angee co delas prede mnou,se musim vice snazit abych te predstihl :lol: :lol:
No to bude asi tím, že já zaèínám Áèkem a Ty eRkem :D ...no ale vidim, že už máš, zas o bodík víc, takže už jsi "daleko" pøede mnou :lol: :wink:
Image
Fifi.5
Team President

Re: lol

Post by Fifi.5 »

CHVÍLI JSEM NEREAGOVAL NA NIC!A TO PROTO ABYCH SI ZKUSIL JAKE JE TO NEREAGOVAT PØI HADCE AT TÌ URÁŽÍ KDOKOLIV!MYSLIM SI ŽE JE TO DOCELA TÌŽKÉ NEREAGOVAT A JDE TO.A PODLE MÉHO NAZORU KDO TO NEDOKÁŽE TAKJE TO JISTÁ FORMA ...(ØEKL BYCH PSYCHICKE PORUCHY JENŽE DOST Z VÁS BY SE TO DOTKLO PROTOŽE JAK UVÍDÍ SLOVO PORUCHA HNED ZAÈNOU KOPAT KOLEM SEBE)!A JINAK MIMOCHODEM NIKOHO JSEM NEURAZIL NEMÌL V UMYSLU URAZIT,O NIKOM JSEM NEØEKL ŽE JE NEGRAMOTNY A MOC SE OMLOUVÁM ZA MÉ PRAVOPISNÉ CHYBY DÌKUJU ZA POCHOPENÍ KONEC HLÁŠENÍ ..FOR IVO :wink:
MOMOCHODEM NEMAM RAT TAKY RAPERY A HOPÍKY ALE CO SE DÁ DÌLAT VŠICHNI JSME LIDI A NEPOSUZUJU LIDI JEN PODLE STILU JAKYM SE ØÍDÍ
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
hownotsuts
Team Manager

Post by hownotsuts »

Fifi.5 wrote:CHVÍLI JSEM NEREAGOVAL NA NIC!A TO PROTO ABYCH SI ZKUSIL JAKE JE TO NEREAGOVAT PØI HADCE AT TÌ URÁŽÍ KDOKOLIV!MYSLIM SI ŽE JE TO DOCELA TÌŽKÉ NEREAGOVAT A JDE TO.A PODLE MÉHO NAZORU KDO TO NEDOKÁŽE TAKJE TO JISTÁ FORMA ...(ØEKL BYCH PSYCHICKE PORUCHY JENŽE DOST Z VÁS BY SE TO DOTKLO PROTOŽE JAK UVÍDÍ SLOVO PORUCHA HNED ZAÈNOU KOPAT KOLEM SEBE)!A JINAK MIMOCHODEM NIKOHO JSEM NEURAZIL NEMÌL V UMYSLU URAZIT,O NIKOM JSEM NEØEKL ŽE JE NEGRAMOTNY A MOC SE OMLOUVÁM ZA MÉ PRAVOPISNÉ CHYBY DÌKUJU ZA POCHOPENÍ KONEC HLÁŠENÍ ..FOR IVO :wink:
MOMOCHODEM NEMAM RAT TAKY RAPERY A HOPÍKY ALE CO SE DÁ DÌLAT VŠICHNI JSME LIDI A NEPOSUZUJU LIDI JEN PODLE STILU JAKYM SE ØÍDÍ
Jenom upozornìní hip hop a Rap jsou velice odlišný styly takže nemotat RAP rullllllllllllllleeeeezzzzzzzzzzzzzzzzz
Get roof on the mothefucker roof on the mothesucker get roof on the sucker
Yamagara no Miharu

Post by Yamagara no Miharu »

Fifi.5 wrote:CHVÍLI JSEM NEREAGOVAL NA NIC!A TO PROTO ABYCH SI ZKUSIL JAKE JE TO NEREAGOVAT PØI HADCE AT TÌ URÁŽÍ KDOKOLIV!MYSLIM SI ŽE JE TO DOCELA TÌŽKÉ NEREAGOVAT A JDE TO.A PODLE MÉHO NAZORU KDO TO NEDOKÁŽE TAKJE TO JISTÁ FORMA ...(ØEKL BYCH PSYCHICKE PORUCHY JENŽE DOST Z VÁS BY SE TO DOTKLO PROTOŽE JAK UVÍDÍ SLOVO PORUCHA HNED ZAÈNOU KOPAT KOLEM SEBE)!A JINAK MIMOCHODEM NIKOHO JSEM NEURAZIL NEMÌL V UMYSLU URAZIT,O NIKOM JSEM NEØEKL ŽE JE NEGRAMOTNY A MOC SE OMLOUVÁM ZA MÉ PRAVOPISNÉ CHYBY DÌKUJU ZA POCHOPENÍ KONEC HLÁŠENÍ ..FOR IVO :wink:
a vypni si capslock hlavnì ;)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”