Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
ale ta cena prijde silena i me, ja bych tolik za jednoho hrace nedal, to bych musel bejt hodne ve vate, aby pro me bylo nakejch 65M drobny....mantel wrote:Dík za odpovìd. Ale ta cena je pro mnì zatím naprosto šílená, doufám, že mi tøeba èasem pøijde logická

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
no tak prece jen to asi smrdelo, pac nabidka je zrusena...mantel wrote:Ještì jedna otázeèka, ted jsem chtìl koupit Jednoho útoèníka a hned na prvním místì je 20 letý CF ( hodnocení 89) za cenu 65 M . Je tam za tu cenu jeden zájemce. Jsem tu sice nový , cenám moc nehovím, ale tohle mi celkem smrdí. Co si o tom myslí ostatní? Je to na nahlášení?
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Pak rozhoduje losWoko wrote:Já mám stejnej problém, jenže u mì mùžem mít stejnì i skóre, pak je co? Vstøelený branky? Vzájemný zápasy?kofi wrote:takže skore...oondrass wrote:Bohužel i ti bysme mohli mít stejné. i prohry a remízi

J-Elita:provincni klub na ceste za uspechy a slavou...
D.24
D.24
zkusenosti
vite nekdo, kolik zapasu je nutno odehrat na zvyseni zkusenosti hrace rekneme o 1 procento? jestli se nepletu, ligovych je to tak 3-4, ale nejsem si jistej, jestli u pratelskych poharu roste zkusenst rychleji, nez v normalnich pratelacich
diky
diky
Re: zkusenosti
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67526*LAszlo* wrote:vite nekdo, kolik zapasu je nutno odehrat na zvyseni zkusenosti hrace rekneme o 1 procento? jestli se nepletu, ligovych je to tak 3-4, ale nejsem si jistej, jestli u pratelskych poharu roste zkusenst rychleji, nez v normalnich pratelacich
diky
skus si precitat toto tam by si mal najst vela veci ktore budes porebovat
-
Re: zkusenosti
Experience raises 1% every:*LAszlo* wrote:vite nekdo, kolik zapasu je nutno odehrat na zvyseni zkusenosti hrace rekneme o 1 procento? jestli se nepletu, ligovych je to tak 3-4, ale nejsem si jistej, jestli u pratelskych poharu roste zkusenst rychleji, nez v normalnich pratelacich
diky
3-4 league/cup games
6-8 friendly cup games
13-15 friendly games
mìlo by to bejt takto