roofer wrote:nejde o to ze jsi v H,ale kdy jsi zacal!ja zacal o 14 dni pozdeji nez ty a davam kolem 120 a postupu ju do F ,takze bych rekl ze tvuj vykon je dost slabej,ale na H ti staci
Roofer je totiž manažer a né pøekupník
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
roofer wrote:nejde o to ze jsi v H,ale kdy jsi zacal!ja zacal o 14 dni pozdeji nez ty a davam kolem 120 a postupu ju do F ,takze bych rekl ze tvuj vykon je dost slabej,ale na H ti staci
Roofer je totiž manažer a né pøekupník
Hlavnì bych øekl že to není žebrák a lháø
Tak jsem to chtìl napsat díky
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
ježiši, vlasák
ten týpek se mì na ICQ asi pìtkrát ptal, esli znám Travian... a když jsem øekl, že ne, zeptal se, esli znám SoccerProject
a chtìl udìlat logo
Yamagara no Miharu wrote:ježiši, vlasák
ten týpek se mì na ICQ asi pìtkrát ptal, esli znám Travian... a když jsem øekl, že ne, zeptal se, esli znám SoccerProject
a chtìl udìlat logo
spamer
Jo, tak na Travian se mì ptal taky, docela už mnì leze na nervy
a chtìl udìlat logo
a chtìl udìlat logo
spamer
5 x to buÏ rád mì aspoò 10 x
Jj, internet mùže být nìkdy nebezpeèný a zanechat trvalé následky...vyznaèující se ztrátou pojmu jsoucna a reality.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A