Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

amoszamba wrote:Tak koukám že jsem se nìjak rozepsal. Už budu brzdit nebojte, ale uèený z nebe nespadl. Jinak dík moc všem co mi radí a až se nìkdy potkáme ve skupinì tak toho nelitujte až vám to natøu .... nemìli jste mi tak dobøe radit :D
Opravdu neber hráèe zdarma. První tøi sezóny máš tu výhodu, že platíš mizivý platy (okolo 300) a v podstatì jen rejžuješ z divákù a koupí/prodejem hráèù. Když si poøídíš hráèe, kterým platíš 20k plat, tak se o tuhle výhodu pøipravíš. Jsi rád, že vyjdeš s rozpoètem, a za pár sezón tì tahle chyba bude hodnì mrzet.
roofer
Team President

Post by roofer »

krup72 wrote:
roofer wrote:je u vsech hracu link(url) a kde ho najdu nebo jen u tech co se prodavaj,protoze kdyz hrace rozkliknu url u neho nevidim,dik za odp.
Necháš si otevøít to nový okno s vlastnostma hráèe, klikneš na nìj pravým tlaèítkem a dáš Vlastnosti. Tam to url najdeš.
tak jsem asi slepej ,ale to url tam nevidim :oops:
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Samozøejmì v H až F hráèe zadara neber, ale pokud chceš pøi snaze o postup z eFka hráèe zadarmo, tak bych Tì od toho tase tak neodrazoval, ale pøece jen je to za pár mìsícù.
...
Když si spoèítáš, že 21-letý hráè s výkonem 66 stojí kolem 5M a plat cca 7 tisíc a zadarmo získáš hráèe tohoto výkonu s platem 22 tisíc + PB 0,5M.
Pøi 8 sezónách a 25 zápasech za sezónu - 200 zápasù x 15 tisíc rozdílu =
3M, takže 3 + 0,5 miliónù a jsi v plusu 1,5M bez nutnosti ihned investovat 5M.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
krup72

Post by krup72 »

roofer wrote:tak jsem asi slepej ,ale to url tam nevidim :oops:
Viz obrázek. Ta tabulka vyjede po kliknutí pravým a výbìru. URL je hned na prvním øádku pod nadpisem. Tohle je z FireFoxu, v IE je to obdobný.
Image
roofer
Team President

Post by roofer »

dik moc uz se to zdarilo :oops: :lol:
ogousek
Team Board Member

Post by ogousek »

mùže mi nìkdo vysvìtlit rozdíl v procentech obrany v tìchto dvou zápasech

48% a 41%

http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=18

http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=18

pøitom celkový souèet obrany je u 41% 310 i s GK, 48% 313

to udìlá 7 % ?
*LAszlo*
Assistant Coach

Post by *LAszlo* »

jednak je to tim, ze jsi hral v tom druhem pripade doma a jednak tim, ze ti v tom prvnim zapase vyloucili celkom brzy jendoho hhrace.
Fifi.5
Team President

Re: HELLO

Post by Fifi.5 »

narazil jsem na jednu vìc na kerou bych se rád zeptal....
když se pøihlásim do spmt za jineho managera na svym poèítaèi tak je to jako bych se pøihlásil na jeho tym ve høe a tim páde m už jsem byl na stejny ip a nemuže probìhnout obchod nebo to spolu nesouvisí a na svym pc se mužu pøihlásit na jakykoliv uèet do spmt??
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Fifi.5 wrote:narazil jsem na jednu vìc na kerou bych se rád zeptal....
když se pøihlásim do spmt za jineho managera na svym poèítaèi tak je to jako bych se pøihlásil na jeho tym ve høe a tim páde m už jsem byl na stejny ip a nemuže probìhnout obchod nebo to spolu nesouvisí a na svym pc se mužu pøihlásit na jakykoliv uèet do spmt??
podle mì by pøihlášení se do SPMT nemìlo urèitì znamenat zároveò pøihlášení do SP...to je moje domnìnka
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
ogousek
Team Board Member

Post by ogousek »

*LAszlo* wrote:jednak je to tim, ze jsi hral v tom druhem pripade doma a jednak tim, ze ti v tom prvnim zapase vyloucili celkom brzy jendoho hhrace.
já guma ,to sem uplnì pøehlídl :-) tak to už je jasný

blbost už nabírá na obrátkách
Angee

Post by Angee »

Papa Bouba Diop wrote:
Fifi.5 wrote:narazil jsem na jednu vìc na kerou bych se rád zeptal....
podle mì by pøihlášení se do SPMT nemìlo urèitì znamenat zároveò pøihlášení do SP...to je moje domnìnka
No podle mì to funguje následovnì:
Manažer si stáhne SPMT, zadá nick a heslo. Tato data se odešlou na server SoccerProjectu, ten je ovìøí a pokud je vše v poøádku, obratem server pošle zpìt informaci, že Tì mùže pustit dál. A øekl bych, že jelikož ten program pracuje se serverem, tak mu bude odesílat aj svoji IP adresu, jinak by server tìžko hledal, kam má dotyènou informaci o povolení èi nepovolení poslat, z èehoš plyne, že mùj názor je ten, že už mezi Váma nemùže probìhnout obchod, páè na serveru bude záznam o stejné IP adrese. Ale to je jen má domìnka (využívám svých poznatkù z FI MU :lol: )

EDIT: i když teï si nésu jisté, páè se mi zdá, že se u mì doma do SPMT pøihlašoval aj kamoš a pak sme po nejaké dobì mezi sebou provedli pøestup, tak nevim....
Image
Libo

Post by Libo »

Omlouvam se, ze uz otravuju vdruhem tematu, ale stale se mi nepodarilo odstranit muj problem se Sp, vypada to, ze od patku se mi nejak zmenilo nastaveni prohlizece, takze momentalne nemuzu ulozit trenik, pri kliknutui na pole ulozit me to odhlasi, to same se stane, kdyz chci ulozit individualni pokyny u hracu pri zapase, kdyz chci podat nabidku na hrace. Urcite by se toho asi naslo i vice, ale tyto veci zrovna patri mezi ty nejdulezitejsi na Sp, takze me to celekm stve a nevim co s tim, resp krup72 mi radil, abych se podival do tohoto tematu, ale nemam moc casu momentalne, tak jsem stihl prolistovat jenom dvacet poslednich stran a tam jsem nic nenasel. Tak budu moc rad za kazdou radu. Dekuji.
39th season - F.179
Image
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Libo wrote:Omlouvam se, ze uz otravuju vdruhem tematu, ale stale se mi nepodarilo odstranit muj problem se Sp, vypada to, ze od patku se mi nejak zmenilo nastaveni prohlizece, takze momentalne nemuzu ulozit trenik, pri kliknutui na pole ulozit me to odhlasi, to same se stane, kdyz chci ulozit individualni pokyny u hracu pri zapase, kdyz chci podat nabidku na hrace. Urcite by se toho asi naslo i vice, ale tyto veci zrovna patri mezi ty nejdulezitejsi na Sp, takze me to celekm stve a nevim co s tim, resp krup72 mi radil, abych se podival do tohoto tematu, ale nemam moc casu momentalne, tak jsem stihl prolistovat jenom dvacet poslednich stran a tam jsem nic nenasel. Tak budu moc rad za kazdou radu. Dekuji.
tak si zkus stahnout jiny prohlizec a vyzkousej to v nem,to me tak jediny napada jestli uz si to neudelal
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Angee

Post by Angee »

Libo wrote:Omlouvam se, ze uz otravuju vdruhem tematu, ale stale se mi nepodarilo odstranit muj problem se Sp, vypada to, ze od patku se mi nejak zmenilo nastaveni prohlizece, takze momentalne nemuzu ulozit trenik, pri kliknutui na pole ulozit me to odhlasi, to same se stane, kdyz chci ulozit individualni pokyny u hracu pri zapase, kdyz chci podat nabidku na hrace. Urcite by se toho asi naslo i vice, ale tyto veci zrovna patri mezi ty nejdulezitejsi na Sp, takze me to celekm stve a nevim co s tim, resp krup72 mi radil, abych se podival do tohoto tematu, ale nemam moc casu momentalne, tak jsem stihl prolistovat jenom dvacet poslednich stran a tam jsem nic nenasel. Tak budu moc rad za kazdou radu. Dekuji.
Co já Ti mùžu poradit je následovný:
1.) smazat všechny "informaèní a datové" soubory, který si vytváøí prohlížeè pøi zobrazení nìjaké stránky (ve Firefoxu: Nástroje :arrow: Vymazat dùvìrná data :arrow: a zde zatrhnout všechny položky a dát smazat)
2.) v pøípadì, že nepomùže bod è.1 "proèistit pøipojení"...jestli máš na hlavním panelu vedle hodin ikonku dvou poèítaèù zobrazující, že jsi pøipojen na sí, tak na nì klikni pravým tlaèítkem myši a dej "Opravit"
3.) v pøípadì nevyøešení bodem 2 odinstalovat a nainstalovat prohlížeè znovu
4.) pøi neúspìchu s trojkou, odpojit se od sítì, defragmentovat disk a projet kompletní kontrolu disku po restartu (je možný že se Ti dostal nejaké vir pøímo do OS)
5.) body 1 až 3 nejlíp provádìt pøi offline
6.) døív než provedeš bod 4 zkus jiný prohlížeè (a nezapomeò si poøádnì nastavit Nastavení - a nebylo by odvìci si zkontrolovat nastavení Firewall brány...jsou viry, který Ti dokážou mìnit nastavení Firewall)
7.) v nejvyšší nouzi se obra na nekeho, kdo rozumí IT víc než já :D

Já vždycky když mi nìco nejde, tak restartuju prohlížeè, popø. proèistím pøipojení a smažu ty informaèní a datový soubory a vìtšinou mi to pomùže (teda aspoò v 95% pøípadù) ...ve 4% pøípadù se jedná o problém s nastavením prohlížeèe, firewallbrány èi antiviru. A v 1% pøípadù je to zbytek - tzn. že to už sahám k defragmentaci a pøeinstalování programù apod. (ještì sem nebyl pøinucet pøeinstalovat Windowse)

(PS: tyto moje rady ber radši s vìdomím toho, že jsem sice byl na FI, ale první zkouškový znamenalo mùj konec pobytu na vysoké :wink: )
Image
Jumbo

Post by Jumbo »

KUA KUA KUA KUA DPC DPC DPC DPC
ja sem takovej kreten
ja odjel a neprodloužil sem smlouvu hráèi-->CM 84% 21 let pryè. Mùj nejlepší hráè...
Sparta Prague - E11
Ted Spartička88 - H něco :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”