Opravdu neber hráèe zdarma. První tøi sezóny máš tu výhodu, že platíš mizivý platy (okolo 300) a v podstatì jen rejžuješ z divákù a koupí/prodejem hráèù. Když si poøídíš hráèe, kterým platíš 20k plat, tak se o tuhle výhodu pøipravíš. Jsi rád, že vyjdeš s rozpoètem, a za pár sezón tì tahle chyba bude hodnì mrzet.amoszamba wrote:Tak koukám že jsem se nìjak rozepsal. Už budu brzdit nebojte, ale uèený z nebe nespadl. Jinak dík moc všem co mi radí a až se nìkdy potkáme ve skupinì tak toho nelitujte až vám to natøu .... nemìli jste mi tak dobøe radit
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
tak jsem asi slepej ,ale to url tam nevidimkrup72 wrote:Necháš si otevøít to nový okno s vlastnostma hráèe, klikneš na nìj pravým tlaèítkem a dáš Vlastnosti. Tam to url najdeš.roofer wrote:je u vsech hracu link(url) a kde ho najdu nebo jen u tech co se prodavaj,protoze kdyz hrace rozkliknu url u neho nevidim,dik za odp.

-
Samozøejmì v H až F hráèe zadara neber, ale pokud chceš pøi snaze o postup z eFka hráèe zadarmo, tak bych Tì od toho tase tak neodrazoval, ale pøece jen je to za pár mìsícù.
...
Když si spoèítáš, že 21-letý hráè s výkonem 66 stojí kolem 5M a plat cca 7 tisíc a zadarmo získáš hráèe tohoto výkonu s platem 22 tisíc + PB 0,5M.
Pøi 8 sezónách a 25 zápasech za sezónu - 200 zápasù x 15 tisíc rozdílu =
3M, takže 3 + 0,5 miliónù a jsi v plusu 1,5M bez nutnosti ihned investovat 5M.
...
Když si spoèítáš, že 21-letý hráè s výkonem 66 stojí kolem 5M a plat cca 7 tisíc a zadarmo získáš hráèe tohoto výkonu s platem 22 tisíc + PB 0,5M.
Pøi 8 sezónách a 25 zápasech za sezónu - 200 zápasù x 15 tisíc rozdílu =
3M, takže 3 + 0,5 miliónù a jsi v plusu 1,5M bez nutnosti ihned investovat 5M.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
mùže mi nìkdo vysvìtlit rozdíl v procentech obrany v tìchto dvou zápasech
48% a 41%
http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=18
pøitom celkový souèet obrany je u 41% 310 i s GK, 48% 313
to udìlá 7 % ?
48% a 41%
pøitom celkový souèet obrany je u 41% 310 i s GK, 48% 313
to udìlá 7 % ?
Re: HELLO
narazil jsem na jednu vìc na kerou bych se rád zeptal....
když se pøihlásim do spmt za jineho managera na svym poèítaèi tak je to jako bych se pøihlásil na jeho tym ve høe a tim páde m už jsem byl na stejny ip a nemuže probìhnout obchod nebo to spolu nesouvisí a na svym pc se mužu pøihlásit na jakykoliv uèet do spmt??
když se pøihlásim do spmt za jineho managera na svym poèítaèi tak je to jako bych se pøihlásil na jeho tym ve høe a tim páde m už jsem byl na stejny ip a nemuže probìhnout obchod nebo to spolu nesouvisí a na svym pc se mužu pøihlásit na jakykoliv uèet do spmt??
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

-
podle mì by pøihlášení se do SPMT nemìlo urèitì znamenat zároveò pøihlášení do SP...to je moje domnìnkaFifi.5 wrote:narazil jsem na jednu vìc na kerou bych se rád zeptal....
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
No podle mì to funguje následovnì:Papa Bouba Diop wrote:podle mì by pøihlášení se do SPMT nemìlo urèitì znamenat zároveò pøihlášení do SP...to je moje domnìnkaFifi.5 wrote:narazil jsem na jednu vìc na kerou bych se rád zeptal....
Manažer si stáhne SPMT, zadá nick a heslo. Tato data se odešlou na server SoccerProjectu, ten je ovìøí a pokud je vše v poøádku, obratem server pošle zpìt informaci, že Tì mùže pustit dál. A øekl bych, že jelikož ten program pracuje se serverem, tak mu bude odesílat aj svoji IP adresu, jinak by server tìžko hledal, kam má dotyènou informaci o povolení èi nepovolení poslat, z èehoš plyne, že mùj názor je ten, že už mezi Váma nemùže probìhnout obchod, páè na serveru bude záznam o stejné IP adrese. Ale to je jen má domìnka (využívám svých poznatkù z FI MU

EDIT: i když teï si nésu jisté, páè se mi zdá, že se u mì doma do SPMT pøihlašoval aj kamoš a pak sme po nejaké dobì mezi sebou provedli pøestup, tak nevim....

-
Omlouvam se, ze uz otravuju vdruhem tematu, ale stale se mi nepodarilo odstranit muj problem se Sp, vypada to, ze od patku se mi nejak zmenilo nastaveni prohlizece, takze momentalne nemuzu ulozit trenik, pri kliknutui na pole ulozit me to odhlasi, to same se stane, kdyz chci ulozit individualni pokyny u hracu pri zapase, kdyz chci podat nabidku na hrace. Urcite by se toho asi naslo i vice, ale tyto veci zrovna patri mezi ty nejdulezitejsi na Sp, takze me to celekm stve a nevim co s tim, resp krup72 mi radil, abych se podival do tohoto tematu, ale nemam moc casu momentalne, tak jsem stihl prolistovat jenom dvacet poslednich stran a tam jsem nic nenasel. Tak budu moc rad za kazdou radu. Dekuji.
-
tak si zkus stahnout jiny prohlizec a vyzkousej to v nem,to me tak jediny napada jestli uz si to neudelalLibo wrote:Omlouvam se, ze uz otravuju vdruhem tematu, ale stale se mi nepodarilo odstranit muj problem se Sp, vypada to, ze od patku se mi nejak zmenilo nastaveni prohlizece, takze momentalne nemuzu ulozit trenik, pri kliknutui na pole ulozit me to odhlasi, to same se stane, kdyz chci ulozit individualni pokyny u hracu pri zapase, kdyz chci podat nabidku na hrace. Urcite by se toho asi naslo i vice, ale tyto veci zrovna patri mezi ty nejdulezitejsi na Sp, takze me to celekm stve a nevim co s tim, resp krup72 mi radil, abych se podival do tohoto tematu, ale nemam moc casu momentalne, tak jsem stihl prolistovat jenom dvacet poslednich stran a tam jsem nic nenasel. Tak budu moc rad za kazdou radu. Dekuji.
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Co já Ti mùžu poradit je následovný:Libo wrote:Omlouvam se, ze uz otravuju vdruhem tematu, ale stale se mi nepodarilo odstranit muj problem se Sp, vypada to, ze od patku se mi nejak zmenilo nastaveni prohlizece, takze momentalne nemuzu ulozit trenik, pri kliknutui na pole ulozit me to odhlasi, to same se stane, kdyz chci ulozit individualni pokyny u hracu pri zapase, kdyz chci podat nabidku na hrace. Urcite by se toho asi naslo i vice, ale tyto veci zrovna patri mezi ty nejdulezitejsi na Sp, takze me to celekm stve a nevim co s tim, resp krup72 mi radil, abych se podival do tohoto tematu, ale nemam moc casu momentalne, tak jsem stihl prolistovat jenom dvacet poslednich stran a tam jsem nic nenasel. Tak budu moc rad za kazdou radu. Dekuji.
1.) smazat všechny "informaèní a datové" soubory, který si vytváøí prohlížeè pøi zobrazení nìjaké stránky (ve Firefoxu: Nástroje

2.) v pøípadì, že nepomùže bod è.1 "proèistit pøipojení"...jestli máš na hlavním panelu vedle hodin ikonku dvou poèítaèù zobrazující, že jsi pøipojen na sí, tak na nì klikni pravým tlaèítkem myši a dej "Opravit"
3.) v pøípadì nevyøešení bodem 2 odinstalovat a nainstalovat prohlížeè znovu
4.) pøi neúspìchu s trojkou, odpojit se od sítì, defragmentovat disk a projet kompletní kontrolu disku po restartu (je možný že se Ti dostal nejaké vir pøímo do OS)
5.) body 1 až 3 nejlíp provádìt pøi offline
6.) døív než provedeš bod 4 zkus jiný prohlížeè (a nezapomeò si poøádnì nastavit Nastavení - a nebylo by odvìci si zkontrolovat nastavení Firewall brány...jsou viry, který Ti dokážou mìnit nastavení Firewall)
7.) v nejvyšší nouzi se obra na nekeho, kdo rozumí IT víc než já

Já vždycky když mi nìco nejde, tak restartuju prohlížeè, popø. proèistím pøipojení a smažu ty informaèní a datový soubory a vìtšinou mi to pomùže (teda aspoò v 95% pøípadù) ...ve 4% pøípadù se jedná o problém s nastavením prohlížeèe, firewallbrány èi antiviru. A v 1% pøípadù je to zbytek - tzn. že to už sahám k defragmentaci a pøeinstalování programù apod. (ještì sem nebyl pøinucet pøeinstalovat Windowse)
(PS: tyto moje rady ber radši s vìdomím toho, že jsem sice byl na FI, ale první zkouškový znamenalo mùj konec pobytu na vysoké