Pøed pár stránkama se na to ptal Libo, tak se s ním spoj, tøeba už to vyøešil.Koudy wrote:zmìní tøeba individuální nastavení u sestavy na zápas a dá OK, tak ho to vykopne ze stránky a musí se znovu pøihlásit.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
I veterán potøebuje obèas radu, a proto se ptám. Mùj úèet se ocitl v èervených èíslech. Nemìlo by se to stávat, ale stalo se
Pùjèku už mám vybranou. Dle pravidel mám sedm dní na smazání dluhu. Problém je, že se pohybuji poøád na finanèní hranì. Po ligovém zápase hraném venku jsem v mínusu ale pomocí reklamních bannerù dokážu ztrátu stáhnout zpìt do mírného plusu. Zajímá mì jestli sjarelùv program poèítá se situací, kdy je mùj úèet v plusovém stavu jen pár hodin, než spadne znovu do èervených èísel nebo poèítá každý den stav vždy jen po ranní simulaci. Nechce se mi kvùli omylu konèit se soccerprojectem. 

Z tvého pøíspìvku jsem usoudil, že -2M nemáš, takže si v kliduwinters wrote:I veterán potøebuje obèas radu, a proto se ptám. Mùj úèet se ocitl v èervených èíslech. Nemìlo by se to stávat, ale stalo sePùjèku už mám vybranou. Dle pravidel mám sedm dní na smazání dluhu. Problém je, že se pohybuji poøád na finanèní hranì. Po ligovém zápase hraném venku jsem v mínusu ale pomocí reklamních bannerù dokážu ztrátu stáhnout zpìt do mírného plusu. Zajímá mì jestli sjarelùv program poèítá se situací, kdy je mùj úèet v plusovém stavu jen pár hodin, než spadne znovu do èervených èísel nebo poèítá každý den stav vždy jen po ranní simulaci. Nechce se mi kvùli omylu konèit se soccerprojectem.

Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
V pravidlech o ekonomice jsem našel jen toto:Lermik wrote: Z tvého pøíspìvku jsem usoudil, že -2M nemáš, takže si v klidu
Dluhy: Pokud jste bez prostøedkù, samozøejmì Vám jsou zapovìzeny nákupy všeho druhu. Jedinou cestou je pùjèka, potom mùžete opìt nakupovat. Za ní ale, jak to tak bývá, zaplatíte nìjaký ten úrok navíc. Pokud se topíte v dluzích, máte 7 dní na to, abyste se z toho dostal, jinak budete propuštìn.
Pochopil jsem správnì, že musím mít dluh vìtší než 2 M, abych pøišel o tým? A taky, když pøihlédnu k té pùjèce tak ten dluh opravdu pøevýší 2 M.

Pùjèka se do toho nepoèítá, jde pouze o to, co máš zrovna na úètì. Jestli nemáš -2M, tak seš v kliduwinters wrote:V pravidlech o ekonomice jsem našel jen toto:Lermik wrote: Z tvého pøíspìvku jsem usoudil, že -2M nemáš, takže si v klidu
Dluhy: Pokud jste bez prostøedkù, samozøejmì Vám jsou zapovìzeny nákupy všeho druhu. Jedinou cestou je pùjèka, potom mùžete opìt nakupovat. Za ní ale, jak to tak bývá, zaplatíte nìjaký ten úrok navíc. Pokud se topíte v dluzích, máte 7 dní na to, abyste se z toho dostal, jinak budete propuštìn.
Pochopil jsem správnì, že musím mít dluh vìtší než 2 M, abych pøišel o tým? A taky, když pøihlédnu k té pùjèce tak ten dluh opravdu pøevýší 2 M.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
- Member of the Soccer Project Association
Pøesnì. S úètem do -2M mùžeš existovat neomezenì dlouho. Znám to z vlastní zkušenosti - ještì pøed tøemi týdny jsem mìl - 1,95M (po nákupech) a teprve teï jsem se dostal lehce nad nulu. A pùjèku mám 2,5M - ta se nepoèítá.winters wrote:V pravidlech o ekonomice jsem našel jen toto:
Mám ale jinou otázku : když pøesáhnu -2M musím se do 7 dnù dostat pod -2M, nebo nad nulu ???
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
No ja jsem to vyresil tak, ze jsme si nainstaloval novy prohlizec, bo pochybuju, ze bych opravil ten stary prohlizec, bude to tim, ze windows slozka uz ma pres tri giga a system je zraly na smazani, takze pokud muzu doporucti, zkus poradit znamemu, at si nainstaluje novy prohlizec, myslim, ze je to nejrychlejsi a nejjednodussi reseni.krup72 wrote:Pøed pár stránkama se na to ptal Libo, tak se s ním spoj, tøeba už to vyøešil.Koudy wrote:zmìní tøeba individuální nastavení u sestavy na zápas a dá OK, tak ho to vykopne ze stránky a musí se znovu pøihlásit.
-
Na tuto otázku bych taky rád znal odpovìï...asi budem muset sehnat nejakýho dobrovolníka, které to zkusí jít pod -2M a pak se dostat po týdnu na -1.5M (tøeba) ...osobnì doufám, že ta podmínka není "dostat se na nulu"MošnaM wrote:Mám ale jinou otázku : když pøesáhnu -2M musím se do 7 dnù dostat pod -2M, nebo nad nulu ???

-
Já mám právì obavu, že jeAngee wrote:Na tuto otázku bych taky rád znal odpovìï...asi budem muset sehnat nejakýho dobrovolníka, které to zkusí jít pod -2M a pak se dostat po týdnu na -1.5M (tøeba) ...osobnì doufám, že ta podmínka není "dostat se na nulu"MošnaM wrote:Mám ale jinou otázku : když pøesáhnu -2M musím se do 7 dnù dostat pod -2M, nebo nad nulu ???

Ale dobrovolník na pokus nejsem !!!

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Dobrý by bylo, když by se domluvili dva manažeøi, že jeden by šel do toho mínusu, a pokud by se musel dostat pak na nulu, tak by tomu druhýmu prodal nìjakýho lepšího hráèe a on by mu ho pak èasem zas vrátilMošnaM wrote:Já mám právì obavu, že je![]()
Ale dobrovolník na pokus nejsem !!!

EDIT: možem to klidnì zkusit my dva

už kdysidávno jsem se to tu snažil øešit....ale tedka jsem na to narazil opìt aj me to trošièku naštvalo..mal jsem hráèe s minimalním vykonem 64 individualní pokyn na sebe asi +3 ..po dotrenovaní pøihrávek na 99% jsem èekal markantní zdvyhnutí minimalního vykonu ale stalo se to že individualní pokyn se zmìnil na normalní..èili žádny a minimalní vykon hráèe se zdvyhl jen o 0,7..èili na 64,7 ...z toho absolutne plyne že je to tim individualnim pokynem..minimalní vykon se zdvihl o 3,7 ale individualní nepøidáva díky vysokym pøihrávkam už nic takže se to projevilo jen jako 0,7 mohlo by to takto být?pokud ne tak èim to je? už se mi to stalo po nìkolikate..tak se už radši tolko neraduju z vysokyho skillu pokud josu v první øadì 

FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

-
jo je to tak...proto nemá moc cenu hledìt na celkový hodnocení hráèe protože mnohdy ti víc zahraje hráè s tøeba 77% a dobrym pokynem než hráè 80%,taky mì to nìkdy štveFifi.5 wrote:už kdysidávno jsem se to tu snažil øešit....ale tedka jsem na to narazil opìt aj me to trošièku naštvalo..mal jsem hráèe s minimalním vykonem 64 individualní pokyn na sebe asi +3 ..po dotrenovaní pøihrávek na 99% jsem èekal markantní zdvyhnutí minimalního vykonu ale stalo se to že individualní pokyn se zmìnil na normalní..èili žádny a minimalní vykon hráèe se zdvyhl jen o 0,7..èili na 64,7 ...z toho absolutne plyne že je to tim individualnim pokynem..minimalní vykon se zdvihl o 3,7 ale individualní nepøidáva díky vysokym pøihrávkam už nic takže se to projevilo jen jako 0,7 mohlo by to takto být?pokud ne tak èim to je? už se mi to stalo po nìkolikate..tak se už radši tolko neraduju z vysokyho skillu pokud josu v první øadì
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi