To se mi stalo taky. V Po. ve 14:00. A když jsem se podíval na zápasy toho soupeøe, tak už na ten termín mìl naplánovanej zápas s nìkym jinym. Tak jsem se podíval znova do poolu a ta nabídka tam zase bylafoppa 13 wrote:Zítra ve 14:00 je mùj termín volný, nemám žádnou pozvánku, ani jsem žádnou neposlal. Ovšem když chcu v poolu pøijmout zápas. Máte již na tento termín naplánován zápas![]()
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
Papa Bouba Diop
- Member of the Soccer Project Association
-
Papa Bouba Diop
no je vidìt že mì teda kluci poslouchajWoko wrote:Držel se tvejch pokynù, hrál vpøedPapa Bouba Diop wrote:tak se mì dneska snad poprví povedlo aby golman dostal v zápase natvrdo èervenou![]()
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
momo9111
sjarel si asi teraz mysli ze ho urazam alebo co, a odplatil sa mi dnesnou simulacioumomo9111 wrote:sjarel nerad prehravahappyna17 wrote:http://www.soccerproject.com/game_repor ... &season=18
Neøíkejte mi že to byla náhoda![]()
Jen taková hovadinka:Po simulaci mi pøišla zpráva s nadpisem: Zpráva z tréninku a v ní klasicky:
Ahoj, hráè Martin Èáp se bohužel zranil v prùbìhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážnì... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Nebývalo v tom nadpisu nìco jinýho,ani nevím proè to sem píšu.....
Ahoj, hráè Martin Èáp se bohužel zranil v prùbìhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážnì... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Myslim, ze tam bylo zraneni behem treninkuThomas25 wrote:Jen taková hovadinka:Po simulaci mi pøišla zpráva s nadpisem: Zpráva z tréninku a v ní klasicky:
S pozdravem,
trenér
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
To mi prislo ted 2x za sebou a oba maji rymu.Thomas25 wrote:Jen taková hovadinka:Po simulaci mi pøišla zpráva s nadpisem: Zpráva z tréninku a v ní klasicky:
S pozdravem,
trenér
Tom23 - Tatran Praha
-
Tiger Baros
Pøíjem za prodej hráèe (musíme zaplatit 126000 euro agentovi hráèe, 63000 euro pøedcházejícímu majiteli hráèe)
ty agenti si v tyhle hre ale vydelaj
Takhle me okrast,chudy tym z Japonska,ze se nestydi
za to jsem treba mohl koupit 1500 toalet na muj maly sedmi tisicovy stadion
ty agenti si v tyhle hre ale vydelaj
Strelci z Japonska

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi

E.76 - Zpátky v mé oblíbené divizi
Nediv sa, v reálu si zarobia ešte viac...Tom151 wrote:Pøíjem za prodej hráèe (musíme zaplatit 126000 euro agentovi hráèe, 63000 euro pøedcházejícímu majiteli hráèe)
ty agenti si v tyhle hre ale vydelajTakhle me okrast,chudy tym z Japonska,ze se nestydi
za to jsem treba mohl koupit 1500 toalet na muj maly sedmi tisicovy stadion
-
Tiger Baros