a jak se vubec ví že zmìna šefika mladeže nema vliv na pøíchody mladíku když to delá i sjarel...on ví sam nejlíp jak ta hra funguje ne?adriano10 wrote:takhle to vypadá když se sjarel naštve....

Moderator: Czech Moderators
a jak se vubec ví že zmìna šefika mladeže nema vliv na pøíchody mladíku když to delá i sjarel...on ví sam nejlíp jak ta hra funguje ne?adriano10 wrote:takhle to vypadá když se sjarel naštve....
já myslim, že urèitì na tom nìco bude, páè momentálnì mám šefika, kterej ještì nikdy nezklamal, dovedl mi snad 10 dorostù v øadì, nevim kolik pøesnì, nechce se mi to poèitatFifi.5 wrote:a jak se vubec ví že zmìna šefika mladeže nema vliv na pøíchody mladíku když to delá i sjarel...on ví sam nejlíp jak ta hra funguje ne?
nj ale mì nejde o to kolik junioru pøíjde a kolik ne ale jak kvalitní....mì tøeba pøišli dva ale za to jsou docela vpoho...nekomu pøijde 6 a ani jeden nic moc...kouknu na tvuj tym a posoudim si podle sveho..Evandro wrote:já myslim, že urèitì na tom nìco bude, páè momentálnì mám šefika, kterej ještì nikdy nezklamal, dovedl mi snad 10 dorostù v øadì, nevim kolik pøesnì, nechce se mi to poèitatFifi.5 wrote:a jak se vubec ví že zmìna šefika mladeže nema vliv na pøíchody mladíku když to delá i sjarel...on ví sam nejlíp jak ta hra funguje ne?a to náhoda urèitì není
he, nechápu...Tiger Baros wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Tento fantastický SW vèera pøestoupil za 55M
asi konèí,tak chtìl asi udìlat nejvetší pøestup v životìWoko wrote:he, nechápu...Tiger Baros wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Tento fantastický SW vèera pøestoupil za 55M
zahodil obrovskou šanci: nedal gólWoko wrote:to sem nikdy nepochopil...sibinho wrote:citajte ten komentar po zapase: Dries Doll zahodil ïalšiu obrovskú šancu a dnes je zrelý na vystriedanie, na ihrisku to smrdí rybinou...
jj pøesnì tak to jeadriano10 wrote:
zahodil obrovskou šanci: nedal gól![]()
je zralý na vystøídání: hraje špatnì
na høišti to smrdí rybinou: je to podplacený(kapøíci)
alespon myslím..
Já do toho dvì kila jablek a oni tam kapøíciadriano10 wrote:zahodil obrovskou šanci: nedal gólWoko wrote:to sem nikdy nepochopil...sibinho wrote:citajte ten komentar po zapase: Dries Doll zahodil ïalšiu obrovskú šancu a dnes je zrelý na vystriedanie, na ihrisku to smrdí rybinou...![]()
je zralý na vystøídání: hraje špatnì
na høišti to smrdí rybinou: je to podplacený(kapøíci)
alespon myslím..
Ivo08-LSG wrote:Please potrebujem helfnut....kde si mozem zmenit rozlisenie internetovych stranok???bo kamos ma pozval do turnaja a som iba v styroch cize flek maam a ked daaam zapasy-pohar.prihlasit maam tam iba proste statistiky turnaja (vstupne,nazov,pocet timov) a na konci mi chyba prihlasit----co maam spravit??