zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Ivo08-LSG wrote:
foppa 13 wrote:
Ivo08-LSG wrote:Nie nie ja som na zostupovej pozicii od zaciatku sezonny a nemal som to predtym cervene na 120% to viem
Tak èervenou dodali možná až teï. Ale modrá a zelená tam už je dlouho :wink:
To uz viac pravdepodobneee...hehe....
ano je to tak ivo má pravdu já to tam taky nemìl a to jsem tam od zaèatku sezony :)
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Tom9k
Member of the Soccer Project Association

Post by Tom9k »

Koukali jste na tohle http://soccerproject.miniville.fr/ :)
Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
happyna17

Post by happyna17 »

Tom9k wrote:Koukali jste na tohle http://soccerproject.miniville.fr/ :)
jj ale trošku sem to nepochopil ale nìco sem tam postavil :lol:
foppa 13

Post by foppa 13 »

Ve 22:00 hraju pøátelák a na pozici LM mi chybí hrát po køídle :lol: . Teï se tomu sice smìju, ale být to na zítøejší ligáè s druhým, tak nevím nevím :evil: . Zrovna na LM mám hrát po køídle 3+ :lol:

edit:O proti tomu CB mùže hrát po køídle :lol: . Tak to zkusím nastavit a jsem zvìdav jak to bude vypadat po 22 hodinì. 8)
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Paul-X

Post by Paul-X »

10 Júl 2007 : Reminders
Finally another extra feature for SPFA-managers, they can now send reminders to themselves which they will receive during a future simulation of their choice.
to su pripomienky?

celkom good vylepšenie ... :wink:
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
Angee

Post by Angee »

Vèera se v mým týmu objevilo nový tiskový prohlášení a dneska když sem se pøihlásil na SP, tak sem mìl novou zprávu od nìjakýho manažera...pøedmìt zprávy byl "Revize" a text následující :arrow:
Co je to klubova revize?
...jak málo staèí zamotat manažerùm hlavu :lol:

(Omlouvá ho však, že to hraje tøetím dnem....nebo je to nìjaký podvodník a zalekl se, tak se rychle chce optat co to :?: :D )
Image
Angee

Post by Angee »

Paul-X wrote:
10 Júl 2007 : Reminders
Finally another extra feature for SPFA-managers, they can now send reminders to themselves which they will receive during a future simulation of their choice.
to su pripomienky?

celkom good vylepšenie ... :wink:
JJ, supr nápad...už sem ho využil pro vytvoøení upomínek na sobotu a nedìlu, kdy se hrajou finálový zápase HFL a má hlava dìravá by na to mohla zapomnìt :!: 8) :D :wink:
Image
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

joou tak to bude zajimavy když neuvidíme soupeøovu naladu v tymu tak se mnoho huø bude urèovat jak skonèí zapas ..tøeba tedka když má soupø dobrej tym a naladu 0% tak mužeš dat špatny tym..ale podle toho novyho pojedeš zbyteènì naplno ...zajimave..
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Angee

Post by Angee »

Fifi.5 wrote:joou tak to bude zajimavy když neuvidíme soupeøovu naladu v tymu tak se mnoho huø bude urèovat jak skonèí zapas ..tøeba tedka když má soupø dobrej tym a naladu 0% tak mužeš dat špatny tym..ale podle toho novyho pojedeš zbyteènì naplno ...zajimave..
To je právì supr :!: ...teï si budem muset vybírat co bude pøednìjší: Liga, pohár nebo soukromé turnaj :?: ...už se tìším - to bude bomba :!: :D
Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

tak já si obrázek o týmu stejnì dìlám tak že si projdu jeho poslední zápasy a koukám jakých souètù dosáhl a náladu v týmu k tomu vùbec nepotøebuju... :wink:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
marektucek

Post by marektucek »

Papa Bouba Diop wrote:tak já si obrázek o týmu stejnì dìlám tak že si projdu jeho poslední zápasy a koukám jakých souètù dosáhl a náladu v týmu k tomu vùbec nepotøebuju... :wink:
pøesnì tak, kouknu se na jeho poslední tøi ligový zápasy, protože tam je pravdìpodobnìjší že poslal A tým a podle toho nastavým sestavy
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
etwas

Post by etwas »

Fifi.5 wrote:joou tak to bude zajimavy když neuvidíme soupeøovu naladu v tymu tak se mnoho huø bude urèovat jak skonèí zapas ..tøeba tedka když má soupø dobrej tym a naladu 0% tak mužeš dat špatny tym..ale podle toho novyho pojedeš zbyteènì naplno ...zajimave..
stejne se ta nalada tymu da odvodit jestli v nejblizsi dobe nakupoval ci prodaval..... takze zas tak tezky to nebude
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Fifi.5 wrote:
Ivo08-LSG wrote:
foppa 13 wrote: Tak èervenou dodali možná až teï. Ale modrá a zelená tam už je dlouho :wink:
To uz viac pravdepodobneee...hehe....
ano je to tak ivo má pravdu já to tam taky nemìl a to jsem tam od zaèatku sezony :)
no tedka jsem se nahodou na na jeden den ocitl na 10. místì a mám to furt èervené
FC Petrovièky:
adriano10

Post by adriano10 »

Tom9k wrote:Koukali jste na tohle http://soccerproject.miniville.fr/ :)
ehm... :oops:

http://adriano10.miniville.fr :oops:
Moje je trošku menší o proti tém SP vesnici... :)
05aRadecek
Assistant Coach

Post by 05aRadecek »

Je to alespon priblizeni k realu. Nemuzes vedet jaka je u soupere nalada. :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”