ano je to tak ivo má pravdu já to tam taky nemìl a to jsem tam od zaèatku sezonyIvo08-LSG wrote:To uz viac pravdepodobneee...hehe....foppa 13 wrote:Tak èervenou dodali možná až teï. Ale modrá a zelená tam už je dlouhoIvo08-LSG wrote:Nie nie ja som na zostupovej pozicii od zaciatku sezonny a nemal som to predtym cervene na 120% to viem
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
-
happyna17
- Member of the Soccer Project Association
jj ale trošku sem to nepochopil ale nìco sem tam postavilTom9k wrote:Koukali jste na tohle http://soccerproject.miniville.fr/
-
foppa 13
Ve 22:00 hraju pøátelák a na pozici LM mi chybí hrát po køídle
. Teï se tomu sice smìju, ale být to na zítøejší ligáè s druhým, tak nevím nevím
. Zrovna na LM mám hrát po køídle 3+
edit:O proti tomu CB mùže hrát po køídle
. Tak to zkusím nastavit a jsem zvìdav jak to bude vypadat po 22 hodinì. 
edit:O proti tomu CB mùže hrát po køídle
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Paul-X
to su pripomienky?10 Júl 2007 : Reminders
Finally another extra feature for SPFA-managers, they can now send reminders to themselves which they will receive during a future simulation of their choice.
celkom good vylepšenie ...
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
-
Angee
Vèera se v mým týmu objevilo nový tiskový prohlášení a dneska když sem se pøihlásil na SP, tak sem mìl novou zprávu od nìjakýho manažera...pøedmìt zprávy byl "Revize" a text následující
(Omlouvá ho však, že to hraje tøetím dnem....nebo je to nìjaký podvodník a zalekl se, tak se rychle chce optat co to
)
...jak málo staèí zamotat manažerùm hlavuCo je to klubova revize?
(Omlouvá ho však, že to hraje tøetím dnem....nebo je to nìjaký podvodník a zalekl se, tak se rychle chce optat co to

-
Angee
JJ, supr nápad...už sem ho využil pro vytvoøení upomínek na sobotu a nedìlu, kdy se hrajou finálový zápase HFL a má hlava dìravá by na to mohla zapomnìtPaul-X wrote:to su pripomienky?10 Júl 2007 : Reminders
Finally another extra feature for SPFA-managers, they can now send reminders to themselves which they will receive during a future simulation of their choice.
celkom good vylepšenie ...

joou tak to bude zajimavy když neuvidíme soupeøovu naladu v tymu tak se mnoho huø bude urèovat jak skonèí zapas ..tøeba tedka když má soupø dobrej tym a naladu 0% tak mužeš dat špatny tym..ale podle toho novyho pojedeš zbyteènì naplno ...zajimave..
FC Petrovièky:
-
Angee
To je právì suprFifi.5 wrote:joou tak to bude zajimavy když neuvidíme soupeøovu naladu v tymu tak se mnoho huø bude urèovat jak skonèí zapas ..tøeba tedka když má soupø dobrej tym a naladu 0% tak mužeš dat špatny tym..ale podle toho novyho pojedeš zbyteènì naplno ...zajimave..

-
Papa Bouba Diop
-
marektucek
pøesnì tak, kouknu se na jeho poslední tøi ligový zápasy, protože tam je pravdìpodobnìjší že poslal A tým a podle toho nastavým sestavyPapa Bouba Diop wrote:tak já si obrázek o týmu stejnì dìlám tak že si projdu jeho poslední zápasy a koukám jakých souètù dosáhl a náladu v týmu k tomu vùbec nepotøebuju...
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
-
etwas
stejne se ta nalada tymu da odvodit jestli v nejblizsi dobe nakupoval ci prodaval..... takze zas tak tezky to nebudeFifi.5 wrote:joou tak to bude zajimavy když neuvidíme soupeøovu naladu v tymu tak se mnoho huø bude urèovat jak skonèí zapas ..tøeba tedka když má soupø dobrej tym a naladu 0% tak mužeš dat špatny tym..ale podle toho novyho pojedeš zbyteènì naplno ...zajimave..
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
no tedka jsem se nahodou na na jeden den ocitl na 10. místì a mám to furt èervenéFifi.5 wrote:ano je to tak ivo má pravdu já to tam taky nemìl a to jsem tam od zaèatku sezonyIvo08-LSG wrote:To uz viac pravdepodobneee...hehe....foppa 13 wrote: Tak èervenou dodali možná až teï. Ale modrá a zelená tam už je dlouho
FC Petrovièky:
-
adriano10
ehm...Tom9k wrote:Koukali jste na tohle http://soccerproject.miniville.fr/
http://adriano10.miniville.fr
Moje je trošku menší o proti tém SP vesnici...
-
05aRadecek
- Assistant Coach
Je to alespon priblizeni k realu. Nemuzes vedet jaka je u soupere nalada.Fifi.5 wrote:joou tak to bude zajimavy když neuvidíme soupeøovu naladu v tymu tak se mnoho huø bude urèovat jak skonèí zapas ..tøeba tedka když má soupø dobrej tym a naladu 0% tak mužeš dat špatny tym..ale podle toho novyho pojedeš zbyteènì naplno ...zajimave..