Prvni hrac z tech, co jsem dostal na uplnym zacatku a jeste jsem je neprodal, prave dosahl 100% zkusenosti, zcervenal a uz se nebude zlepsovat. No ale je mu 30, takze se ho budu muset zbavit.
Willy9dbsk wrote:tak jsem takovej zasranej èùrák dneska jsem si nechal odejít na konec smlouvy svoje nej CB s výkonem 68 mám krizi na sp uvažuji o konci
klid ja sií nechal odejít tøi ze zakladu a hraju dal..musíš to pøekousnout..taky jsem o tom uvažoval ale je to pryè..nakoupil jsem tam juniory kery budou lepèí než ti co tam hráli ..doufám
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
Willy9dbsk wrote:tak jsem takovej zasranej èùrák dneska jsem si nechal odejít na konec smlouvy svoje nej CB s výkonem 68 mám krizi na sp uvažuji o konci
taky jsem nechal odejít GK s cenou okolo 4M spíš víc... taky jsem chtìl skonèit(ale ne kvùli tomu odchodu GK) , ale nakonec hraji dál a myšlenky na to, že skonèím s SP už mì naštìstí opustili...
Dnes mi dosla sprava ze som pozval 20 managerov na SP a tak maam SPFA na 20 mesiacov asi to je nejaky preklep kolko to je normalne??
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
taky jsem nechal odejít GK s cenou okolo 4M spíš víc... taky jsem chtìl skonèit(ale ne kvùli tomu odchodu GK) , ale nakonec hraji dál a myšlenky na to, že skonèím s SP už mì naštìstí opustili...
já vim ale to je prostì strašný......jak kretén šetøim na každym obchodu a pak nechám odejít hráèe z aèka
No já sem kok..t to neni možný odcházim do hospody na fotbal a pøijdu a koukám že ve 22:00 hrálo áèko a já si za boha myslel že sem tam házel déèko tak sem blbej já nebo SP no je to v prd..li v zejtra liga ani na to radši nemyslim
Dneska som sa nudil a tak som kukol aky to vlastne ma tim Sjarel...a kukaaam a preco maa on iba jednu trofej z Bcka ??? vsak ak si ja pamatam davnejsie maval aj trofeje z nizsich divizii a aj Acko par krat vyhral alebo sa mylim??Historiu sa mi pozerat totiz nechce...heh
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"