zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

foppa 13
Member of the Soccer Project Association

Post by foppa 13 »

Evandro wrote:wow, po dlouhé dobì musím zas belgické soudruhy pochválit, že vymysleli nìco užiteèného, Cross table(jen pro majitele SPFA :P )

http://www.warst.com/images/uploads/200 ... sp1f67.png
Zøejmì zatím i pro nemajitele SPFA :P

Celkem se mi líbí i ta historie v crossu, že vím pøedcházející vítìze dané divize :) . A taky vím, že z mého stadionu si neodvezl nikdo ani bod :twisted:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Prvni hrac z tech, co jsem dostal na uplnym zacatku a jeste jsem je neprodal, prave dosahl 100% zkusenosti, zcervenal a uz se nebude zlepsovat. No ale je mu 30, takze se ho budu muset zbavit.
Tom23 - Tatran Praha
Mikullas
Assistant Manager

Post by Mikullas »

Tym Dobraci ma dvoch hracov s rovnakym menom, jeden je LF a druhy RF, rodinny utok :D
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=31682
manager: Mikullas
team: Anakondy
13.s H.1152 - 20.s D.15
Willy9dbsk
Team President

Post by Willy9dbsk »

tak jsem takovej zasranej èùrák dneska jsem si nechal odejít na konec smlouvy svoje nej CB s výkonem 68 :cry: mám krizi na sp uvažuji o konci
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Willy9dbsk wrote:tak jsem takovej zasranej èùrák dneska jsem si nechal odejít na konec smlouvy svoje nej CB s výkonem 68 :cry: mám krizi na sp uvažuji o konci
klid ja sií nechal odejít tøi ze zakladu a hraju dal..musíš to pøekousnout..taky jsem o tom uvažoval ale je to pryè..nakoupil jsem tam juniory kery budou lepèí než ti co tam hráli ..doufám :lol:
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
adriano10

Post by adriano10 »

Willy9dbsk wrote:tak jsem takovej zasranej èùrák dneska jsem si nechal odejít na konec smlouvy svoje nej CB s výkonem 68 :cry: mám krizi na sp uvažuji o konci
taky jsem nechal odejít GK s cenou okolo 4M spíš víc... taky jsem chtìl skonèit(ale ne kvùli tomu odchodu GK) , ale nakonec hraji dál a myšlenky na to, že skonèím s SP už mì naštìstí opustili... :wink:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Dnes mi dosla sprava ze som pozval 20 managerov na SP a tak maam SPFA na 20 mesiacov :shock: asi to je nejaky preklep kolko to je normalne??
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Willy9dbsk
Team President

Post by Willy9dbsk »

adriano10 wrote:
taky jsem nechal odejít GK s cenou okolo 4M spíš víc... taky jsem chtìl skonèit(ale ne kvùli tomu odchodu GK) , ale nakonec hraji dál a myšlenky na to, že skonèím s SP už mì naštìstí opustili... :wink:
já vim ale to je prostì strašný......jak kretén šetøim na každym obchodu a pak nechám odejít hráèe z aèka
adriano10

Post by adriano10 »

Ivo08-LSG wrote:Dnes mi dosla sprava ze som pozval 20 managerov na SP a tak maam SPFA na 20 mesiacov :shock: asi to je nejaky preklep kolko to je normalne??
4 :wink:
happyna17

Post by happyna17 »

No já sem kok..t to neni možný odcházim do hospody na fotbal a pøijdu a koukám že ve 22:00 hrálo áèko a já si za boha myslel že sem tam házel déèko tak sem blbej já nebo SP :evil: :( no je to v prd..li v zejtra liga ani na to radši nemyslim :? :cry:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Dneska som sa nudil a tak som kukol aky to vlastne ma tim Sjarel...a kukaaam a preco maa on iba jednu trofej z Bcka ??? vsak ak si ja pamatam davnejsie maval aj trofeje z nizsich divizii a aj Acko par krat vyhral alebo sa mylim??Historiu sa mi pozerat totiz nechce...heh
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
psc

Post by psc »

má jen 2 trofeje za výhry v SP Cupu v 12. a 13. sezonì + 1 za B ligu

http://www.thesprecords.be/
Psc United
Mikullas
Assistant Manager

Post by Mikullas »

Evandro wrote:Na Global foru na to upozornila ta obluda Isis :lol:
Prepacte za blbu otazku, ale preco obluda? (na fore som novy :) )
manager: Mikullas
team: Anakondy
13.s H.1152 - 20.s D.15
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

lutínsky slang; do cestiny prelozeno "pohledna a velmi schopna managerka a sefredaktorka SP Novin" :wink:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
RADA 159
Team Manager

Post by RADA 159 »

frankie_doparoma wrote:lutínsky slang; do cestiny prelozeno "pohledna a velmi schopna managerka a sefredaktorka SP Novin" :wink:

jo? jsem nikdy neslyšel :shock: asi se mám ještì hodnì co uèit :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”