výkon bude horší o 14. CM by mìl horší o 7.foppa 13 wrote:Kua, bìhem tréninku se mi zranilo RMko a dneska v noci hraju zápas sezony. Když pošlu LMko s výkonem 66 na RMko, kolik mi dá výkon?? Díky.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Manager
a RF na CF ?smallmouse wrote:výkon bude horší o 14. CM by mìl horší o 7.foppa 13 wrote:Kua, bìhem tréninku se mi zranilo RMko a dneska v noci hraju zápas sezony. Když pošlu LMko s výkonem 66 na RMko, kolik mi dá výkon?? Díky.
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

tak já bonusy za vyhru nedavam..ale tedka si me fakt mrte pomohlMošnaM wrote:Já osobnì bych radši prohrával v Éèku, než vyhrával v Fku. A to z dùvodu platù hráèù. Jelikož už hraji déle, základ týmu se stabilizoval a vìtšina má podepsané nové smlouvy, které jsou o dost vyšší - dle celkového hodnocení. Øešil jsem to bonusy za vítìzství, takže každá výhra mì stojí dost penìz. Nejhorší je pro mne to, co dìlám teï - hraji na ètvrtém místì, takže hodnì vítìzných zápasù (platím bonusy), ale postup nikdeFifi.5 wrote:nejsem novy a nevim kam bych to napsal ale co si myslíte o tom jesi mám spadnout nebo ne...jsem v divizi E a zatim každou sezonu jsem postupoval až do tyhle divize ale ty hráèi maji strašne malí zkušenosti myslim že E neni moc vysoká soutìž a pujdu i víš ale ty hraèi nedavaj vykony jaky budou davat až jim pujde nahoru zkušenost a tak nevim jesi je vyhodnìjší byt v pøíští sezone nekde tøeba na 8. fleku než se nechat spadnout do F a hnedka zase postoupit...
Ale na druhou stranu, když jsem v 17. sezónì s pøehledem vyhrál Géèko, mohl jsem si dovolit hrát ligu s B týmem a A tým hrál turnaje - vydìlával.

FC Petrovièky:

-
- Member of the Soccer Project Association
Hmmm, tak to mì štve. Já mám sice další dvì RMka, jenže jedno má výkon 63 a agr 44 a druhej 67 agr 65. A rozhodèí má 40% a kvùli jednomu nebudu moct hrát agresivitu na 100%smallmouse wrote:výkon bude horší o 14. CM by mìl horší o 7.foppa 13 wrote:Kua, bìhem tréninku se mi zranilo RMko a dneska v noci hraju zápas sezony. Když pošlu LMko s výkonem 66 na RMko, kolik mi dá výkon?? Díky.

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Fifi.5 wrote: Já osobnì bych radši prohrával v Éèku, než vyhrával v Fku. A to z dùvodu platù hráèù. Jelikož už hraji déle, základ týmu se stabilizoval a vìtšina má podepsané nové smlouvy, které jsou o dost vyšší - dle celkového hodnocení. Øešil jsem to bonusy za vítìzství, takže každá výhra mì stojí dost penìz. Nejhorší je pro mne to, co dìlám teï - hraji na ètvrtém místì, takže hodnì vítìzných zápasù (platím bonusy), ale postup nikde.
Ale na druhou stranu, když jsem v 17. sezónì s pøehledem vyhrál Géèko, mohl jsem si dovolit hrát ligu s B týmem a A tým hrál turnaje - vydìlával.
Zùstal bych v Eèku (zkusil se co nejrychleji zachránit) a pak trochu provìtral kádr. A mùžeš další rok jet na postup z Eèka.
Ještì mám dotaz: eFko jsi vyhrál??
-
- Team Manager
foppa13: tu agresivitu si musíš rozhodnout sám, nakolik chceš tu èervenou riskovat anebo,zda agresivitu snížíš a budeš hrát na jistotu.
Každopádnì bych se podíval na soupeøe,jak je na tom se svými hráèi (zranìní,karty,morálka,fyzièka) , jakou obvykle nastavuje agresi on.
A pak bych vidìl,zda ho reálnì porazím i s menší agresivitou anebo,zda potøebuji zariskovat.
fifi.5: když posuneš hráèe ve stejné øadì o jedno místo doleva nebo doprava,tak má výkon o 7 menší než na své pozici. A každopádnì bych se snažil zachránit. Nikdy nevíš,co bude v další sezónì, vzheledem k tomu,že každou sezónu postupuješ,tak to hraješ urèitì dobøe a zlepšuješ tým dost rychle,urèitì rychleji než vìtšina tvých ligových soupeøù, nemáš se dùvod bát,když budeš dál zkvalitòovat tým,tak brzo ty soupeøe,kteøí jsou teï pøed tebou výkonnostnì pøeskoèíš.
Každopádnì bych se podíval na soupeøe,jak je na tom se svými hráèi (zranìní,karty,morálka,fyzièka) , jakou obvykle nastavuje agresi on.
A pak bych vidìl,zda ho reálnì porazím i s menší agresivitou anebo,zda potøebuji zariskovat.
fifi.5: když posuneš hráèe ve stejné øadì o jedno místo doleva nebo doprava,tak má výkon o 7 menší než na své pozici. A každopádnì bych se snažil zachránit. Nikdy nevíš,co bude v další sezónì, vzheledem k tomu,že každou sezónu postupuješ,tak to hraješ urèitì dobøe a zlepšuješ tým dost rychle,urèitì rychleji než vìtšina tvých ligových soupeøù, nemáš se dùvod bát,když budeš dál zkvalitòovat tým,tak brzo ty soupeøe,kteøí jsou teï pøed tebou výkonnostnì pøeskoèíš.
-
V tom, je právì ten problém. Hraji s Belgáncem, kterej to už hraje dva roky. Takže skoro všichni hráèi mají výkony kolem 68 - 70. Stopku nemá žádnou, zranìní jedno LB - s výkonem 69. A další hráèe na LB má bez morálky. Takže to bude jeho jedinej slabej post, kde bude mít výkon asi kolem 40-50. A agr bude podle mì hrát na rozhodèího 40 asi kolem 75%. A navíc hraje doma. Já hraju nejèastìji na rozhodèího do 45 agr 100%. A dostávám max 5 žlutých. Jenže to má nejagresivnìjší hráè 30% a teï bude 44%. Tak nevím mno. Když dám agr 80, bude to OK, ale na 65% prohraji. Když dám 100%, uhraji minimálnì remízu, ale nesmìl bych dostat èervenou kartu. Pøetìžký rozhodování.smallmouse wrote:foppa13: tu agresivitu si musíš rozhodnout sám, nakolik chceš tu èervenou riskovat anebo,zda agresivitu snížíš a budeš hrát na jistotu.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
ne..jsem v E první sezonu .jsem pøesnì 10. a když pujdu do zbylich zapasu naplno tak se udržim vklidu na tyhle pozici..no provìtrat kadr..nakupuju furt novy dorostence a starochy do železa takže asi tak...obèas nekomu neprodloužim smlouvu jako tøeba 3 hráèum ze zakladu ale jinak je to cajkH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Fifi.5 wrote: Já osobnì bych radši prohrával v Éèku, než vyhrával v Fku. A to z dùvodu platù hráèù. Jelikož už hraji déle, základ týmu se stabilizoval a vìtšina má podepsané nové smlouvy, které jsou o dost vyšší - dle celkového hodnocení. Øešil jsem to bonusy za vítìzství, takže každá výhra mì stojí dost penìz. Nejhorší je pro mne to, co dìlám teï - hraji na ètvrtém místì, takže hodnì vítìzných zápasù (platím bonusy), ale postup nikde.
Zùstal bych v Eèku (zkusil se co nejrychleji zachránit) a pak trochu provìtral kádr. A mùžeš další rok jet na postup z Eèka.
Ještì mám dotaz: eFko jsi vyhrál??

FOR smallmouse

ZÁVÌR:rozhodl jsem se zabojovat o udržìní v Divizi E.71

Edit:E.24 ....71 bylo F

FC Petrovièky:

-
-
-
-
Asi nemas SPFA,pohare ti ukazuje iba vtedy.sowiet wrote:ako je mozne ze mam dva pohare a neukazuju sa mi pri time iba ked si dam manazer/prehlad
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"