Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

smallmouse
Team Manager

Post by smallmouse »

foppa 13 wrote:Kua, bìhem tréninku se mi zranilo RMko a dneska v noci hraju zápas sezony. Když pošlu LMko s výkonem 66 na RMko, kolik mi dá výkon?? Díky.
výkon bude horší o 14. CM by mìl horší o 7.
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

smallmouse wrote:
foppa 13 wrote:Kua, bìhem tréninku se mi zranilo RMko a dneska v noci hraju zápas sezony. Když pošlu LMko s výkonem 66 na RMko, kolik mi dá výkon?? Díky.
a RF na CF ?
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

MošnaM wrote:
Fifi.5 wrote:nejsem novy a nevim kam bych to napsal ale co si myslíte o tom jesi mám spadnout nebo ne...jsem v divizi E a zatim každou sezonu jsem postupoval až do tyhle divize ale ty hráèi maji strašne malí zkušenosti myslim že E neni moc vysoká soutìž a pujdu i víš ale ty hraèi nedavaj vykony jaky budou davat až jim pujde nahoru zkušenost a tak nevim jesi je vyhodnìjší byt v pøíští sezone nekde tøeba na 8. fleku než se nechat spadnout do F a hnedka zase postoupit..
Já osobnì bych radši prohrával v Éèku, než vyhrával v Fku. A to z dùvodu platù hráèù. Jelikož už hraji déle, základ týmu se stabilizoval a vìtšina má podepsané nové smlouvy, které jsou o dost vyšší - dle celkového hodnocení. Øešil jsem to bonusy za vítìzství, takže každá výhra mì stojí dost penìz. Nejhorší je pro mne to, co dìlám teï - hraji na ètvrtém místì, takže hodnì vítìzných zápasù (platím bonusy), ale postup nikde :cry: .
Ale na druhou stranu, když jsem v 17. sezónì s pøehledem vyhrál Géèko, mohl jsem si dovolit hrát ligu s B týmem a A tým hrál turnaje - vydìlával :D .
tak já bonusy za vyhru nedavam..ale tedka si me fakt mrte pomohl :)
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
foppa 13
Member of the Soccer Project Association

Post by foppa 13 »

smallmouse wrote:
Hmmm, tak to mì štve. Já mám sice další dvì RMka, jenže jedno má výkon 63 a agr 44 a druhej 67 agr 65. A rozhodèí má 40% a kvùli jednomu nebudu moct hrát agresivitu na 100% :evil: Když bych hrál agr 100, tak ten s tìmi 44% tu èervenou asi dostane, co??
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Fifi.5 wrote: Já osobnì bych radši prohrával v Éèku, než vyhrával v Fku. A to z dùvodu platù hráèù. Jelikož už hraji déle, základ týmu se stabilizoval a vìtšina má podepsané nové smlouvy, které jsou o dost vyšší - dle celkového hodnocení. Øešil jsem to bonusy za vítìzství, takže každá výhra mì stojí dost penìz. Nejhorší je pro mne to, co dìlám teï - hraji na ètvrtém místì, takže hodnì vítìzných zápasù (platím bonusy), ale postup nikde :cry: .
Ale na druhou stranu, když jsem v 17. sezónì s pøehledem vyhrál Géèko, mohl jsem si dovolit hrát ligu s B týmem a A tým hrál turnaje - vydìlával :D .

Zùstal bych v Eèku (zkusil se co nejrychleji zachránit) a pak trochu provìtral kádr. A mùžeš další rok jet na postup z Eèka.
Ještì mám dotaz: eFko jsi vyhrál??
smallmouse
Team Manager

Post by smallmouse »

foppa13: tu agresivitu si musíš rozhodnout sám, nakolik chceš tu èervenou riskovat anebo,zda agresivitu snížíš a budeš hrát na jistotu.
Každopádnì bych se podíval na soupeøe,jak je na tom se svými hráèi (zranìní,karty,morálka,fyzièka) , jakou obvykle nastavuje agresi on.
A pak bych vidìl,zda ho reálnì porazím i s menší agresivitou anebo,zda potøebuji zariskovat.

fifi.5: když posuneš hráèe ve stejné øadì o jedno místo doleva nebo doprava,tak má výkon o 7 menší než na své pozici. A každopádnì bych se snažil zachránit. Nikdy nevíš,co bude v další sezónì, vzheledem k tomu,že každou sezónu postupuješ,tak to hraješ urèitì dobøe a zlepšuješ tým dost rychle,urèitì rychleji než vìtšina tvých ligových soupeøù, nemáš se dùvod bát,když budeš dál zkvalitòovat tým,tak brzo ty soupeøe,kteøí jsou teï pøed tebou výkonnostnì pøeskoèíš.
foppa 13

Post by foppa 13 »

smallmouse wrote:foppa13: tu agresivitu si musíš rozhodnout sám, nakolik chceš tu èervenou riskovat anebo,zda agresivitu snížíš a budeš hrát na jistotu.
Každopádnì bych se podíval na soupeøe,jak je na tom se svými hráèi (zranìní,karty,morálka,fyzièka) , jakou obvykle nastavuje agresi on.
A pak bych vidìl,zda ho reálnì porazím i s menší agresivitou anebo,zda potøebuji zariskovat.
V tom, je právì ten problém. Hraji s Belgáncem, kterej to už hraje dva roky. Takže skoro všichni hráèi mají výkony kolem 68 - 70. Stopku nemá žádnou, zranìní jedno LB - s výkonem 69. A další hráèe na LB má bez morálky. Takže to bude jeho jedinej slabej post, kde bude mít výkon asi kolem 40-50. A agr bude podle mì hrát na rozhodèího 40 asi kolem 75%. A navíc hraje doma. Já hraju nejèastìji na rozhodèího do 45 agr 100%. A dostávám max 5 žlutých. Jenže to má nejagresivnìjší hráè 30% a teï bude 44%. Tak nevím mno. Když dám agr 80, bude to OK, ale na 65% prohraji. Když dám 100%, uhraji minimálnì remízu, ale nesmìl bych dostat èervenou kartu. Pøetìžký rozhodování.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:
Fifi.5 wrote: Já osobnì bych radši prohrával v Éèku, než vyhrával v Fku. A to z dùvodu platù hráèù. Jelikož už hraji déle, základ týmu se stabilizoval a vìtšina má podepsané nové smlouvy, které jsou o dost vyšší - dle celkového hodnocení. Øešil jsem to bonusy za vítìzství, takže každá výhra mì stojí dost penìz. Nejhorší je pro mne to, co dìlám teï - hraji na ètvrtém místì, takže hodnì vítìzných zápasù (platím bonusy), ale postup nikde :cry: .

Zùstal bych v Eèku (zkusil se co nejrychleji zachránit) a pak trochu provìtral kádr. A mùžeš další rok jet na postup z Eèka.
Ještì mám dotaz: eFko jsi vyhrál??
ne..jsem v E první sezonu .jsem pøesnì 10. a když pujdu do zbylich zapasu naplno tak se udržim vklidu na tyhle pozici..no provìtrat kadr..nakupuju furt novy dorostence a starochy do železa takže asi tak...obèas nekomu neprodloužim smlouvu jako tøeba 3 hráèum ze zakladu ale jinak je to cajk :lol:

FOR smallmouse :ok díky za vysvìtlení tìch pozic a co se tyèe toho hrani,asi to nehraju nìjak dobøe..to bych zase postoupil a já místo toho padám..ještì asi tak 25 000 manageru pøekonat a už to budu hrat fakt dobøe :)..ale tady se jedna už o zkušenosti..když projíždim divizi tak mnoho hraèu má tøeba i 100% u mich soupeøu a ja mam u všech kolem 30% v prumeru øeknìme..takže mam ještì kam jit + jak píšu víše furt trenuju novy hraèe jako každej manager a nìkery nevypadaj ubec špatne..už na pøíští sezonu jich par bude v cajku..ale tim padem budu mit pár hraèu kerejm bude teprve 20 takže špatny dopllnovaní fyzièky atd..o to všechno jde...

ZÁVÌR:rozhodl jsem se zabojovat o udržìní v Divizi E.71 :D díky za nazory chlapci :D

Edit:E.24 ....71 bylo F :lol:
FC Petrovièky:

Sorry, já to napsal ne zcela jasnì, vyhrál si svou skupinu v divizi F?
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Sorry, já to napsal ne zcela jasnì, vyhrál si svou skupinu v divizi F?
no ano s ještì s horšim kadrem ..PROÈ?
FC Petrovièky:
misutka

Post by misutka »

zdravim, nejsem sice novej :lol: ale zajímalo by mì, když se starám kámošovi o tým jestli na to musim upozornit šerify? Dík za odpovìï
Image
misutka - ac misutka prague - Zpátky v C.4
http://svobodufanouskum.ultrassparta.cz

Fifi.5 wrote:
H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Sorry, já to napsal ne zcela jasnì, vyhrál si svou skupinu v divizi F?
no ano s ještì s horšim kadrem ..PROÈ?

Tak tím pádem vùbec nemáš dùvod sestupovat.
PROÈ? Jsem pøirozenì zvìdavý :lol: a jak píši výše už není dùvod eFko znovu navštìvovat. :wink:

misutka wrote:zdravim, nejsem sice novej :lol: ale zajímalo by mì, když se starám kámošovi o tým jestli na to musim upozornit šerify? Dík za odpovìï
Radìji, ano...jistota je jistota. Už se to zde kdysi øešilo. :wink:
sowiet
Team Manager

Post by sowiet »

ako je mozne ze mam dva pohare a neukazuju sa mi pri time iba ked si dam manazer/prehlad
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

sowiet wrote:ako je mozne ze mam dva pohare a neukazuju sa mi pri time iba ked si dam manazer/prehlad
Asi nemas SPFA,pohare ti ukazuje iba vtedy.
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”