nic si z toho nedìlej... hraju skoro každej den všechny termíny a kluci to vydržej;-)PietroL wrote:ja mel jen pratelak a ligu a koukam ze 2 turnaje se mi tam vmestnali.....svoo wrote:nj musis si na to davat pozor a predem se rozmyslet jestli to hraci vydrzej
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Mì by zajímala jedna vìc. Kdybych poprosil kamaráda, aby mi v mém týmu udìlal nìjakou zmìnu a on by se za mùj tým pøihlásil na svým poèítaèi. Mohl bych pak, až bych si zase tým obstarával sám, od nìj kupovat nebo naopak prodávat mu hráèe? Nebo tím, že už se mùj tým pøihlásil na jeho IP, tak by mi to nedovolilo??
Pak už žádné kšefty mezi váma nebudou.Slanec wrote:Mì by zajímala jedna vìc. Kdybych poprosil kamaráda, aby mi v mém týmu udìlal nìjakou zmìnu a on by se za mùj tým pøihlásil na svým poèítaèi. Mohl bych pak, až bych si zase tým obstarával sám, od nìj kupovat nebo naopak prodávat mu hráèe? Nebo tím, že už se mùj tým pøihlásil na jeho IP, tak by mi to nedovolilo??
Last edited by mantel on Sun Jul 29, 2007 1:18 pm, edited 1 time in total.
-
Jo , dovolilo...ale po nìjáké dobì...pak ale pozor na to..jáza to dostal ban, ale nakonec jsem si to vybojoval z5..takže válím stále za svùj tým...toto radši nedìlejmantel wrote:Pak už žádné kšefty mezi váma nebudou.Slanec wrote:Mì by zajímala jedna vìc. Kdybych poprosil kamaráda, aby mi v mém týmu udìlal nìjakou zmìnu a on by se za mùj tým pøihlásil na svým poèítaèi. Mohl bych pak, až bych si zase tým obstarával sám, od nìj kupovat nebo naopak prodávat mu hráèe? Nebo tím, že už se mùj tým pøihlásil na jeho IP, tak by mi to nedovolilo??
-
ètu global forumBuchtaLG wrote:uuu:-)..kam na to chodíš..zajimavá informace;-)

a jestli sem s mojí english tak nìjak si to projel tak to prostì je takWhat does influence the Global Rating of my player?
The normal skills have a rather small influence on the Global Rating of your player. These skills are:
- Moral
- Experience
- 7 normal skills (of which stamina, speed, ballcontrol, and the next 4 in the player's overview)
==> 15% of these skills represent 1% global rating.

EDIT: Jo zmenši si avatar máš ho moc velkej

-
- Assistant Manager
Hm, tak toto som si mal preèíta skôr, než som založil túto tému http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 384#900384marektucek wrote: a brankáøùm to roste si myslím od 20 protože teï je mu 23 a jeho odhad max výkonu je 66, v 22 dal nejvíc výkon 63 v 21 dal 59, je tam rozdíl 4 body protože tìch 63 dal tak tak, jen kvùli tomu že mu stoupla skušenost

Len dodám, že u mòa to bolo jednorázovo až o 6 bodov a potom 4.
manager: Mikullas
team: Anakondy
13.s H.1152 - 20.s D.15
team: Anakondy
13.s H.1152 - 20.s D.15
-
Tak 6 bodù je blbostMikullas wrote:Hm, tak toto som si mal preèíta skôr, než som založil túto tému http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 384#900384marektucek wrote: a brankáøùm to roste si myslím od 20 protože teï je mu 23 a jeho odhad max výkonu je 66, v 22 dal nejvíc výkon 63 v 21 dal 59, je tam rozdíl 4 body protože tìch 63 dal tak tak, jen kvùli tomu že mu stoupla skušenost![]()
Len dodám, že u mòa to bolo jednorázovo až o 6 bodov a potom 4.

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever