Nicim...proste sem tam padnu % aj zamestnancom potom ich treba poslat na kurz a budu mat znova 100%Erix7 wrote:Prosim neviete4 niekto ako je mozne ze moj trener mal 100%hodnocenie a dnes som pozrel a ma iba 98%.Cim to je?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
- Team President
Kazdymu zamestnanci cas od casu nejaky % ubydou. Staci ho poslat na skoleni a za chvilku to mas zpìt. pokud tomuto jevu ches zamezit, mej na skoleni permanentne vsechny zamestnanceErix7 wrote:Prosim neviete4 niekto ako je mozne ze moj trener mal 100%hodnocenie a dnes som pozrel a ma iba 98%.Cim to je?

Wicks - Div.E 73

-
Za tento pøestup:Koperas wrote:Dobry den sem tu novy amoc to neumim. Ted sem se chtel prihlasit a koukam ze mi to nejde, pise mi to ze mam pristup zablokovan. Prislo mi to i na email. Nevite nekdo proc??
Hráè Petr Zítka byl zakoupen za € 1.900.000,00 od The Rivers .
27-letý s hodnocením 65%...týden po tom co jsi se zaregistroval a poøídil si pouze skauta...divné...takže za toto.

Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Co je na tom divneho, sem si chtel poridit nejakou posilu... A co si mam poridit dal??? Me to jinak nechtelo toho hrace prodat...H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Za tento pøestup:Koperas wrote:Dobry den sem tu novy amoc to neumim. Ted sem se chtel prihlasit a koukam ze mi to nejde, pise mi to ze mam pristup zablokovan. Prislo mi to i na email. Nevite nekdo proc??
Hráè Petr Zítka byl zakoupen za € 1.900.000,00 od The Rivers .
27-letý s hodnocením 65%...týden po tom co jsi se zaregistroval a poøídil si pouze skauta...divné...takže za toto.
-
Založ si nový tým.Koperas wrote:A co si mam poridit dal???
Najmi všechny zamìstnance, a pokud nebudou na 100%, pošli je na kurs.
Nastav trénink.
Dej stavìt mládežnické centrum.
Pøeèti si tady na fóru topic FAQ - nejèastìjší odpovìdi pro nováèky a taky Vše co jste chtìli vìdìt o SP, ale báli jste se zeptat.
Taky si pøeèti pravidla.
Pokud máš trpìlivost, pøeèti si i tenhle topic, ale má 245 stran

Hraj to jako zábavu a nevymejšlej žádný "kejkle" (ne že bych tì obviòoval, píšu to èistì preventivnì).
A když ti dá pøíštì nìkdo pøíliš vysokou nabídku, nahlaš to šerifùm.
-
už sem ti snad psal neKoperas wrote:
Co je na tom divneho, sem si chtel poridit nejakou posilu... A co si mam poridit dal??? Me to jinak nechtelo toho hrace prodat...

To nejsem ja, od toho sem si kupoval toho hrace...happyna17 wrote:už sem ti snad psal neKoperas wrote:
Co je na tom divneho, sem si chtel poridit nejakou posilu... A co si mam poridit dal??? Me to jinak nechtelo toho hrace prodat...http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=97634
Mě nikdo žádnou vysokou nabídku nedal, ja si toho hrace vybral sam na trhu, akorat sem nak prekoukl cenu, to byla spis moje chyba nez jehokrup72 wrote:Založ si nový tým.Koperas wrote:A co si mam poridit dal???
Najmi všechny zamìstnance, a pokud nebudou na 100%, pošli je na kurs.
Nastav trénink.
Dej stavìt mládežnické centrum.
Pøeèti si tady na fóru topic FAQ - nejèastìjší odpovìdi pro nováèky a taky Vše co jste chtìli vìdìt o SP, ale báli jste se zeptat.
Taky si pøeèti pravidla.
Pokud máš trpìlivost, pøeèti si i tenhle topic, ale má 245 stran
Hraj to jako zábavu a nevymejšlej žádný "kejkle" (ne že bych tì obviòoval, píšu to èistì preventivnì).
A když ti dá pøíštì nìkdo pøíliš vysokou nabídku, nahlaš to šerifùm.
-
Stejnì si myslím, že je jeden...happyna17 wrote:už sem ti snad psal neKoperas wrote:
Co je na tom divneho, sem si chtel poridit nejakou posilu... A co si mam poridit dal??? Me to jinak nechtelo toho hrace prodat...http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=97634

Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
-
ona to nebyla ryze tvoje chyba...dát na trh takovou lamku za takovou èástkuKoperas wrote:Dobre, ja to tak udelam...
A ja sem tady dole koukal, ze ten klucina kvuli mi blbosti asi dostal BAN. Neslo by to prosim nak zmenit???
Nechci aby kvuli me mel tady nake problemy...

H.Crespo: je fakt, že to "Kopy29" a "Koperas" svádí k rùznejm myšlenkám

Last edited by kofi on Mon Aug 27, 2007 9:24 am, edited 1 time in total.
FC Alkoholicks
Doopravdy nejsem a sem nerad ze tady delam takovy problemy..Sem hold novy a neumim to jeste moc ovladat...H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Stejnì si myslím, že je jeden...happyna17 wrote:už sem ti snad psal neKoperas wrote: