nedìláš, každý jednou zaèínal..pravda, ne každý dostal ban, ale i to se staneKoperas wrote: Doopravdy nejsem a sem nerad ze tady delam takovy problemy..Sem hold novy a neumim to jeste moc ovladat...

Moderator: Czech Moderators
Tak to zkus vystvìtlit nìjak šerifùm Raynook@soccerproject.com, patqa@soccerproject.com a Foxir@socceproject.com na jeden z tìch emailù napiš mùžeš èesky nìjaký vysvìtleníKoperas wrote:Dobre, ja to tak udelam...
A ja sem tady dole koukal, ze ten klucina kvuli mi blbosti asi dostal BAN. Neslo by to prosim nak zmenit???
Nechci aby kvuli me mel tady nake problemy...
Ja uz sem psal myslim tomu patqovi proc sem dostal ban, tak mu to este zkusim nak vysvetlit aby ten druhej nemel kvuli me ten ban. Diky moc vsem za pomoc.happyna17 wrote:Tak to zkus vystvìtlit nìjak šerifùm Raynook@soccerproject.com, patqa@soccerproject.com a Foxir@socceproject.com na jeden z tìch emailù napiš mùžeš èesky nìjaký vysvìtleníKoperas wrote:
Doopravdy nejsem a sem nerad ze tady delam takovy problemy..Sem hold novy a neumim to jeste moc ovladat...
sem nìjakej rozespalej ještì, omlouvám sehappyna17 wrote:on chtìl pomoc tomu co kvùli nìmu dostal BANkofi wrote:já teda nevim jestli bych chtìl zpátky tým, když sem vyhodil zprachy za takovýho hráèe..spíš bych zaèal znova
Koperas zkus Raynooka
je to jeden a ten samy manazer. podobnost jmen a stylu vyjadrovani "ciste" nahodna.kofi wrote:sem nìjakej rozespalej ještì, omlouvám se![]()
jenomže jak chce vysvìtlit, že ten druhej na TL dal toho hráèe za takovou èástku a jen èekal na nìjakýho nováèkakrapet blbost prodávajícího...
Docela se divím, že tu dokáže nìkdo tak rychle obviòovatelrik wrote: je to jeden a ten samy manazer. podobnost jmen a stylu vyjadrovani "ciste" nahodna.
záleží na tom, jak ho máš dlouho, ale nevím pøesnì jak dlouho musíš mít, aby ti neklesla... pokud ho budeš mít krátce, tak jim klesne morálka o 10%Slanec wrote:Urèitì to tu nìkde bylo, ale nemùžu to najít. Nutnì potøebuju vyhodit neschopnýho šéftrenéra mládeže. Píše mi to, že hráèùm mùže klesnout morálka. Neví nìkdo o kolik % klesne a jestli se to najmutím novýho šéftrenéra zase nezvedne?? Díky za odpovìï.
Mám ho od 1. února 2007, tak díky. Já myslel, že jim to klesne tak o 25%Tiger Baros wrote:záleží na tom, jak ho máš dlouho, ale nevím pøesnì jak dlouho musíš mít, aby ti neklesla... pokud ho budeš mít krátce, tak jim klesne morálka o 10%Slanec wrote:Urèitì to tu nìkde bylo, ale nemùžu to najít. Nutnì potøebuju vyhodit neschopnýho šéftrenéra mládeže. Píše mi to, že hráèùm mùže klesnout morálka. Neví nìkdo o kolik % klesne a jestli se to najmutím novýho šéftrenéra zase nezvedne?? Díky za odpovìï.