Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

kofi
Member of the Soccer Project Association

Post by kofi »

Koperas wrote: Doopravdy nejsem a sem nerad ze tady delam takovy problemy..Sem hold novy a neumim to jeste moc ovladat...
nedìláš, každý jednou zaèínal..pravda, ne každý dostal ban, ale i to se stane :wink:
FC Alkoholicks
happyna17

Post by happyna17 »

Koperas wrote:Dobre, ja to tak udelam...
A ja sem tady dole koukal, ze ten klucina kvuli mi blbosti asi dostal BAN. Neslo by to prosim nak zmenit???
Nechci aby kvuli me mel tady nake problemy...
Tak to zkus vystvìtlit nìjak šerifùm Raynook@soccerproject.com, patqa@soccerproject.com a Foxir@socceproject.com na jeden z tìch emailù napiš mùžeš èesky nìjaký vysvìtlení :wink:
kofi

Post by kofi »

já teda nevim jestli bych chtìl zpátky tým, když sem vyhodil zprachy za takovýho hráèe :lol: ..spíš bych zaèal znova :wink:
FC Alkoholicks
Koperas
Assistant Coach

Post by Koperas »

happyna17 wrote:
Koperas wrote:
Doopravdy nejsem a sem nerad ze tady delam takovy problemy..Sem hold novy a neumim to jeste moc ovladat...
Tak to zkus vystvìtlit nìjak šerifùm Raynook@soccerproject.com, patqa@soccerproject.com a Foxir@socceproject.com na jeden z tìch emailù napiš mùžeš èesky nìjaký vysvìtlení :wink:
Ja uz sem psal myslim tomu patqovi proc sem dostal ban, tak mu to este zkusim nak vysvetlit aby ten druhej nemel kvuli me ten ban. Diky moc vsem za pomoc.
happyna17

Post by happyna17 »

kofi wrote:já teda nevim jestli bych chtìl zpátky tým, když sem vyhodil zprachy za takovýho hráèe :lol: ..spíš bych zaèal znova :wink:
on chtìl pomoc tomu co kvùli nìmu dostal BAN :wink:
Koperas zkus Raynooka :wink:
Koperas
Assistant Coach

Post by Koperas »

happyna17 wrote:
kofi wrote:já teda nevim jestli bych chtìl zpátky tým, když sem vyhodil zprachy za takovýho hráèe :lol: ..spíš bych zaèal znova :wink:
Presne. Ja si to zacnu kdyztak znova, protoze sem to dost s prominutim podelal.
kofi

Post by kofi »

happyna17 wrote:
sem nìjakej rozespalej ještì, omlouvám se :)
jenomže jak chce vysvìtlit, že ten druhej na TL dal toho hráèe za takovou èástku a jen èekal na nìjakýho nováèka :?: krapet blbost prodávajícího...
FC Alkoholicks
elrik

Post by elrik »

kofi wrote:sem nìjakej rozespalej ještì, omlouvám se :)
jenomže jak chce vysvìtlit, že ten druhej na TL dal toho hráèe za takovou èástku a jen èekal na nìjakýho nováèka :?: krapet blbost prodávajícího...
je to jeden a ten samy manazer. podobnost jmen a stylu vyjadrovani "ciste" nahodna. :roll:
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
happyna17

Post by happyna17 »

elrik wrote:je to jeden a ten samy manazer. podobnost jmen a stylu vyjadrovani "ciste" nahodna. :roll:
IP je jiná :idea: ale mohl to psát z práce no :idea:
Koperas
Assistant Coach

Post by Koperas »

happyna17 wrote:
elrik wrote:je to jeden a ten samy manazer. podobnost jmen a stylu vyjadrovani "ciste" nahodna. :roll:
IP je jiná :idea: ale mohl to psát z práce no :idea:
Tak vzhledem k tomu ze je mi 16 tak sem to z prace mohl tezko psat a doopravdy to nejsem jeden a ten samej
Slanec

Post by Slanec »

Urèitì to tu nìkde bylo, ale nemùžu to najít. Nutnì potøebuju vyhodit neschopnýho šéftrenéra mládeže. Píše mi to, že hráèùm mùže klesnout morálka. Neví nìkdo o kolik % klesne a jestli se to najmutím novýho šéftrenéra zase nezvedne?? Díky za odpovìï.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
foppa 13

Post by foppa 13 »

elrik wrote: je to jeden a ten samy manazer. podobnost jmen a stylu vyjadrovani "ciste" nahodna. :roll:
Docela se divím, že tu dokáže nìkdo tak rychle obviòovat :roll: A zároveò se divím Koperasovi, že to tu ještì øeší... Udìlal blbost no a co?? Je novej, tak se nachytal mno. Snaží se dát do poøádku aspoò tým prodávajícího, i když je 0% šance, nebo nasazená cena byla pøepálená, takže má smùlu...
Dokud nemáte opravdové dùkazy, tak mi pøijde docela jako hovadina psát kecy typu, co píše elrik :x Ty jsi Sherlock, že bereš osudy druhých okamžitì do svých rukou? :?:
btw. to že se tu podvody kupí ze všech stran, neznamená, že pøi jakékoliv chybièce se tu zaènou obviòovat všichni, ne??? :!:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Slanec wrote:Urèitì to tu nìkde bylo, ale nemùžu to najít. Nutnì potøebuju vyhodit neschopnýho šéftrenéra mládeže. Píše mi to, že hráèùm mùže klesnout morálka. Neví nìkdo o kolik % klesne a jestli se to najmutím novýho šéftrenéra zase nezvedne?? Díky za odpovìï.
záleží na tom, jak ho máš dlouho, ale nevím pøesnì jak dlouho musíš mít, aby ti neklesla... pokud ho budeš mít krátce, tak jim klesne morálka o 10% :wink:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Slanec

Post by Slanec »

Tiger Baros wrote:
Slanec wrote:Urèitì to tu nìkde bylo, ale nemùžu to najít. Nutnì potøebuju vyhodit neschopnýho šéftrenéra mládeže. Píše mi to, že hráèùm mùže klesnout morálka. Neví nìkdo o kolik % klesne a jestli se to najmutím novýho šéftrenéra zase nezvedne?? Díky za odpovìï.
záleží na tom, jak ho máš dlouho, ale nevím pøesnì jak dlouho musíš mít, aby ti neklesla... pokud ho budeš mít krátce, tak jim klesne morálka o 10% :wink:
Mám ho od 1. února 2007, tak díky. Já myslel, že jim to klesne tak o 25% :lol:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
bilekmartin
Assistant Manager

Post by bilekmartin »

jestli znám dobøe pravidla tak se musí šerifùm hlásit ,když hraje více lidí z jednoho komplu ,aby potom nebyli potíže že podvádí nebo tak,musí se to tak dìlat?
FC Pandiniuras ; www.voderady.cz
23S H.260
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”