Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

bilekmartin wrote:jestli znám dobøe pravidla tak se musí šerifùm hlásit ,když hraje více lidí z jednoho komplu ,aby potom nebyli potíže že podvádí nebo tak,musí se to tak dìlat?
Manažeøùm používajícím stejný poèítaè není dovolen vzájemný obchod s hráèi nebo spoleèná úèast v bohatì dotovaných pøátelských turnajích.
Ale urèitì je lepší ještì upozornit šerify že hrajete 2 z jednoho kompu :) Pro jistotu
bilekmartin
Assistant Manager

Post by bilekmartin »

happyna17 wrote:
bilekmartin wrote:jestli znám dobøe pravidla tak se musí šerifùm hlásit ,když hraje více lidí z jednoho komplu ,aby potom nebyli potíže že podvádí nebo tak,musí se to tak dìlat?
Manažeøùm používajícím stejný poèítaè není dovolen vzájemný obchod s hráèi nebo spoleèná úèast v bohatì dotovaných pøátelských turnajích.
Ale urèitì je lepší ještì upozornit šerify že hrajete 2 z jednoho kompu :) Pro jistotu
tak blbej nejsem,akorát nesmí bejt pøátelský zápasy,jestli to platí i pro ligu tak by to mohlo bejt v daleké budoucnosti problém ,ale vychází mi to že se potkám s bratrem a bratrancem až v áèku takže to zatim vypadá dobøe
FC Pandiniuras ; www.voderady.cz
23S H.260
kopy29
Assistant Coach

Post by kopy29 »

Prosim odblokujte mi to prosim :cry:
kofi

Post by kofi »

bilekmartin wrote:
tak blbej nejsem,akorát nesmí bejt pøátelský zápasy,jestli to platí i pro ligu tak by to mohlo bejt v daleké budoucnosti problém ,ale vychází mi to že se potkám s bratrem a bratrancem až v áèku takže to zatim vypadá dobøe
pøáteláky být mùžou, turnaje (vysoce dotované) ne...to vysoce dotované ovšem ještì nebyl nikdo schopnej objasnit co to vlastnì je...
každopádnì pø ani ligový zápasy nevadí :idea:
FC Alkoholicks
Slanec

Post by Slanec »

kofi wrote:
bilekmartin wrote:
pøáteláky být mùžou, turnaje (vysoce dotované) ne...to vysoce dotované ovšem ještì nebyl nikdo schopnej objasnit co to vlastnì je...
No já slyšel, že i pøáteláky se nesmí, protože domácí tým by na tom vydìlával díky návštìvì, ale tak 100% to nevim.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
bilekmartin
Assistant Manager

Post by bilekmartin »

Slanec wrote:
kofi wrote:
bilekmartin wrote:
No já slyšel, že i pøáteláky se nesmí, protože domácí tým by na tom vydìlával díky návštìvì, ale tak 100% to nevim.
no zkoušet to radši nebudu
23S H.260
kofi

Post by kofi »

bilekmartin wrote:
Slanec wrote:No já slyšel, že i pøáteláky se nesmí, protože domácí tým by na tom vydìlával díky návštìvì, ale tak 100% to nevim.
slyšel, ale pravda to tak docela není :wink: Døív jsem se ségrou pøáteláky hrával bìžnì a nièemu to nevadilo ...ono je rozdíl jestli si obèas zahrajete pøátelák, než když každej den spolu hrajete 4 zápasy s tím, že jeden hraje poøád doma, to pak není druhej hráè, ale druhý tým...
FC Alkoholicks
bilekmartin
Assistant Manager

Post by bilekmartin »

kofi wrote:
bilekmartin wrote:
Slanec wrote:No já slyšel, že i pøáteláky se nesmí, protože domácí tým by na tom vydìlával díky návštìvì, ale tak 100% to nevim.
slyšel, ale pravda to tak docela není :wink: Døív jsem se ségrou pøáteláky hrával bìžnì a nièemu to nevadilo ...ono je rozdíl jestli si obèas zahrajete pøátelák, než když každej den spolu hrajete 4 zápasy s tím, že jeden hraje poøád doma, to pak není druhej hráè, ale druhý tým...
já bych to zkusil si s ním dát pøátelák ,jenže taky nechci nechci riskovat ,a co si pamatuju pravidla ,s prvním týmem sem hrál SP už ve 14.sezonì,samozøejmì že bysme hráli jednou on u mì a jednou já u nìho
23S H.260
PietroL
Coach

Post by PietroL »

Ahoj mohu zrusit mnou udelany turnaj(otevreny nebo uzavreny)? a kdy? nez se vsichni prihlasi nebo i potom?
happyna17

Post by happyna17 »

PietroL wrote:Ahoj mohu zrusit mnou udelany turnaj(otevreny nebo uzavreny)? a kdy? nez se vsichni prihlasi nebo i potom?
dá se zrušit a dá se zrušit i bìhem pøihlašování jestli mì pamìt neklame :idea: :wink:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

happyna17 wrote:
PietroL wrote:Ahoj mohu zrusit mnou udelany turnaj(otevreny nebo uzavreny)? a kdy? nez se vsichni prihlasi nebo i potom?
dá se zrušit a dá se zrušit i bìhem pøihlašování jestli mì pamìt neklame :idea: :wink:
neklame, dokud se nepøihlásí plný poèet pozavných (4,8,16,32). Pak už ne
Andrew - Sokol Čejč
kofi

Post by kofi »

bilekmartin wrote: já bych to zkusil si s ním dát pøátelák ,jenže taky nechci nechci riskovat ,a co si pamatuju pravidla ,s prvním týmem sem hrál SP už ve 14.sezonì,samozøejmì že bysme hráli jednou on u mì a jednou já u nìho
prostì písni šerifùm, že hrajete dva z jednoho pc a vesele hrajte pøáteláky :wink:
FC Alkoholicks
bilekmartin
Assistant Manager

Post by bilekmartin »

kofi wrote:
bilekmartin wrote: já bych to zkusil si s ním dát pøátelák ,jenže taky nechci nechci riskovat ,a co si pamatuju pravidla ,s prvním týmem sem hrál SP už ve 14.sezonì,samozøejmì že bysme hráli jednou on u mì a jednou já u nìho
prostì písni šerifùm, že hrajete dva z jednoho pc a vesele hrajte pøáteláky :wink:
jo diky a kterým šerifùm,staèilo kdybych to napsal èeským ?
23S H.260
krup72

Post by krup72 »

bilekmartin wrote:jo diky a kterým šerifùm,staèilo kdybych to napsal èeským ?
Staèí, aby to vìdìl jakýkoliv šerif. Ideálnì když ti potvrdí, že bere na vìdomí.
kofi

Post by kofi »

bilekmartin wrote: jo diky a kterým šerifùm,staèilo kdybych to napsal èeským ?
urèitì, maily sem happyna nìkde dával :wink:
FC Alkoholicks
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”