Moderator: Czech Moderators
nespamuj to všudekopy29 wrote:Prosim ja chci hrat socceraja nechci ban me to fakt dos stve prosim
Tohle je fakt a jednou mì to málem dostalo, protože jsem narazil na TL na hráèe stejného jména a na stejném postu, jako mám. Hned jsem se vrátil na svojí soupisku, protože jsem myslel, že se ke mnì nìkdo naboural a prodává mi nejlepší hráèe. Fuj, to byl ošklivý momenthappyna17 wrote:jj nìkdy mùžeš najít hráèe se stejným jménem a pøíjmenímErix7 wrote:Neviete niekto ze preco ja mam teda mal mi prist z centra mladeze nejaky tomas hustava a ked som sa teraz pozrel na jeden tym tak maju tam brankara s menom tomas hustava.Ako to je?Su aj viacej hraci s tymy isty mi menami?
jak nemá..samozøejmì že má..èim menší moralka tim menší hodnoceníBuchtaLG wrote:Morálka nemá na hodnocení žádný vliv;)Restore wrote:jaky vliv ma moralka na hodnoceni?
myslim ze jsi uz dost zkuseny manazer a proto sem nemusis psat takove bludy. a jestli je to zamerne, tak ...BuchtaLG wrote:
Morálka nemá na hodnocení žádný vliv;)
nj to je vpoho každej se splete ale tedka jsem na to narazil a narážim na to dost èasto .vadí mi když si nekdo plete pojmy....nejen v sp. žádná moralka týmu neexistuje.jenom nálada v týmu ....BuchtaLG wrote:Ježiš omlouvám se..já sem tomu rozumìl jako morálka týmu na hodnocení týmù...strašnì se omlouvám....
Morálka, hodnocení....sice je to trochu nìco jiného, ale budiž.....ALE, ta nálada na hodnocení nemá vliv, protože má vliv na výkon hráèù v zápese, což je uplnì nìco jiného....takže si myslim, že buchta odpovìdìl dobøe na dotaz, jen ten dotaz byl zle položen, tak jaký pak zkušenosti, nebo bludyFifi.5 wrote:nj to je vpoho každej se splete ale tedka jsem na to narazil a narážim na to dost èasto .vadí mi když si nekdo plete pojmy....nejen v sp. žádná moralka týmu neexistuje.jenom nálada v týmu ....BuchtaLG wrote:Ježiš omlouvám se..já sem tomu rozumìl jako morálka týmu na hodnocení týmù...strašnì se omlouvám....
nemyslim ze bych se zeptal spatne moralka tymu neniSKS wrote:Morálka, hodnocení....sice je to trochu nìco jiného, ale budiž.....ALE, ta nálada na hodnocení nemá vliv, protože má vliv na výkon hráèù v zápese, což je uplnì nìco jiného....takže si myslim, že buchta odpovìdìl dobøe na dotaz, jen ten dotaz byl zle položen, tak jaký pak zkušenosti, nebo bludyFifi.5 wrote:nj to je vpoho každej se splete ale tedka jsem na to narazil a narážim na to dost èasto .vadí mi když si nekdo plete pojmy....nejen v sp. žádná moralka týmu neexistuje.jenom nálada v týmu ....BuchtaLG wrote:Ježiš omlouvám se..já sem tomu rozumìl jako morálka týmu na hodnocení týmù...strašnì se omlouvám....![]()