btw: dal som vstupne 19, dosiel mi plny kotel (6tis

Moderator: Czech Moderators
V lize se to dá vybrat... Já ma 95:5:-)ACS wrote:Protože v SP poháru se pøíjem ze vstupného dìlí 50:50 a v lize 90:10 (nebo tak nìjakharo66 wrote:vytaztvo nad teamom z Fka3-2...dostal som team z G a bude totazky oriesok
btw: dal som vstupne 19, dosiel mi plny kotel (6tis) vytazok 55tis
![]()
a na ligu dam 15 vytazok 100tis
)
Ne, to je nìco jinéhoNetris1 wrote:V lize se to dá vybrat... Já ma 95:5:-)ACS wrote:Protože v SP poháru se pøíjem ze vstupného dìlí 50:50 a v lize 90:10 (nebo tak nìjakharo66 wrote:vytaztvo nad teamom z Fka3-2...dostal som team z G a bude totazky oriesok
btw: dal som vstupne 19, dosiel mi plny kotel (6tis) vytazok 55tis
![]()
a na ligu dam 15 vytazok 100tis
)
Èásteènì ano. Když má tøeba soupeø hodnì fanouškù, zaplní ti èást kapacity stadinu pøi urèité cenì, zatímco kdyby jsi to chtìl zaplnit pouze vlastními fanoušky, musel by jsi vstupné zlevnit.Netris1 wrote:Aha tak nic:-)...Má to vùbec nìjakou váhu zda jsou fanoušci moji nebo soupeøova?ACS wrote:
Ne, to je nìco jinéhoTo co myslíš ty, je v podstatì kolik z kapacity stadionu uvolníš pro fanoušky soupeøe. Na rozdìlení penìz to vliv nemá. To je pevnì dané
DíkACS wrote: Èásteènì ano. Když má tøeba soupeø hodnì fanouškù, zaplní ti èást kapacity stadinu pøi urèité cenì, zatímco kdyby jsi to chtìl zaplnit pouze vlastními fanoušky, musel by jsi vstupné zlevnit.
Kdyby to bylo tak, že si mùžeš sám urèit rozdìlení penìz ze vstupného, je asi jasné, že by mìl každý 100:0
Tak já úplnì stejnì, akorát sem vyhrál 8:1Tonda11 wrote:Tak ja sem dneska nasadil muj B tym(doplneny o nektere dorostence) a vysledek je vitezstvi 9:2 nad Hackarem![]()
.V pristim kole hraju s tymem s Gecka a hraju u nej..
![]()
to u mì nehrozíonula wrote:No,ale pokud vyhraješ,tak v pøíští sezone,pokud postoupíš do G,tak budeš bojovat i o postup!levion+ wrote:2.kolo poháru jsem VYHRÁL ALE TØETÍ UŽ prohraju protože je tým s G.