No tak tu fotbalistku jsem chtìl koupit já když byla nedávno na trhu, ale pak se cena vyšplhala už do pro mì nepøijatelné cenové kategorie tak jsem koupil jiný LF.
Fifi.5 wrote:
to sice ne ale exoticky jmena mužou byt nevyspitatelny a nikdy si nemužeš bejt jistej
tvùj pravopis je taky nevyspitatelny
opravdu se omlouvám ale i po tvym pøíspìvku a následnym pøekontrolování jsem si nenašel pravopisnou chybu (když nepoèítam pøeklepy+háèky a èárky že je nìkde píšu nekde ne)
nerad se na tohle vymlouvám ale už asi dvakrat jsem tady zduraznoval že za pravopisny chyby malokdy mužu a neovlivnim je
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
53' Jiøí Kotyza obdržel kartu za kriminální faul, nebýt dostateèného poètu policistù a poøadatelské služby, hooligans soupeøe by jistì pøispìchali s odvetou...
53' Druhá žlutá pro Jiøí Kotyza.
....pak nemám prohrávat, když se nechá vykartovat bìhem minuty...
Na prvni pohled uplne obycejne zapasy, v kterych jsem mel jen trochu vic smuly, ale kdyz jsem se na to zakoukal pozorneji zjistil jsem, ze moji hraci maji naprosto nesmyslne nastaveny individualni pokyny, a to dokonce i tak jak by to vlastne vubec nemelo jit nastavit (CF - hrat po kridle, RF - koncovy). Zkratka a dobre se mi do sestavy A-tymu nejak propasovaly individualni pokyny pro Becko, ktere bylo ten cas nastavene jako Acko, protoze jsem ho pouzival zrovna o neco malo casteji. Docela me to sere, protoze vim, ze jsem na oba zapasy ty pokyny nastavoval a kontroloval je a byly v pohode a tedka kvuli nejakymu bugu prijdu o dva ceny body v lize a o postup v turnaji. Nechapu jak je tohleto mozny.
nìkteré vìci jsou pro moji osobu opravdu nepochopitelné.nìkdy hrajou se souètem pod sto a jsem schopnej dostat redku(pøesný pøíklad souèet 98 a 4 žluté z toho dve pro jednoho hráèe) ..a dneska jsem dal souèet 107 rozhodèího + agr aby to nedopadlo na èervenou ale aby dostalo kartu co nejvíce hraèu,protože hodnì jich má dvì a další mistrák hraju proti SP týmu.
Jak to dopadlo?posudtì sami,dopadlo to takto : http://www.soccerproject.com/spnewl_game_report.php?
takže na sp tým mužeme najet v plné síle jelikož nemáme v trestu žádného hráèe
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
Fifi.5 wrote:nìkteré vìci jsou pro moji osobu opravdu nepochopitelné.nìkdy hrajou se souètem pod sto a jsem schopnej dostat redku(pøesný pøíklad souèet 98 a 4 žluté z toho dve pro jednoho hráèe) ..a dneska jsem dal souèet 107 rozhodèího + agr aby to nedopadlo na èervenou ale aby dostalo kartu co nejvíce hraèu,protože hodnì jich má dvì a další mistrák hraju proti SP týmu.
Jak to dopadlo?posudtì sami,dopadlo to takto : http://www.soccerproject.com/spnewl_game_report.php?
takže na sp tým mužeme najet v plné síle jelikož nemáme v trestu žádného hráèe
To je potom tìžký když nastavíš agresivitu 10... V tìhlech pøípadech (rozhodèí 97) se nehraje na souèet, ale fikne se agresivita nejmíò 25 a stejnì tìch karet moc nebude...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9