SPMT

Moderator: Czech Moderators

Tom23
Team President

Post by Tom23 »

LampardFrank8 wrote:Hlasim problem!!!!Kdyz napisu sve jmeno a heslo a dam pihlasit tak to zmizi a cekam jestli se neco otevre ale nic se porad neotevira!dofam ze nekdo pomuze a predem dekuji
jestli nebudes mit banana
Tom23 - Tatran Praha
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

HELP: bud mi nahdoi chybu pri istalacii, alebo mi nahodi chybu ked tu instalaciu spustam...co s tym?
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

hmm...ako sa mam prihlasit?nromalne s tym menom a heslom co na sp?alebo nieco ine treba?
k.jose
Team President

Post by k.jose »

Dadinka wrote:hmm...ako sa mam prihlasit?nromalne s tym menom a heslom co na sp?alebo nieco ine treba?
Jmeno a heslo jako na SP :wink:
FC Vošurk - D.9
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

k.jose wrote:
Dadinka wrote:hmm...ako sa mam prihlasit?nromalne s tym menom a heslom co na sp?alebo nieco ine treba?
Jmeno a heslo jako na SP :wink:
ale prave ze to nejde!..nahodi mi ze zle uzivateslske meno
jirka93
Team Manager

sestava

Post by jirka93 »

když se v SPMT podivam do sestavy koho bych mel nasadit tak mi to nabizi stale stejny hrace jen a jine to nezna pøitom v mem tymu jsou, pø. mam danou sestavu 3-4-3, chci dat sestavu 4-3-3 a napise mi to: neni dostatek hracu k vytvoreni kompletniho tymu, ale pokusime se sestavit to nejlepsi a pøitom hrace na 4-3-3 mam a ted mam jednoho hrace vykartovanyho a neumi ho to nahradit pomoc, prosim
PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: sestava

Post by PaTTTTrick »

jirka93 wrote:když se v SPMT podivam do sestavy koho bych mel nasadit tak mi to nabizi stale stejny hrace jen a jine to nezna pøitom v mem tymu jsou, pø. mam danou sestavu 3-4-3, chci dat sestavu 4-3-3 a napise mi to: neni dostatek hracu k vytvoreni kompletniho tymu, ale pokusime se sestavit to nejlepsi a pøitom hrace na 4-3-3 mam a ted mam jednoho hrace vykartovanyho a neumi ho to nahradit pomoc, prosim
jaký máš tým?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
jirka93
Team Manager

Post by jirka93 »

PaTTTTrick wrote:
jirka93 wrote:když se v SPMT podivam do sestavy koho bych mel nasadit tak mi to nabizi stale stejny hrace jen a jine to nezna pøitom v mem tymu jsou, pø. mam danou sestavu 3-4-3, chci dat sestavu 4-3-3 a napise mi to: neni dostatek hracu k vytvoreni kompletniho tymu, ale pokusime se sestavit to nejlepsi a pøitom hrace na 4-3-3 mam a ted mam jednoho hrace vykartovanyho a neumi ho to nahradit pomoc, prosim
jaký máš tým?

tým Volkl manažer: jirka.vencl
psc

Post by psc »

jirka93 wrote:
PaTTTTrick wrote:
jaký máš tým?

hráèe na 4-3-3 nemáš ... máš jen jedno CB
Psc United
jirka93
Team Manager

Post by jirka93 »

psc wrote:
jirka93 wrote:
PaTTTTrick wrote: jaký máš tým?

hráèe na 4-3-3 nemáš ... máš jen jedno CB
:oops: omlouvam se ja ted jednoho prodal a neuvedomil jsem si to
Dadinka
Team Board Member

hmm

Post by Dadinka »

na spmt sa velmi nespolieham, co sa tyka roznych vypoctov a predpokladanych vykonov, pretoze som si dva krat (prvy a posledny) nastavila taktiku podla spmt a dopadlo to tak, ze som prehrala 2:3 s vtedy deviatym teamom ligy a stalo ma to prve miesto
Netris1

Pomoc

Post by Netris1 »

Bez problému jsem si stáhl i nainstaloval SPMT ale vùbec se nejde pøihlásit...píše to Žádné spojení se SPMT,program zaène bez nových dat. Pak dam OK a to to napíše Žádná data k dispozici...Firewall nemam,mam jen antivir a Windows Defender a pøesto se teï jde pøipojit jen k ICQ a k Mozille jinak úplnì všechny programy vyžadujcí pøipojení(vèetnì SPMT) mi nejdou...[/i]
Netris->Hell Riders->E.21
levion+
Team Manager

Re: Pomoc

Post by levion+ »

Netris1 wrote:Bez problému jsem si stáhl i nainstaloval SPMT ale vùbec se nejde pøihlásit...píše to Žádné spojení se SPMT,program zaène bez nových dat. Pak dam OK a to to napíše Žádná data k dispozici...Firewall nemam,mam jen antivir a Windows Defender a pøesto se teï jde pøipojit jen k ICQ a k Mozille jinak úplnì všechny programy vyžadujcí pøipojení(vèetnì SPMT) mi nejdou...[/i]
zeptej se Foxira :wink:
Levion -> FC Levion H.511
sezóna 17 H.511 (2)
sezóna 18 G.171 (13)
sezóna 19 H.511 (4)
sezóna 20 H.511 (?)
happyna17

Re: Pomoc

Post by happyna17 »

levion+ wrote: zeptej se Foxira :wink:
Výborná odpovìï :idea: