jestli nebudes mit bananaLampardFrank8 wrote:Hlasim problem!!!!Kdyz napisu sve jmeno a heslo a dam pihlasit tak to zmizi a cekam jestli se neco otevre ale nic se porad neotevira!dofam ze nekdo pomuze a predem dekuji
SPMT
Moderator: Czech Moderators
sestava
když se v SPMT podivam do sestavy koho bych mel nasadit tak mi to nabizi stale stejny hrace jen a jine to nezna pøitom v mem tymu jsou, pø. mam danou sestavu 3-4-3, chci dat sestavu 4-3-3 a napise mi to: neni dostatek hracu k vytvoreni kompletniho tymu, ale pokusime se sestavit to nejlepsi a pøitom hrace na 4-3-3 mam a ted mam jednoho hrace vykartovanyho a neumi ho to nahradit pomoc, prosim
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: sestava
jaký máš tým?jirka93 wrote:když se v SPMT podivam do sestavy koho bych mel nasadit tak mi to nabizi stale stejny hrace jen a jine to nezna pøitom v mem tymu jsou, pø. mam danou sestavu 3-4-3, chci dat sestavu 4-3-3 a napise mi to: neni dostatek hracu k vytvoreni kompletniho tymu, ale pokusime se sestavit to nejlepsi a pøitom hrace na 4-3-3 mam a ted mam jednoho hrace vykartovanyho a neumi ho to nahradit pomoc, prosim
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

PaTTTTrick wrote:jaký máš tým?jirka93 wrote:když se v SPMT podivam do sestavy koho bych mel nasadit tak mi to nabizi stale stejny hrace jen a jine to nezna pøitom v mem tymu jsou, pø. mam danou sestavu 3-4-3, chci dat sestavu 4-3-3 a napise mi to: neni dostatek hracu k vytvoreni kompletniho tymu, ale pokusime se sestavit to nejlepsi a pøitom hrace na 4-3-3 mam a ted mam jednoho hrace vykartovanyho a neumi ho to nahradit pomoc, prosim
tým Volkl manažer: jirka.vencl
-
jirka93 wrote:PaTTTTrick wrote:jaký máš tým?jirka93 wrote:když se v SPMT podivam do sestavy koho bych mel nasadit tak mi to nabizi stale stejny hrace jen a jine to nezna pøitom v mem tymu jsou, pø. mam danou sestavu 3-4-3, chci dat sestavu 4-3-3 a napise mi to: neni dostatek hracu k vytvoreni kompletniho tymu, ale pokusime se sestavit to nejlepsi a pøitom hrace na 4-3-3 mam a ted mam jednoho hrace vykartovanyho a neumi ho to nahradit pomoc, prosim
hráèe na 4-3-3 nemáš ... máš jen jedno CB
Psc United
psc wrote:jirka93 wrote:PaTTTTrick wrote: jaký máš tým?
hráèe na 4-3-3 nemáš ... máš jen jedno CB

-
Pomoc
Bez problému jsem si stáhl i nainstaloval SPMT ale vùbec se nejde pøihlásit...píše to Žádné spojení se SPMT,program zaène bez nových dat. Pak dam OK a to to napíše Žádná data k dispozici...Firewall nemam,mam jen antivir a Windows Defender a pøesto se teï jde pøipojit jen k ICQ a k Mozille jinak úplnì všechny programy vyžadujcí pøipojení(vèetnì SPMT) mi nejdou...[/i]
Netris->Hell Riders->E.21
Re: Pomoc
zeptej se FoxiraNetris1 wrote:Bez problému jsem si stáhl i nainstaloval SPMT ale vùbec se nejde pøihlásit...píše to Žádné spojení se SPMT,program zaène bez nových dat. Pak dam OK a to to napíše Žádná data k dispozici...Firewall nemam,mam jen antivir a Windows Defender a pøesto se teï jde pøipojit jen k ICQ a k Mozille jinak úplnì všechny programy vyžadujcí pøipojení(vèetnì SPMT) mi nejdou...[/i]

Levion -> FC Levion H.511
sezóna 17 H.511 (2)
sezóna 18 G.171 (13)
sezóna 19 H.511 (4)
sezóna 20 H.511 (?)
sezóna 17 H.511 (2)
sezóna 18 G.171 (13)
sezóna 19 H.511 (4)
sezóna 20 H.511 (?)
Re: Pomoc
lepší mì nenapadlahappyna17 wrote:Výborná odpovìïlevion+ wrote: zeptej se Foxira

Levion -> FC Levion H.511
sezóna 17 H.511 (2)
sezóna 18 G.171 (13)
sezóna 19 H.511 (4)
sezóna 20 H.511 (?)
sezóna 17 H.511 (2)
sezóna 18 G.171 (13)
sezóna 19 H.511 (4)
sezóna 20 H.511 (?)