Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Lidi, zkuste se poøádnì podívat na nìjaký ukonèený turnaj se skupinami. Hraju tak ètyøi turnaje (32hráèù) za sezonu a tohle jsem si zjistil už nìkdy v prosinci. Je to vždycky tak jak jsem psal, takže si pøizpùsobuji taktiku (umístìní ve skupinì) co nejlépe. Prostì v osmé skupinì chci vždycky skonèit druhý
.

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
To se snad zjistit nedá. Je to novinka, døíve vidìt byla u všech, teï vidíš jen svoji. Pokavad je na to nìjakej vzorec, to nevim, ale pochybuju...Pallfy wrote:Jak zjistim jaka je souperova NALADA V TYMU? Nekdo tu delal rozbor,ale nikde jsem nenasel jak k tomu cislu dosel.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Nekde na foru si jeden manager stezoval ze prohral a mel ohodne vetsi soucet rad. Odpoved byla,at se nedivi ze joho nalada je 12 a souperova 94 nebo tak nejak. Tak jsem se chtel zeptat jestli to jde nekde zjisti. Sam jsem patral,ale nic nenasel, proto jsem se ptal Vas zkusenejsich.
)
Je mozny ze to bylo se starym datumem,cetl jsem sokro vsechno. Diky.

-
Neviem naco chces pocut odpoved ale ked na otazku "Ovplyvnuje nalada v time vysledok" tak na to je odpoved jednoznacne "ANO a VELMI..presne cisla neviem ale nejako sa mi mari ze 15% nalady je 1bod v celkovom vykone timuPallfy wrote:Nekde na foru si jeden manager stezoval ze prohral a mel ohodne vetsi soucet rad. Odpoved byla,at se nedivi ze joho nalada je 12 a souperova 94 nebo tak nejak. Tak jsem se chtel zeptat jestli to jde nekde zjisti. Sam jsem patral,ale nic nenasel, proto jsem se ptal Vas zkusenejsich.)

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
Ono to do konce minulé sezóny bylo vidìt, ale teï už èlovìk vidí jen náladu ve vlastním týmu.Pallfy wrote:Jak zjistim jaka je souperova NALADA V TYMU? Nekdo tu delal rozbor,ale nikde jsem nenasel jak k tomu cislu dosel.
Trochu usuzovat se dá z historie. Pokud probìhly v poslední dobì nìjaké obchody, nebude nálada na 100%. Za každý obchod (a nákup èi prodej) je -5%. Nahoru to leze hraním zápasù.
-
Takže zjistit to jde celkem dobøe (není to naprosto pøesné), ale v rámci 10% nálady to jde.Ivo08-LSG wrote:Neviem naco chces pocut odpoved ale ked na otazku "Ovplyvnuje nalada v time vysledok" tak na to je odpoved jednoznacne "ANO a VELMI..presne cisla neviem ale nejako sa mi mari ze 15% nalady je 1bod v celkovom vykone timuPallfy wrote:Nekde na foru si jeden manager stezoval ze prohral a mel ohodne vetsi soucet rad. Odpoved byla,at se nedivi ze joho nalada je 12 a souperova 94 nebo tak nejak. Tak jsem se chtel zeptat jestli to jde nekde zjisti. Sam jsem patral,ale nic nenasel, proto jsem se ptal Vas zkusenejsich.)
Je mozny ze to bylo se starym datumem,cetl jsem sokro vsechno. Diky.ak som zadal zle cislo please opravte ma ale fakt to neviem presne
Když seèteš výkony soupeøe v nìkolika pøedchozích zápasech (pozor na vylouèení a zranìní), vydìlíš je 6 a pøipoèteš agresivitu dìleno 10, tak dostaneš souèet øad.
Když se liší od souètu jednotlivých øad, tak ten rozdíl je nálada týmu.
Doma mu ještì pøipoèti cca 1-2% do celkového hodnocení za domácí prostøedí.
7% týmové nálady = 1 bod výkonu .
A když k tomu prohlídeš a porovnáš soupeøovu historii pøestupù (jak píše Krup) a historii zápasu, tak by se ty èísla soupeøovi týmové nálady mìly hodnì blížit.

Last edited by H.Crespo(FC.Inter.Milano) on Fri Oct 26, 2007 8:58 pm, edited 1 time in total.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
-
snad nechceš aby sme ti radili co máš dìlat s trávníkem kterej se ti zhoršujeTom9k wrote:Co mam dìlat když se mi prudce zhoršuje kvalita trávníku (Hi-Tech)? Mam to nechat pøestavìt znovu Hi Tech trávníkem? Bude se to mezi tim dál horšovat? Poradte nìkdo, ještì se mi tohle nestalo, za tu celou dobu co to hraju![]()

-
Jenom dodam udìlej nedøív jen pøírodní trávnik trvá jeden den,zatímco Hi-Tech 10 dní...Mezitim už bys mohl dostat pokutyhappyna17 wrote:snad nechceš aby sme ti radili co máš dìlat s trávníkem kterej se ti zhoršujeTom9k wrote:Co mam dìlat když se mi prudce zhoršuje kvalita trávníku (Hi-Tech)? Mam to nechat pøestavìt znovu Hi Tech trávníkem? Bude se to mezi tim dál horšovat? Poradte nìkdo, ještì se mi tohle nestalo, za tu celou dobu co to hraju![]()
Netris->Hell Riders->E.21
Re: SPFA
myslim ze ti prisla sprava v ktorej sa pise ze dostanes SPFA ale v skutocnosti pride az za nejaky cas, v tej by malo byt napisane ze ho uz masNetris1 wrote:Dneska mi pøišlo tøí týdení zkušební období SPFA Ale výhody nefungujou...To se zprovoznín až po další simulaci?

-
Re: SPFA
Jo už to vidim..sowiet wrote:myslim ze ti prisla sprava v ktorej sa pise ze dostanes SPFA ale v skutocnosti pride az za nejaky cas, v tej by malo byt napisane ze ho uz masNetris1 wrote:Dneska mi pøišlo tøí týdení zkušební období SPFA Ale výhody nefungujou...To se zprovoznín až po další simulaci?
Jsem si nevšim:-)Ahoj,
abychom Vám dali možnost objevit a prozkoumat výhody èlenství v SPFA, rozhodli jsme se Vám ho poskytnout na 3-týdenní zkušební dobu zdarma. Poèínaje zítøkem budete mít možnost využívat všech vymožeností, které mají manažeøi s èlenstvím v SPFA k dispozici......
Netris->Hell Riders->E.21