Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Post by MošnaM »

Lidi, zkuste se poøádnì podívat na nìjaký ukonèený turnaj se skupinami. Hraju tak ètyøi turnaje (32hráèù) za sezonu a tohle jsem si zjistil už nìkdy v prosinci. Je to vždycky tak jak jsem psal, takže si pøizpùsobuji taktiku (umístìní ve skupinì) co nejlépe. Prostì v osmé skupinì chci vždycky skonèit druhý :lol: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Netris1

Fanoušci

Post by Netris1 »

Rád bych se zeptal kolik spokojenosti fanouškù ubývá/pøibývá pøi jakým typu zápasu...
Netris->Hell Riders->E.21
Pallfy
Coach

Post by Pallfy »

Jak zjistim jaka je souperova NALADA V TYMU? Nekdo tu delal rozbor,ale nikde jsem nenasel jak k tomu cislu dosel.
Slanec

Post by Slanec »

Pallfy wrote:Jak zjistim jaka je souperova NALADA V TYMU? Nekdo tu delal rozbor,ale nikde jsem nenasel jak k tomu cislu dosel.
To se snad zjistit nedá. Je to novinka, døíve vidìt byla u všech, teï vidíš jen svoji. Pokavad je na to nìjakej vzorec, to nevim, ale pochybuju...
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Pallfy
Coach

Post by Pallfy »

Nekde na foru si jeden manager stezoval ze prohral a mel ohodne vetsi soucet rad. Odpoved byla,at se nedivi ze joho nalada je 12 a souperova 94 nebo tak nejak. Tak jsem se chtel zeptat jestli to jde nekde zjisti. Sam jsem patral,ale nic nenasel, proto jsem se ptal Vas zkusenejsich. :o)

Je mozny ze to bylo se starym datumem,cetl jsem sokro vsechno. Diky.
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Pallfy wrote:Nekde na foru si jeden manager stezoval ze prohral a mel ohodne vetsi soucet rad. Odpoved byla,at se nedivi ze joho nalada je 12 a souperova 94 nebo tak nejak. Tak jsem se chtel zeptat jestli to jde nekde zjisti. Sam jsem patral,ale nic nenasel, proto jsem se ptal Vas zkusenejsich. :o)

Neviem naco chces pocut odpoved ale ked na otazku "Ovplyvnuje nalada v time vysledok" tak na to je odpoved jednoznacne "ANO a VELMI..presne cisla neviem ale nejako sa mi mari ze 15% nalady je 1bod v celkovom vykone timu :wink: ak som zadal zle cislo please opravte ma ale fakt to neviem presne :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
krup72

Post by krup72 »

Pallfy wrote:Jak zjistim jaka je souperova NALADA V TYMU? Nekdo tu delal rozbor,ale nikde jsem nenasel jak k tomu cislu dosel.
Ono to do konce minulé sezóny bylo vidìt, ale teï už èlovìk vidí jen náladu ve vlastním týmu.
Trochu usuzovat se dá z historie. Pokud probìhly v poslední dobì nìjaké obchody, nebude nálada na 100%. Za každý obchod (a nákup èi prodej) je -5%. Nahoru to leze hraním zápasù.
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Ivo08-LSG wrote:
Pallfy wrote:Nekde na foru si jeden manager stezoval ze prohral a mel ohodne vetsi soucet rad. Odpoved byla,at se nedivi ze joho nalada je 12 a souperova 94 nebo tak nejak. Tak jsem se chtel zeptat jestli to jde nekde zjisti. Sam jsem patral,ale nic nenasel, proto jsem se ptal Vas zkusenejsich. :o)

Neviem naco chces pocut odpoved ale ked na otazku "Ovplyvnuje nalada v time vysledok" tak na to je odpoved jednoznacne "ANO a VELMI..presne cisla neviem ale nejako sa mi mari ze 15% nalady je 1bod v celkovom vykone timu :wink: ak som zadal zle cislo please opravte ma ale fakt to neviem presne :wink:
Takže zjistit to jde celkem dobøe (není to naprosto pøesné), ale v rámci 10% nálady to jde.
Když seèteš výkony soupeøe v nìkolika pøedchozích zápasech (pozor na vylouèení a zranìní), vydìlíš je 6 a pøipoèteš agresivitu dìleno 10, tak dostaneš souèet øad.
Když se liší od souètu jednotlivých øad, tak ten rozdíl je nálada týmu.
Doma mu ještì pøipoèti cca 1-2% do celkového hodnocení za domácí prostøedí.

7% týmové nálady = 1 bod výkonu .

A když k tomu prohlídeš a porovnáš soupeøovu historii pøestupù (jak píše Krup) a historii zápasu, tak by se ty èísla soupeøovi týmové nálady mìly hodnì blížit. :wink:
Last edited by H.Crespo(FC.Inter.Milano) on Fri Oct 26, 2007 8:58 pm, edited 1 time in total.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Pallfy
Coach

Post by Pallfy »

Dekuji vsem za vyceravajici odpovedi... :D
Tom9k

Post by Tom9k »

Co mam dìlat když se mi prudce zhoršuje kvalita trávníku (Hi-Tech)? Mam to nechat pøestavìt znovu Hi Tech trávníkem? Bude se to mezi tim dál horšovat? Poradte nìkdo, ještì se mi tohle nestalo, za tu celou dobu co to hraju :shock: :D
Tom9k - Tom9k Mad Team - In Recycle Bin...
Netris1

SPFA

Post by Netris1 »

Dneska mi pøišlo tøí týdení zkušební období SPFA Ale výhody nefungujou...To se zprovoznín až po další simulaci?
happyna17

Post by happyna17 »

Tom9k wrote:Co mam dìlat když se mi prudce zhoršuje kvalita trávníku (Hi-Tech)? Mam to nechat pøestavìt znovu Hi Tech trávníkem? Bude se to mezi tim dál horšovat? Poradte nìkdo, ještì se mi tohle nestalo, za tu celou dobu co to hraju :shock: :D
snad nechceš aby sme ti radili co máš dìlat s trávníkem kterej se ti zhoršuje :)
Netris1

Post by Netris1 »

happyna17 wrote:
Tom9k wrote:Co mam dìlat když se mi prudce zhoršuje kvalita trávníku (Hi-Tech)? Mam to nechat pøestavìt znovu Hi Tech trávníkem? Bude se to mezi tim dál horšovat? Poradte nìkdo, ještì se mi tohle nestalo, za tu celou dobu co to hraju :shock: :D
snad nechceš aby sme ti radili co máš dìlat s trávníkem kterej se ti zhoršuje :)
Jenom dodam udìlej nedøív jen pøírodní trávnik trvá jeden den,zatímco Hi-Tech 10 dní...Mezitim už bys mohl dostat pokuty
sowiet
Team Manager

Re: SPFA

Post by sowiet »

Netris1 wrote:Dneska mi pøišlo tøí týdení zkušební období SPFA Ale výhody nefungujou...To se zprovoznín až po další simulaci?
myslim ze ti prisla sprava v ktorej sa pise ze dostanes SPFA ale v skutocnosti pride az za nejaky cas, v tej by malo byt napisane ze ho uz mas :wink:
Netris1

Re: SPFA

Post by Netris1 »

sowiet wrote:
Netris1 wrote:Dneska mi pøišlo tøí týdení zkušební období SPFA Ale výhody nefungujou...To se zprovoznín až po další simulaci?
myslim ze ti prisla sprava v ktorej sa pise ze dostanes SPFA ale v skutocnosti pride az za nejaky cas, v tej by malo byt napisane ze ho uz mas :wink:
Jo už to vidim..
Ahoj,

abychom Vám dali možnost objevit a prozkoumat výhody èlenství v SPFA, rozhodli jsme se Vám ho poskytnout na 3-týdenní zkušební dobu zdarma. Poèínaje zítøkem budete mít možnost využívat všech vymožeností, které mají manažeøi s èlenstvím v SPFA k dispozici......
Jsem si nevšim:-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”