Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

stoper
Coach

Post by stoper »

Ja by som sa chcel spytat ci dostanem nejaku financnu alebo inu odmenu ( hviezdny status alebo ja neviem co ) za umiestnenie v tabulke najlepsich strelcov..
Aj tak ste vsetci tucniaci...
Slanec
Member of the Soccer Project Association

Post by Slanec »

stoper wrote:Ja by som sa chcel spytat ci dostanem nejaku financnu alebo inu odmenu ( hviezdny status alebo ja neviem co ) za umiestnenie v tabulke najlepsich strelcov..
Finanèní odmìnu nedostaneš, pouze se u hráèe ve profilu objeví kopaèka pro nejlepšího støelce :wink:
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

k.jose wrote:
Fifi.5 wrote:kurzy pro zamìstnance jsou ze soboty na nedìli nebo z patka na sobotu

a kolik hráèu mohu mít abych ještì mohl nakupovat? sice nejsem žádny novaèek a mìl bych tohle vìdìt,ale nikdy jsem nemìl problem s horní hranicí ale tedka mam k petatøiceti hraèum a chci ještì kupovat
Jak je psáno v pravidlech (nebo kde). Kurz konèí v sobotu, zlepšení se projeví od nedìle!

Nakupovat mùžeš pøi maximálnì 34 hráèích.....
a když jich mám 34 a dám na tøi hráèe nabídky pøijdou mi všichni tøi pøeci ne? (tedy pokud budu mit nejvyšší nabídky samozøejmì)
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Netris1

Post by Netris1 »

Fifi.5 wrote:
k.jose wrote:
Fifi.5 wrote:kurzy pro zamìstnance jsou ze soboty na nedìli nebo z patka na sobotu

a kolik hráèu mohu mít abych ještì mohl nakupovat? sice nejsem žádny novaèek a mìl bych tohle vìdìt,ale nikdy jsem nemìl problem s horní hranicí ale tedka mam k petatøiceti hraèum a chci ještì kupovat
Jak je psáno v pravidlech (nebo kde). Kurz konèí v sobotu, zlepšení se projeví od nedìle!

Nakupovat mùžeš pøi maximálnì 34 hráèích.....
a když jich mám 34 a dám na tøi hráèe nabídky pøijdou mi všichni tøi pøeci ne? (tedy pokud budu mit nejvyšší nabídky samozøejmì)
Pøijdou, jediný omezení je to ,že nabídky jdou podávat max. pøi 34 hráèích ale když jich najednou podáš 11(maximum) a všichni pøestoupí tak budeš mít 45 hráèù pak už ale nikomu nabídku nepodáš...Trošku jinak je to u juniorù ty chodí neustále...Víštak trochu hledej máš to na foøe-Vše najdeš na foøe Vše co jste chtìli vìdìt o SP ale báli jste se zeptat:
Maximální poèet hráèù, které mùžeš mít, je 45. Je tady ovšem jedna vyjímka, stále ti mohou pøicházet hráèi z centra mládeže bez ohledu na to, kolik hráèù máš. Nicménì pokud máš 35 a více hráèù, nemùžeš nakupovat žádné další. Abys tedy dosáhl onoho poètu 45ti hráèù, potøebuješ jich mít 34 a skauta s hodnocením 100%. S takovýmto skautem mùžeš najednou podat nabídky na 11 hráèù. A když tedy všichni pøestoupí do tvého týmu, máš 45 hráèù.
Netris->Hell Riders->E.21
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Netris1 wrote:......
ok díky moc..no ja jsem se to snažil hledat..èetl jsem pár stranek dozadu a hlavne happynovo FAQ ale nic jsem nenašel
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Netris1

Post by Netris1 »

Dneska pøibližnì pøed tøemi minutami(psáno v 16:40) je to mìsíc co je kámoš(mnou pøizvaný) na SP. Nebyl tam celý týden(a nejspíš dlouho nebude-má zákaz do konce roku na comp-a já mu øíkal a nezkouší vodní dýmku :lol: ) ale pøecijenom mìsíc tam je a vzhledem k tomu ,že mi napsali:

Ahoj,

Gratulujeme! Doporuèil jste hraní SoccerProjectu ..., ten se pøipojil jako Jerry S. Zvažte, zda mu neposlat zprávu na uvítanou…

Nezapomeòte, Jerry S musí být aktivní minimálnì mìsíc, aby Vám pomohl k získání èlenství v SPFA zdarma. Jak na tom jste mùžete zjistit zde tato stránka.

S pozdravem,
SoccerProject Football Association
Znamená to ,že dostanu SPFA(tøeba na 3 týdny) nebo sem musim pøivést tìch 5 uživatelù? Z tý zprávy mi to nepøišlo úplnì jasný...
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

je lepsie ked utocnik hra lepsie a dava malo golov alebo druhy hra horsie a dava vela golov
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

paaaco wrote:je lepsie ked utocnik hra lepsie a dava malo golov alebo druhy hra horsie a dava vela golov
na tom nesejde dávej tam toho s nejlepèím vykonem ...jako je to u všech hraèu ..vždycky ty nejlepèí které máš a podle toho jake to jsou posty tak jim pžizpusob rozestavení,popøípade nejakou tu taktiku
FC Petrovièky:
Netris1

Post by Netris1 »

Fifi.5 wrote:
paaaco wrote:je lepsie ked utocnik hra lepsie a dava malo golov alebo druhy hra horsie a dava vela golov
na tom nesejde dávej tam toho s nejlepèím vykonem ...jako je to u všech hraèu ..vždycky ty nejlepèí které máš a podle toho jake to jsou posty tak jim pžizpusob rozestavení,popøípade nejakou tu taktiku
Jenom doplnim-neurèuj jen podle hodnocení mùže ti být úplnì jedno když máš hráèe s hodnocením 87% ,který má výkon 67 když máš dalšího hráèe s hodnocením 79% ,který podává výkon 70
Pozn. ty výkony neberte doslovnì byl to jenom pøíklad...
Pampy
Assistant Manager

Post by Pampy »

Už nic
Last edited by Pampy on Sun Nov 18, 2007 9:03 am, edited 1 time in total.
Image

FK Stafin Holýšov - Pampy

Season 21 - 3. in F117
Season 20 - 6. in F117
Season 19 - 8. in F117
Season 18 - 7. in F117
Season 17 - 9. in F117
Season 16 - 8. in F117
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Chtìl jsem se zeptat.... jaký je další hledisko pro koneèné umístìní v tabulce pøi stejnìm poètu bodù? ...(pøedpokládám, že skóre, ale chtìl jsem se ujistit)
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Balík wrote:Chtìl jsem se zeptat.... jaký je další hledisko pro koneèné umístìní v tabulce pøi stejnìm poètu bodù? ...(pøedpokládám, že skóre, ale chtìl jsem se ujistit)
Pocet vyhier a az potom skore aspon tak si myslim :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
ACS
Team President

Post by ACS »

Ivo08-LSG wrote:
Balík wrote:Chtìl jsem se zeptat.... jaký je další hledisko pro koneèné umístìní v tabulce pøi stejnìm poètu bodù? ...(pøedpokládám, že skóre, ale chtìl jsem se ujistit)
Je to pøesnì tak, jak píše Ivo.

1. body
2. poèet výher
3. rozdíl skóre
4. více vstøelených gólù

dál už netuším :wink:
Netris1

Post by Netris1 »

ACS wrote:
Ivo08-LSG wrote:
Je to pøesnì tak, jak píše Ivo.

1. body
2. poèet výher
3. rozdíl skóre
4. více vstøelených gólù

dál už netuším :wink:
Ve skuteènosti poslední východisko los takže možná i zde :wink: Ale nepøedpokládam ,že by nìkdo mìl tak vyrovnanou tabulku...
k.jose
Team President

Post by k.jose »

Netris1 wrote: Ve skuteènosti poslední východisko los takže možná i zde :wink: Ale nepøedpokládam ,že by nìkdo mìl tak vyrovnanou tabulku...
Poslední východisko je název týmu! Už se párkrát stalo v turnajích u týmů se zcela stejnou statistikou, že pospoupil ten, který je dřív v abecedě!
FC Vošurk - D.9
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”