Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Finanèní odmìnu nedostaneš, pouze se u hráèe ve profilu objeví kopaèka pro nejlepšího støelcestoper wrote:Ja by som sa chcel spytat ci dostanem nejaku financnu alebo inu odmenu ( hviezdny status alebo ja neviem co ) za umiestnenie v tabulke najlepsich strelcov..

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
a když jich mám 34 a dám na tøi hráèe nabídky pøijdou mi všichni tøi pøeci ne? (tedy pokud budu mit nejvyšší nabídky samozøejmì)k.jose wrote:Jak je psáno v pravidlech (nebo kde). Kurz konèí v sobotu, zlepšení se projeví od nedìle!Fifi.5 wrote:kurzy pro zamìstnance jsou ze soboty na nedìli nebo z patka na sobotu
a kolik hráèu mohu mít abych ještì mohl nakupovat? sice nejsem žádny novaèek a mìl bych tohle vìdìt,ale nikdy jsem nemìl problem s horní hranicí ale tedka mam k petatøiceti hraèum a chci ještì kupovat
Nakupovat mùžeš pøi maximálnì 34 hráèích.....
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

-
Pøijdou, jediný omezení je to ,že nabídky jdou podávat max. pøi 34 hráèích ale když jich najednou podáš 11(maximum) a všichni pøestoupí tak budeš mít 45 hráèù pak už ale nikomu nabídku nepodáš...Trošku jinak je to u juniorù ty chodí neustále...Víštak trochu hledej máš to na foøe-Vše najdeš na foøe Vše co jste chtìli vìdìt o SP ale báli jste se zeptat:Fifi.5 wrote:a když jich mám 34 a dám na tøi hráèe nabídky pøijdou mi všichni tøi pøeci ne? (tedy pokud budu mit nejvyšší nabídky samozøejmì)k.jose wrote:Jak je psáno v pravidlech (nebo kde). Kurz konèí v sobotu, zlepšení se projeví od nedìle!Fifi.5 wrote:kurzy pro zamìstnance jsou ze soboty na nedìli nebo z patka na sobotu
a kolik hráèu mohu mít abych ještì mohl nakupovat? sice nejsem žádny novaèek a mìl bych tohle vìdìt,ale nikdy jsem nemìl problem s horní hranicí ale tedka mam k petatøiceti hraèum a chci ještì kupovat
Nakupovat mùžeš pøi maximálnì 34 hráèích.....
Maximální poèet hráèù, které mùžeš mít, je 45. Je tady ovšem jedna vyjímka, stále ti mohou pøicházet hráèi z centra mládeže bez ohledu na to, kolik hráèù máš. Nicménì pokud máš 35 a více hráèù, nemùžeš nakupovat žádné další. Abys tedy dosáhl onoho poètu 45ti hráèù, potøebuješ jich mít 34 a skauta s hodnocením 100%. S takovýmto skautem mùžeš najednou podat nabídky na 11 hráèù. A když tedy všichni pøestoupí do tvého týmu, máš 45 hráèù.
Netris->Hell Riders->E.21
-
Dneska pøibližnì pøed tøemi minutami(psáno v 16:40) je to mìsíc co je kámoš(mnou pøizvaný) na SP. Nebyl tam celý týden(a nejspíš dlouho nebude-má zákaz do konce roku na comp-a já mu øíkal a nezkouší vodní dýmku
) ale pøecijenom mìsíc tam je a vzhledem k tomu ,že mi napsali:

Znamená to ,že dostanu SPFA(tøeba na 3 týdny) nebo sem musim pøivést tìch 5 uživatelù? Z tý zprávy mi to nepøišlo úplnì jasný...
Ahoj,
Gratulujeme! Doporuèil jste hraní SoccerProjectu ..., ten se pøipojil jako Jerry S. Zvažte, zda mu neposlat zprávu na uvítanou…
Nezapomeòte, Jerry S musí být aktivní minimálnì mìsíc, aby Vám pomohl k získání èlenství v SPFA zdarma. Jak na tom jste mùžete zjistit zde tato stránka.
S pozdravem,
SoccerProject Football Association
na tom nesejde dávej tam toho s nejlepèím vykonem ...jako je to u všech hraèu ..vždycky ty nejlepèí které máš a podle toho jake to jsou posty tak jim pžizpusob rozestavení,popøípade nejakou tu taktikupaaaco wrote:je lepsie ked utocnik hra lepsie a dava malo golov alebo druhy hra horsie a dava vela golov
FC Petrovièky:

-
Jenom doplnim-neurèuj jen podle hodnocení mùže ti být úplnì jedno když máš hráèe s hodnocením 87% ,který má výkon 67 když máš dalšího hráèe s hodnocením 79% ,který podává výkon 70Fifi.5 wrote:na tom nesejde dávej tam toho s nejlepèím vykonem ...jako je to u všech hraèu ..vždycky ty nejlepèí které máš a podle toho jake to jsou posty tak jim pžizpusob rozestavení,popøípade nejakou tu taktikupaaaco wrote:je lepsie ked utocnik hra lepsie a dava malo golov alebo druhy hra horsie a dava vela golov
Pozn. ty výkony neberte doslovnì byl to jenom pøíklad...
Už nic
Last edited by Pampy on Sun Nov 18, 2007 9:03 am, edited 1 time in total.

FK Stafin Holýšov - Pampy
Season 21 - 3. in F117
Season 20 - 6. in F117
Season 19 - 8. in F117
Season 18 - 7. in F117
Season 17 - 9. in F117
Season 16 - 8. in F117
-
Pocet vyhier a az potom skore aspon tak si myslimBalík wrote:Chtìl jsem se zeptat.... jaký je další hledisko pro koneèné umístìní v tabulce pøi stejnìm poètu bodù? ...(pøedpokládám, že skóre, ale chtìl jsem se ujistit)

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Je to pøesnì tak, jak píše Ivo.Ivo08-LSG wrote:Pocet vyhier a az potom skore aspon tak si myslimBalík wrote:Chtìl jsem se zeptat.... jaký je další hledisko pro koneèné umístìní v tabulce pøi stejnìm poètu bodù? ...(pøedpokládám, že skóre, ale chtìl jsem se ujistit)
1. body
2. poèet výher
3. rozdíl skóre
4. více vstøelených gólù
dál už netuším

-
Ve skuteènosti poslední východisko los takže možná i zdeACS wrote:Je to pøesnì tak, jak píše Ivo.Ivo08-LSG wrote:Pocet vyhier a az potom skore aspon tak si myslimBalík wrote:Chtìl jsem se zeptat.... jaký je další hledisko pro koneèné umístìní v tabulce pøi stejnìm poètu bodù? ...(pøedpokládám, že skóre, ale chtìl jsem se ujistit)
1. body
2. poèet výher
3. rozdíl skóre
4. více vstøelených gólù
dál už netuším