Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
- 
				Slanec
- Member of the Soccer Project Association
Finanèní odmìnu nedostaneš, pouze se u hráèe ve profilu objeví kopaèka pro nejlepšího støelcestoper wrote:Ja by som sa chcel spytat ci dostanem nejaku financnu alebo inu odmenu ( hviezdny status alebo ja neviem co ) za umiestnenie v tabulke najlepsich strelcov..

Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
						39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
a když jich mám 34 a dám na tøi hráèe nabídky pøijdou mi všichni tøi pøeci ne? (tedy pokud budu mit nejvyšší nabídky samozøejmì)k.jose wrote:Jak je psáno v pravidlech (nebo kde). Kurz konèí v sobotu, zlepšení se projeví od nedìle!Fifi.5 wrote:kurzy pro zamìstnance jsou ze soboty na nedìli nebo z patka na sobotu
a kolik hráèu mohu mít abych ještì mohl nakupovat? sice nejsem žádny novaèek a mìl bych tohle vìdìt,ale nikdy jsem nemìl problem s horní hranicí ale tedka mam k petatøiceti hraèum a chci ještì kupovat
Nakupovat mùžeš pøi maximálnì 34 hráèích.....
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! 

15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

- 
				Netris1
Pøijdou, jediný omezení je to ,že nabídky jdou podávat max. pøi 34 hráèích ale když jich najednou podáš 11(maximum) a všichni pøestoupí tak budeš mít 45 hráèù pak už ale nikomu nabídku nepodáš...Trošku jinak je to u juniorù ty chodí neustále...Víštak trochu hledej máš to na foøe-Vše najdeš na foøe Vše co jste chtìli vìdìt o SP ale báli jste se zeptat:Fifi.5 wrote:a když jich mám 34 a dám na tøi hráèe nabídky pøijdou mi všichni tøi pøeci ne? (tedy pokud budu mit nejvyšší nabídky samozøejmì)k.jose wrote:Jak je psáno v pravidlech (nebo kde). Kurz konèí v sobotu, zlepšení se projeví od nedìle!Fifi.5 wrote:kurzy pro zamìstnance jsou ze soboty na nedìli nebo z patka na sobotu
a kolik hráèu mohu mít abych ještì mohl nakupovat? sice nejsem žádny novaèek a mìl bych tohle vìdìt,ale nikdy jsem nemìl problem s horní hranicí ale tedka mam k petatøiceti hraèum a chci ještì kupovat
Nakupovat mùžeš pøi maximálnì 34 hráèích.....
Maximální poèet hráèù, které mùžeš mít, je 45. Je tady ovšem jedna vyjímka, stále ti mohou pøicházet hráèi z centra mládeže bez ohledu na to, kolik hráèù máš. Nicménì pokud máš 35 a více hráèù, nemùžeš nakupovat žádné další. Abys tedy dosáhl onoho poètu 45ti hráèù, potøebuješ jich mít 34 a skauta s hodnocením 100%. S takovýmto skautem mùžeš najednou podat nabídky na 11 hráèù. A když tedy všichni pøestoupí do tvého týmu, máš 45 hráèù.
Netris->Hell Riders->E.21
						- 
				Netris1
Dneska pøibližnì pøed tøemi minutami(psáno v 16:40) je to mìsíc co je kámoš(mnou pøizvaný) na SP. Nebyl tam celý týden(a nejspíš dlouho nebude-má zákaz do konce roku na comp-a já mu øíkal a nezkouší vodní dýmku  ) ale pøecijenom mìsíc tam je a vzhledem k tomu ,že mi napsali:
 ) ale pøecijenom mìsíc tam je a vzhledem k tomu ,že mi napsali:

Znamená to ,že dostanu SPFA(tøeba na 3 týdny) nebo sem musim pøivést tìch 5 uživatelù? Z tý zprávy mi to nepøišlo úplnì jasný...
Ahoj,
Gratulujeme! Doporuèil jste hraní SoccerProjectu ..., ten se pøipojil jako Jerry S. Zvažte, zda mu neposlat zprávu na uvítanou…
Nezapomeòte, Jerry S musí být aktivní minimálnì mìsíc, aby Vám pomohl k získání èlenství v SPFA zdarma. Jak na tom jste mùžete zjistit zde tato stránka.
S pozdravem,
SoccerProject Football Association
						na tom nesejde dávej tam toho s nejlepèím vykonem ...jako je to u všech hraèu ..vždycky ty nejlepèí které máš a podle toho jake to jsou posty tak jim pžizpusob rozestavení,popøípade nejakou tu taktikupaaaco wrote:je lepsie ked utocnik hra lepsie a dava malo golov alebo druhy hra horsie a dava vela golov
FC Petrovièky:

- 
				Netris1
Jenom doplnim-neurèuj jen podle hodnocení mùže ti být úplnì jedno když máš hráèe s hodnocením 87% ,který má výkon 67 když máš dalšího hráèe s hodnocením 79% ,který podává výkon 70Fifi.5 wrote:na tom nesejde dávej tam toho s nejlepèím vykonem ...jako je to u všech hraèu ..vždycky ty nejlepèí které máš a podle toho jake to jsou posty tak jim pžizpusob rozestavení,popøípade nejakou tu taktikupaaaco wrote:je lepsie ked utocnik hra lepsie a dava malo golov alebo druhy hra horsie a dava vela golov
Pozn. ty výkony neberte doslovnì byl to jenom pøíklad...
						Už nic

Last edited by Pampy on Sun Nov 18, 2007 9:03 am, edited 1 time in total.

FK Stafin Holýšov - Pampy
Season 21 - 3. in F117
Season 20 - 6. in F117
Season 19 - 8. in F117
Season 18 - 7. in F117
Season 17 - 9. in F117
Season 16 - 8. in F117
- 
				Ivo08-LSG
Pocet vyhier a az potom skore aspon tak si myslimBalík wrote:Chtìl jsem se zeptat.... jaký je další hledisko pro koneèné umístìní v tabulce pøi stejnìm poètu bodù? ...(pøedpokládám, že skóre, ale chtìl jsem se ujistit)

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Je to pøesnì tak, jak píše Ivo.Ivo08-LSG wrote:Pocet vyhier a az potom skore aspon tak si myslimBalík wrote:Chtìl jsem se zeptat.... jaký je další hledisko pro koneèné umístìní v tabulce pøi stejnìm poètu bodù? ...(pøedpokládám, že skóre, ale chtìl jsem se ujistit)
1. body
2. poèet výher
3. rozdíl skóre
4. více vstøelených gólù
dál už netuším

- 
				Netris1
Ve skuteènosti poslední východisko los takže možná i zdeACS wrote:Je to pøesnì tak, jak píše Ivo.Ivo08-LSG wrote:Pocet vyhier a az potom skore aspon tak si myslimBalík wrote:Chtìl jsem se zeptat.... jaký je další hledisko pro koneèné umístìní v tabulce pøi stejnìm poètu bodù? ...(pøedpokládám, že skóre, ale chtìl jsem se ujistit)
1. body
2. poèet výher
3. rozdíl skóre
4. více vstøelených gólù
dál už netuším
 Ale nepøedpokládam ,že by nìkdo mìl tak vyrovnanou tabulku...
 Ale nepøedpokládam ,že by nìkdo mìl tak vyrovnanou tabulku...Netris->Hell Riders->E.21