Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

xixor
Member of the Soccer Project Association

Post by xixor »

Uff, už to jede.... To se mi ještě nestalo, vážně :shock:
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Zajímalo by mì, jestli mùžu za hráèe nabídnout víc penìz, než kolik mám.
Extreme1719
Fan

Post by Extreme1719 »

Balík wrote:Zajímalo by mì, jestli mùžu za hráèe nabídnout víc penìz, než kolik mám.
NIE
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

ANO

nevím sice pøesnì o kolik, ale mùžeš. Podle mì to zavísí procentuelnì z celkové výše tvého konta. S tímto si ale dej hodnì velký pozor, protože když si v mínusu, nemùžeš napø. prodloužit hráèùm smlouvu a oni Ti pak mùžou odejít.
Andrew - Sokol Čejč
Balík
Team Manager

Post by Balík »

hmm chci si ujasnit, jestli správnì rozumím splácení, než se k nìèemu upíšu...
Pø: pùjèím si 500 000 na 18 týdnù .... úrok je 5%, takže nakonec zaplatím o 5% z 500 000 (neboli o 25 000) víc, než kolik jsem si pùjèil. Po dobu 18 týdnù budu pravidelnì každý týden splácet cca 29 000.
Chápu to dobøe?
k.jose
Team President

Post by k.jose »

Sokol Cejc wrote:ANO

nevím sice pøesnì o kolik, ale mùžeš. Podle mì to zavísí procentuelnì z celkové výše tvého konta. S tímto si ale dej hodnì velký pozor, protože když si v mínusu, nemùžeš napø. prodloužit hráèùm smlouvu a oni Ti pak mùžou odejít.
Mělo by to být o 2M víc než náš na účtu. Alespoň tak to bylo v době, kdy jsem začínal....
FC Vošurk - D.9
ACS
Team President

Post by ACS »

Balík wrote:hmm chci si ujasnit, jestli správnì rozumím splácení, než se k nìèemu upíšu...
Pø: pùjèím si 500 000 na 18 týdnù .... úrok je 5%, takže nakonec zaplatím o 5% z 500 000 (neboli o 25 000) víc, než kolik jsem si pùjèil. Po dobu 18 týdnù budu pravidelnì každý týden splácet cca 29 000.
Chápu to dobøe?
Pøesnì tak :wink: I když bys pùjèku splatil døív, stejnì to bude 525.000,-
Balík
Team Manager

Post by Balík »

ACS wrote:
Balík wrote:hmm chci si ujasnit, jestli správnì rozumím splácení, než se k nìèemu upíšu...
Chápu to dobøe?
Pøesnì tak :wink: I když bys pùjèku splatil døív, stejnì to bude 525.000,-
Je tam pak možnost to splatit najednou, když budu mít dostatek penìz na splacení pùjèky napøíklad v 10. týdnu?
amoszamba
Team President

do háje se soccerem

Post by amoszamba »

Už mne to nebaví. Asi jdu do hattricku. Hrajem to 3 kámoši v práci plus mínus tøi sezony. Jednomu pøišlo 5 mladíkù z centra, druhému 6 nebo kolik a mi jen 2. Je to nefér. Už jenom kdybych je prodal hned tak jsem pøišel o xxx penìz. A šeftrenérem to nebude (nejspíš) výmìna nepomohla , zas a opìt ve starých kolejích.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Ano, ale porád zaplatíš stejnì, viz. odpovìï výše..:-)
Andrew - Sokol Čejč
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Jde nìjak zbourat centrum mládeže?
Nebo prodejte mi nìkdo nìjakou menší atomovku.
Už za nìj nechci platit.
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
mantel

Re: do háje se soccerem

Post by mantel »

amoszamba wrote:Už mne to nebaví. Asi jdu do hattricku. Hrajem to 3 kámoši v práci plus mínus tøi sezony. Jednomu pøišlo 5 mladíkù z centra, druhému 6 nebo kolik a mi jen 2. Je to nefér. Už jenom kdybych je prodal hned tak jsem pøišel o xxx penìz. A šeftrenérem to nebude (nejspíš) výmìna nepomohla , zas a opìt ve starých kolejích.
Ty kecko , prvnímu přišli 4/5 a druhému jen 4/6. takže se spoj s Yamagara , on ti poradí ,jak na depky , že ti nechodí junioři :lol:
amoszamba
Team President

Re: do háje se soccerem

Post by amoszamba »

mantel wrote:
amoszamba wrote:Už mne to nebaví. Asi jdu do hattricku. Hrajem to 3 kámoši v práci plus mínus tøi sezony. Jednomu pøišlo 5 mladíkù z centra, druhému 6 nebo kolik a mi jen 2. Je to nefér. Už jenom kdybych je prodal hned tak jsem pøišel o xxx penìz. A šeftrenérem to nebude (nejspíš) výmìna nepomohla , zas a opìt ve starých kolejích.
Ty kecko , prvnímu pøišli 4/5 a druhému jen 4/6. takže se spoj s Yamagara , on ti poradí ,jak na depky , že ti nechodí junioøi :lol:
Pajdovi teï dojde takže mu došli krom 1 všichni
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
ACS
Team President

Post by ACS »

amoszamba wrote:Jde nìjak zbourat centrum mládeže?
Už za nìj nechci platit.
Tìch pár drobnejch tì nezabije a pøíchod jednoho kvalitního mladíka ti to bohatì vynahradí :wink: Navíc, kde je psáno, že ti teï nepøídou tøi super junioøi a ostatním nic? Nepropadej depresím, hraj pro zábavu a nestresuj se :D Já to beru takhle a jsem v pohodì. A to na tom nejsem s tìma juniorama taky úplnì hvìzdnì :lol:
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

ACS wrote:
amoszamba wrote:Jde nìjak zbourat centrum mládeže?
Už za nìj nechci platit.
Tìch pár drobnejch tì nezabije a pøíchod jednoho kvalitního mladíka ti to bohatì vynahradí :wink: Navíc, kde je psáno, že ti teï nepøídou tøi super junioøi a ostatním nic? Nepropadej depresím, hraj pro zábavu a nestresuj se :D Já to beru takhle a jsem v pohodì. A to na tom nejsem s tìma juniorama taky úplnì hvìzdnì :lol:
je to psáno v mém týmu
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”