Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
- 
				Extreme1719
- Fan
- 
				Sokol Cejc
- Member of the Soccer Project Association
Mělo by to být o 2M víc než náš na účtu. Alespoň tak to bylo v době, kdy jsem začínal....Sokol Cejc wrote:ANO
nevím sice pøesnì o kolik, ale mùžeš. Podle mì to zavísí procentuelnì z celkové výše tvého konta. S tímto si ale dej hodnì velký pozor, protože když si v mínusu, nemùžeš napø. prodloužit hráèùm smlouvu a oni Ti pak mùžou odejít.
FC Vošurk - D.9
						Pøesnì takBalík wrote:hmm chci si ujasnit, jestli správnì rozumím splácení, než se k nìèemu upíšu...
Pø: pùjèím si 500 000 na 18 týdnù .... úrok je 5%, takže nakonec zaplatím o 5% z 500 000 (neboli o 25 000) víc, než kolik jsem si pùjèil. Po dobu 18 týdnù budu pravidelnì každý týden splácet cca 29 000.
Chápu to dobøe?
 I když bys pùjèku splatil døív, stejnì to bude 525.000,-
  I když bys pùjèku splatil døív, stejnì to bude 525.000,-Je tam pak možnost to splatit najednou, když budu mít dostatek penìz na splacení pùjèky napøíklad v 10. týdnu?ACS wrote:Pøesnì takBalík wrote:hmm chci si ujasnit, jestli správnì rozumím splácení, než se k nìèemu upíšu...
Pø: pùjèím si 500 000 na 18 týdnù .... úrok je 5%, takže nakonec zaplatím o 5% z 500 000 (neboli o 25 000) víc, než kolik jsem si pùjèil. Po dobu 18 týdnù budu pravidelnì každý týden splácet cca 29 000.
Chápu to dobøe?I když bys pùjèku splatil døív, stejnì to bude 525.000,-
do háje se soccerem
Už mne to nebaví. Asi jdu do hattricku. Hrajem to 3 kámoši v práci plus mínus tøi sezony. Jednomu pøišlo 5 mladíkù z centra, druhému 6 nebo kolik a mi jen 2. Je to nefér. Už jenom kdybych je prodal hned tak jsem pøišel o xxx penìz. A šeftrenérem to nebude (nejspíš) výmìna nepomohla , zas a opìt ve starých kolejích.

Grupa mocnego uderzenia FC Teschen 
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

- 
				Sokol Cejc
- Member of the Soccer Project Association
Re: do háje se soccerem
Ty kecko , prvnímu přišli 4/5 a druhému jen 4/6. takže se spoj s Yamagara , on ti poradí ,jak na depky , že ti nechodí juniořiamoszamba wrote:Už mne to nebaví. Asi jdu do hattricku. Hrajem to 3 kámoši v práci plus mínus tøi sezony. Jednomu pøišlo 5 mladíkù z centra, druhému 6 nebo kolik a mi jen 2. Je to nefér. Už jenom kdybych je prodal hned tak jsem pøišel o xxx penìz. A šeftrenérem to nebude (nejspíš) výmìna nepomohla , zas a opìt ve starých kolejích.

Re: do háje se soccerem
Pajdovi teï dojde takže mu došli krom 1 všichnimantel wrote:Ty kecko , prvnímu pøišli 4/5 a druhému jen 4/6. takže se spoj s Yamagara , on ti poradí ,jak na depky , že ti nechodí junioøiamoszamba wrote:Už mne to nebaví. Asi jdu do hattricku. Hrajem to 3 kámoši v práci plus mínus tøi sezony. Jednomu pøišlo 5 mladíkù z centra, druhému 6 nebo kolik a mi jen 2. Je to nefér. Už jenom kdybych je prodal hned tak jsem pøišel o xxx penìz. A šeftrenérem to nebude (nejspíš) výmìna nepomohla , zas a opìt ve starých kolejích.
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Tìch pár drobnejch tì nezabije a pøíchod jednoho kvalitního mladíka ti to bohatì vynahradíamoszamba wrote:Jde nìjak zbourat centrum mládeže?
Nebo prodejte mi nìkdo nìjakou menší atomovku.
Už za nìj nechci platit.
 Navíc, kde je psáno, že ti teï nepøídou tøi super junioøi a ostatním nic? Nepropadej depresím, hraj pro zábavu a nestresuj se
  Navíc, kde je psáno, že ti teï nepøídou tøi super junioøi a ostatním nic? Nepropadej depresím, hraj pro zábavu a nestresuj se  Já to beru takhle a jsem v pohodì. A to na tom nejsem s tìma juniorama taky úplnì hvìzdnì
  Já to beru takhle a jsem v pohodì. A to na tom nejsem s tìma juniorama taky úplnì hvìzdnì 
je to psáno v mém týmuACS wrote:Tìch pár drobnejch tì nezabije a pøíchod jednoho kvalitního mladíka ti to bohatì vynahradíamoszamba wrote:Jde nìjak zbourat centrum mládeže?
Nebo prodejte mi nìkdo nìjakou menší atomovku.
Už za nìj nechci platit.Navíc, kde je psáno, že ti teï nepøídou tøi super junioøi a ostatním nic? Nepropadej depresím, hraj pro zábavu a nestresuj se
Já to beru takhle a jsem v pohodì. A to na tom nejsem s tìma juniorama taky úplnì hvìzdnì
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A