Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Fan
-
- Member of the Soccer Project Association
Mělo by to být o 2M víc než náš na účtu. Alespoň tak to bylo v době, kdy jsem začínal....Sokol Cejc wrote:ANO
nevím sice pøesnì o kolik, ale mùžeš. Podle mì to zavísí procentuelnì z celkové výše tvého konta. S tímto si ale dej hodnì velký pozor, protože když si v mínusu, nemùžeš napø. prodloužit hráèùm smlouvu a oni Ti pak mùžou odejít.
FC Vošurk - D.9
Pøesnì takBalík wrote:hmm chci si ujasnit, jestli správnì rozumím splácení, než se k nìèemu upíšu...
Pø: pùjèím si 500 000 na 18 týdnù .... úrok je 5%, takže nakonec zaplatím o 5% z 500 000 (neboli o 25 000) víc, než kolik jsem si pùjèil. Po dobu 18 týdnù budu pravidelnì každý týden splácet cca 29 000.
Chápu to dobøe?

Je tam pak možnost to splatit najednou, když budu mít dostatek penìz na splacení pùjèky napøíklad v 10. týdnu?ACS wrote:Pøesnì takBalík wrote:hmm chci si ujasnit, jestli správnì rozumím splácení, než se k nìèemu upíšu...
Pø: pùjèím si 500 000 na 18 týdnù .... úrok je 5%, takže nakonec zaplatím o 5% z 500 000 (neboli o 25 000) víc, než kolik jsem si pùjèil. Po dobu 18 týdnù budu pravidelnì každý týden splácet cca 29 000.
Chápu to dobøe?I když bys pùjèku splatil døív, stejnì to bude 525.000,-
do háje se soccerem
Už mne to nebaví. Asi jdu do hattricku. Hrajem to 3 kámoši v práci plus mínus tøi sezony. Jednomu pøišlo 5 mladíkù z centra, druhému 6 nebo kolik a mi jen 2. Je to nefér. Už jenom kdybych je prodal hned tak jsem pøišel o xxx penìz. A šeftrenérem to nebude (nejspíš) výmìna nepomohla , zas a opìt ve starých kolejích.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A
Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

-
- Member of the Soccer Project Association
Re: do háje se soccerem
Ty kecko , prvnímu přišli 4/5 a druhému jen 4/6. takže se spoj s Yamagara , on ti poradí ,jak na depky , že ti nechodí juniořiamoszamba wrote:Už mne to nebaví. Asi jdu do hattricku. Hrajem to 3 kámoši v práci plus mínus tøi sezony. Jednomu pøišlo 5 mladíkù z centra, druhému 6 nebo kolik a mi jen 2. Je to nefér. Už jenom kdybych je prodal hned tak jsem pøišel o xxx penìz. A šeftrenérem to nebude (nejspíš) výmìna nepomohla , zas a opìt ve starých kolejích.

Re: do háje se soccerem
Pajdovi teï dojde takže mu došli krom 1 všichnimantel wrote:Ty kecko , prvnímu pøišli 4/5 a druhému jen 4/6. takže se spoj s Yamagara , on ti poradí ,jak na depky , že ti nechodí junioøiamoszamba wrote:Už mne to nebaví. Asi jdu do hattricku. Hrajem to 3 kámoši v práci plus mínus tøi sezony. Jednomu pøišlo 5 mladíkù z centra, druhému 6 nebo kolik a mi jen 2. Je to nefér. Už jenom kdybych je prodal hned tak jsem pøišel o xxx penìz. A šeftrenérem to nebude (nejspíš) výmìna nepomohla , zas a opìt ve starých kolejích.
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Tìch pár drobnejch tì nezabije a pøíchod jednoho kvalitního mladíka ti to bohatì vynahradíamoszamba wrote:Jde nìjak zbourat centrum mládeže?
Nebo prodejte mi nìkdo nìjakou menší atomovku.
Už za nìj nechci platit.

je to psáno v mém týmuACS wrote:Tìch pár drobnejch tì nezabije a pøíchod jednoho kvalitního mladíka ti to bohatì vynahradíamoszamba wrote:Jde nìjak zbourat centrum mládeže?
Nebo prodejte mi nìkdo nìjakou menší atomovku.
Už za nìj nechci platit.Navíc, kde je psáno, že ti teï nepøídou tøi super junioøi a ostatním nic? Nepropadej depresím, hraj pro zábavu a nestresuj se
Já to beru takhle a jsem v pohodì. A to na tom nejsem s tìma juniorama taky úplnì hvìzdnì
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A