Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

adam4
Team President

Post by adam4 »

happyna17 wrote:
adam4 wrote:Do kolika let pracujou zamìstnanci? Mám 54letého doktora a konèí mu smlouva. Díky A4.
Konec kariéry: Zamìstnanci pracují do 65 let. Potom již není možné jejich smlouvu prodloužit. Zùstanou jen do vypršení stávající smlouvy.
díky :wink:
Manager: Adam4 (FC Panters)
12.s.: G49 - 6.m. (necelá)
13.s.: G49 - 1.místo
14.s.: F17-1.místo
15.s.: E6-11.místo
16.s.: F18-1.místo
17.s.: E6-4.místo
18.s.: E6-4.místo
19.s.: E6-1.místo
20.s.: D2-9.místo
21.s.: D2-cíl 5.
happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

adam4 wrote:
happyna17 wrote:
adam4 wrote:Do kolika let pracujou zamìstnanci? Mám 54letého doktora a konèí mu smlouva. Díky A4.
Konec kariéry: Zamìstnanci pracují do 65 let. Potom již není možné jejich smlouvu prodloužit. Zùstanou jen do vypršení stávající smlouvy.
díky :wink:
2x zmáèknutí myši, zkopírování a vložení to mì ještì nezabije :lol:
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

Jak se da zvysit navstevnost v pratelaku? Mam kapacitu 10 000 mist a na pratelak prijde jen neco kolem 1900 divaku. Vim, ze pratelak je min divacky atraktivni, ale stejne se mi to zda malo :-) Fanousku mam kolem 19 000
elrik

Post by elrik »

DexterCZ wrote:Jak se da zvysit navstevnost v pratelaku? Mam kapacitu 10 000 mist a na pratelak prijde jen neco kolem 1900 divaku. Vim, ze pratelak je min divacky atraktivni, ale stejne se mi to zda malo :-) Fanousku mam kolem 19 000
leda tim ze budes zvat silnejsi soupere..ale myslim ze o moc vic to nenaroste... je to pratelak a ne ligove utkani na ktere chodi plny dum
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

DexterCZ wrote:Jak se da zvysit navstevnost v pratelaku? Mam kapacitu 10 000 mist a na pratelak prijde jen neco kolem 1900 divaku. Vim, ze pratelak je min divacky atraktivni, ale stejne se mi to zda malo :-) Fanousku mam kolem 19 000
pokud chces mít více divákù, tak dej nizsi vstupny, urcite prijdou :o)

zase na druhou stranu moc nevydelas, nejekonomictejsi vstupny ukazuje SMPT na pratelaky pro vsechny jako 13EUR

Zkus porovnat jine tymy se stejnym poctem fanousku... treba ja mam stadion pro 19.000, fanousku 29.000, vstupny 13 a na pratelaky chodi podle pocasi 3000 - 4500 lidi
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

prosim vas a o kolko sa zvisi vzdy fyzicka pri simulaci
Angee

Post by Angee »

paaaco wrote:prosim vas a o kolko sa zvisi vzdy fyzicka pri simulaci
Fyzièka se doplòuje jen pøi simulasi ve 4:00 - tudíž pøi ranní...
Doplòování fyzièky hráèùm pøi ranní simulaci
  • hráèùm 17 - 20 let a 29 - 32 let: +10% fyzièky
    hráèùm 21 - 28let: +15% fyzièky
    hráèùm 33 a více let: +5% fyzièky
Viz. :arrow: Happynovo FAQ
Image
jirka93
Team Manager

tøídní parta

Post by jirka93 »

jme ve škole taková partièka, ktera hraje SP, obèas se zajdeme pøihlásit do poèítaèové místnosti, když se jednou pøihlásíme ze stejneho pc a pak zase každej ze sveho doma, mužeme spolu jeste obchodovat??
tým: Volkl
divize:
20. sezona: 1. H249
21. sezona 1. G83
22. sezona ?? F.28
vyprodej tymu, znaèka: levnì
elrik

Re: tøídní parta

Post by elrik »

jirka93 wrote:jme ve škole taková partièka, ktera hraje SP, obèas se zajdeme pøihlásit do poèítaèové místnosti, když se jednou pøihlásíme ze stejneho pc a pak zase každej ze sveho doma, mužeme spolu jeste obchodovat??
myslim ze to nepujde. staci se jendou prihlasit z jednoho pc a obchody jsou pak blokovany..
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Hraju svoji první sezónu H a se slušným náskokem si mùžu zajistit druhé místo, ale na první místo se už nedostanu. Pøedpokládám, že kdybych postoupil, tak pøíští sezónu v G bych byl prùmìrným týmem... sice bych nesestoupil, ale na žádný dobrý výsledek by to nebylo. Pøemýšlel jsem, že bych se letos radìji nechal nìjakým slabším týmem porazit, èímž bych si zajistil tøetí pozici a v pøíští sezonì bych byl první a postoupil do G. Snažil jsem se vysvìtlit, že mi jde o peníze za odmìny (za první místo je mnohem lepší než za druhé), ale chtìl jsem se zeptat nìkoho zkušenìjšího, jestli to mám tak udìlat.
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Balík wrote:Hraju svoji první sezónu H a se slušným náskokem si mùžu zajistit druhé místo, ale na první místo se už nedostanu. Pøedpokládám, že kdybych postoupil, tak pøíští sezónu v G bych byl prùmìrným týmem... sice bych nesestoupil, ale na žádný dobrý výsledek by to nebylo. Pøemýšlel jsem, že bych se letos radìji nechal nìjakým slabším týmem porazit, èímž bych si zajistil tøetí pozici a v pøíští sezonì bych byl první a postoupil do G. Snažil jsem se vysvìtlit, že mi jde o peníze za odmìny (za první místo je mnohem lepší než za druhé), ale chtìl jsem se zeptat nìkoho zkušenìjšího, jestli to mám tak udìlat.
Ak ti mozem poradit tiez som bol na zaciatku takto...prvu sezonnu som mal na dosah druhe miesto ale predsa lenj som mal este slabsi kader a takto tak som to radsej prenechal inemu timu dobudoval kader a takto a v druhej som bez problemov vyhraval vsetko a postupil z prveho...takzeee ja by som asi pockal este sezonnu..
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

co mam urobit aby som ziskal volneho hraca? kto mu da vacsi plat tak do toho tymu pojde?
Woko

Post by Woko »

paaaco wrote:co mam urobit aby som ziskal volneho hraca? kto mu da vacsi plat tak do toho tymu pojde?
pøesnì tak...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Angee

Post by Angee »

k.jose wrote:
Netris1 wrote: Ve skuteènosti poslední východisko los takže možná i zde :wink: Ale nepøedpokládam ,že by nìkdo mìl tak vyrovnanou tabulku...
Poslední východisko je název týmu! Už se párkrát stalo v turnajích u týmù se zcela stejnou statistikou, že pospoupil ten, který je døív v abecedì!
Tak musím øíct sám za sebe, že s tím jménem týmu nevim nevim...já sem teï odehrál první zápas v jednom turnaju a v tabulce sme na tem takto:
1 Frelicha ZONE 3 1 0 0 +5 5 0
2 Sable Saunders 1 0 1 0 0 1 1
3 I Periferici 1 0 1 0 0 1 1
4 Fc Cucuietii 0 0 0 1 -5 0 5
Já s týmem I Periferici máme naprosto stejný skóre, ale v abecedì su já až za ním a pøesto v tabulce su pøed ním :idea:
Image
Netris1

Post by Netris1 »

Angee wrote:
k.jose wrote:
Netris1 wrote: Ve skuteènosti poslední východisko los takže možná i zde :wink: Ale nepøedpokládam ,že by nìkdo mìl tak vyrovnanou tabulku...
Poslední východisko je název týmu! Už se párkrát stalo v turnajích u týmù se zcela stejnou statistikou, že pospoupil ten, který je døív v abecedì!
Tak musím øíct sám za sebe, že s tím jménem týmu nevim nevim...já sem teï odehrál první zápas v jednom turnaju a v tabulce sme na tem takto:
1 Frelicha ZONE 3 1 0 0 +5 5 0
2 Sable Saunders 1 0 1 0 0 1 1
3 I Periferici 1 0 1 0 0 1 1
4 Fc Cucuietii 0 0 0 1 -5 0 5
Já s týmem I Periferici máme naprosto stejný skóre, ale v abecedì su já až za ním a pøesto v tabulce su pøed ním :idea:
A neni to jako na zaèátku ligy? Ten s nejslabším hodnocením je nahoøe?
Netris->Hell Riders->E.21
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”