Jak se da zvysit navstevnost v pratelaku? Mam kapacitu 10 000 mist a na pratelak prijde jen neco kolem 1900 divaku. Vim, ze pratelak je min divacky atraktivni, ale stejne se mi to zda malo Fanousku mam kolem 19 000
DexterCZ wrote:Jak se da zvysit navstevnost v pratelaku? Mam kapacitu 10 000 mist a na pratelak prijde jen neco kolem 1900 divaku. Vim, ze pratelak je min divacky atraktivni, ale stejne se mi to zda malo Fanousku mam kolem 19 000
leda tim ze budes zvat silnejsi soupere..ale myslim ze o moc vic to nenaroste... je to pratelak a ne ligove utkani na ktere chodi plny dum
DexterCZ wrote:Jak se da zvysit navstevnost v pratelaku? Mam kapacitu 10 000 mist a na pratelak prijde jen neco kolem 1900 divaku. Vim, ze pratelak je min divacky atraktivni, ale stejne se mi to zda malo Fanousku mam kolem 19 000
pokud chces mít více divákù, tak dej nizsi vstupny, urcite prijdou )
zase na druhou stranu moc nevydelas, nejekonomictejsi vstupny ukazuje SMPT na pratelaky pro vsechny jako 13EUR
Zkus porovnat jine tymy se stejnym poctem fanousku... treba ja mam stadion pro 19.000, fanousku 29.000, vstupny 13 a na pratelaky chodi podle pocasi 3000 - 4500 lidi
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
jme ve škole taková partièka, ktera hraje SP, obèas se zajdeme pøihlásit do poèítaèové místnosti, když se jednou pøihlásíme ze stejneho pc a pak zase každej ze sveho doma, mužeme spolu jeste obchodovat??
tým: Volkl
divize:
20. sezona: 1. H249
21. sezona 1. G83
22. sezona ?? F.28
vyprodej tymu, znaèka: levnì
jirka93 wrote:jme ve škole taková partièka, ktera hraje SP, obèas se zajdeme pøihlásit do poèítaèové místnosti, když se jednou pøihlásíme ze stejneho pc a pak zase každej ze sveho doma, mužeme spolu jeste obchodovat??
myslim ze to nepujde. staci se jendou prihlasit z jednoho pc a obchody jsou pak blokovany..
Hraju svoji první sezónu H a se slušným náskokem si mùžu zajistit druhé místo, ale na první místo se už nedostanu. Pøedpokládám, že kdybych postoupil, tak pøíští sezónu v G bych byl prùmìrným týmem... sice bych nesestoupil, ale na žádný dobrý výsledek by to nebylo. Pøemýšlel jsem, že bych se letos radìji nechal nìjakým slabším týmem porazit, èímž bych si zajistil tøetí pozici a v pøíští sezonì bych byl první a postoupil do G. Snažil jsem se vysvìtlit, že mi jde o peníze za odmìny (za první místo je mnohem lepší než za druhé), ale chtìl jsem se zeptat nìkoho zkušenìjšího, jestli to mám tak udìlat.
Balík wrote:Hraju svoji první sezónu H a se slušným náskokem si mùžu zajistit druhé místo, ale na první místo se už nedostanu. Pøedpokládám, že kdybych postoupil, tak pøíští sezónu v G bych byl prùmìrným týmem... sice bych nesestoupil, ale na žádný dobrý výsledek by to nebylo. Pøemýšlel jsem, že bych se letos radìji nechal nìjakým slabším týmem porazit, èímž bych si zajistil tøetí pozici a v pøíští sezonì bych byl první a postoupil do G. Snažil jsem se vysvìtlit, že mi jde o peníze za odmìny (za první místo je mnohem lepší než za druhé), ale chtìl jsem se zeptat nìkoho zkušenìjšího, jestli to mám tak udìlat.
Ak ti mozem poradit tiez som bol na zaciatku takto...prvu sezonnu som mal na dosah druhe miesto ale predsa lenj som mal este slabsi kader a takto tak som to radsej prenechal inemu timu dobudoval kader a takto a v druhej som bez problemov vyhraval vsetko a postupil z prveho...takzeee ja by som asi pockal este sezonnu..
Ivo08 - LSG Nové Zámky
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"