EDiT: Sokol ma predbehol
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Evandro Adauto
- Member of the Soccer Project Association
- Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p
ok s tym mas pravdu ze sa deju na SP denne omnoho zavaznejsie podvody .. ale aj to co si chcel ty urobit by nebolo fair voci ostatnym ... kazdopadne urob ako uznas ty za vhodne ( my to aj tak nemozeme urobit za teba cize je to len na tebe ) ale mysli aj na to fair
a uz tu ktomu nic nepiste .... 
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
-
kofi
jùù, pán je psychologborecek wrote: No jasnì, všichni jsou svatí a jen já mrcha... prakticky tím znièím celý SP... podle mì se dnes a dennì dìjí mnohem horší prohøešky, které zùstanou bez trestu. Svým dotazem jsem jenom poukázal na problém, že s tím prakticky nejde nic dìlat a to je to, co tì tak štve.
Prakticky si dìlej co chceš, je to na tobì. Jak sis jistì všiml, ptát se na to jak zneužít/podvýst apod. nìkoho jinýho byla pìkná blbost.
Nepochybuju, že se na SP (stejnì jako všude jinde) dìjí horší vìci. Nìkolikrát jsme museli zkousnout hoøkou pilulku, když nìkomu prošlo nìco, za co byl jiný zabanován. Ty vìci patøí minulosti. Možná bylo naše rozhoøèení správné, možná bylo vše v poøádku a šerifové opìt jednou udìlali svou práci na výbornou. Jak jsem øekl, je to passé. A právì díky takovým jako jsi Ty musí šerifové každý den øešit stupidní podvùdky, podvody a velké tunely. Jen díky takovým jako jsi Ty, kteøí pod záminkou: dnes a dennì se dìjí mnohem horší prohøešky - se snaží vytìžit z této situace co nejvíce...proè? Vždy je to jen hra. Pokud tohle nedokážeš pøenést pøes srdce a za každou cenu musíš podvádìt, pak budiž. V mých oèích jsi looser, nula. Nikdy nebudeš jako Hernán, který díky své píli (a urèitì jisté dávce štìstí) je schopen posílit skvìlým hráèem jen za nìkolik milionù. Jako Andrew, který se sezonu a sezonu oprávnìnì rozèiloval nad pekelnou smùlou, kdy mu postup utekl vždy v jednom mizerném zápase (ve kterém byl shodou okolností lepší), ten Andrew, který vydržel, zapracoval a najednou se rve o postup do C. Jako Svoo, Drakont, Populovic a X dalších manažerù, kteøí se nahoru dostali díky tomu, že se hrou bavili - Evandro, Frankie, Yamagara, Etwas, Drajmi a spousta dalších z èeské veteránské elity...
prostì proè takhle pøemýšlet? Vždy je to jen hra...
proto dìlej, prodávej zápasy, tøeba si založ i další týmy, mì je to jedno. Já se hrou bavím, nemám nutkání podvádìt (možná záleží také na charakteru jedince)..pøeju hodnì štìstí a brzký ban
FC Alkoholicks
-
krup72
Chvíli jsem váhal, jestli má cenu si kvùli takovýmu podvodníèkovi brousit prsty o klávesnici a taky pøipsat, co si o nìm myslím, ale napsal jsi to, kofi, dokonale. Plnì se pod to podepisuju.kofi wrote:jùù, pán je psychologNenamáhej se, abych se nechal štvát podobnejma vìcma, na to nemám chu ani náladu.
...
-
Evandro Adauto
- Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p
moze mi pls nekdo vysvetlit preco nemam uznaneho tohoto manazera ako pozvaneho ekd tam ma jasne napsiane ze uz viac ako mesiac je regnuty ( aj sa prihlasoval ) ... nechapem

4.1.2007
-
krup72
Nestaèí mìsíc hraní, je potøeba i urèitý poèet pøihlášení toho manažera. Nevím pøesnì kolik, ale tohle se mi taky stávalo. Pokud ten èlovìk bude ještì hrát, èasem ho to zapoèítá.Evandro Adauto wrote:moze mi pls nekdo vysvetlit preco nemam uznaneho tohoto manazera ako pozvaneho
Je to ochrana proti tomu, aby nìkdo umìle vytváøel "pozvaný" manažery, ze který se bìhem mìsíce 2x pøihlásí, aby získal SPFA.
Náhodou mì ta debata docela bavilakofi wrote: Jak sis jistì všiml, ptát se na to jak zneužít/podvýst apod. nìkoho jinýho byla pìkná blbost.
Vcera som predal hraca, ktoremu koncila zmluva. Rano pozriem a vsetko vratene a on odisiel zadarmo. Prisiel som o 2M.
To trochu nasere. Neviete niekdo komu napisat?
Clever boys
16. sezona: 8. v H904 - len 1/2
17. sezona: 2. v H904
18. sezona: 1. v G302
19. sezona: 1. v F101
20. sezona: 12 v E 34
21. sezona: ?? v F101
16. sezona: 8. v H904 - len 1/2
17. sezona: 2. v H904
18. sezona: 1. v G302
19. sezona: 1. v F101
20. sezona: 12 v E 34
21. sezona: ?? v F101
-
krup72
Zkus napsat Sjarelovi. Kdysi se stalo, že díky bugu poskoèil èas o dva dny místo o jeden. Sjarel psal do prohlášení, že pokud díky tomu nìkdo nestih prodloužit smlouvu, a se ozve, že to dá dohromady... Není to sice úplnì totéž, ale rozhodnì bych to zkusil.flopi wrote:Vcera som predal hraca, ktoremu koncila zmluva. Rano pozriem a vsetko vratene a on odisiel zadarmo. Prisiel som o 2M.To trochu nasere. Neviete niekdo komu napisat?
-
foppa 13
Já jsem byl taky pìknì naštvaný, kolem 9té veèer jsem pøijal pozvánku na zápas, nachystal sestavu a šel pryè. Když jsem kolem pùl jedné ráno pustil SP zjistil jsem, že díky znovu simulování zápasù v 18:00 se pozvánka jako by vùbec nepøijala, bo byly všechny data vráceny. 2x simulovaný zápas v 18:00 mi dopadl v obou pøípadech 1:0, ale ve druhém se mi zranil hráè
. Naštvalo mì zejména to, že hráèi, kteøí mìli hrát ve 22:00 mìli hrát i v noci v lize a mìli by tak o kousek lepší výkon díky morálce... Ligu jsem teda nakonec i tak vyhrál (díky tomu, že Libo šetøí hráèe na turnaj a pohár). Ale kdyby ne, zcela jistì bych to svedl na toto
. Jde mi hlavnì o princip, myslím, že to dvakrát dobøe nevyøešili... Ale o proti tomu, že Flopi pøišel o 2M to nic není, ale to se zcela jistì vyøeší
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Netris1
laky7 wrote:Caw. potreboval bi som e-mail ceskych serifu protoze ang. neumim moc
Kdo chvíli hledá tak najdeŽádám tímto všechny manažery, kteøí chtìjí cokoli ohlednì Raynookových nebo mých 'šerifských vìcí', aby používali výhradnì naše šerifské maily raynook@soccerproject.com a foxir@socceproject.com. Na 'šerifské maily', které dorazí na naše soukromé emaily nebo do pošty SP neodpovídáme!!! Dìkujeme za pochopení.
Edit: Odstranìn jeden šerif, na foru kde ty kontakty píšou a odkaï jsem to citoval je to zastaralý.
Last edited by Netris1 on Fri Nov 30, 2007 8:18 pm, edited 1 time in total.
Netris->Hell Riders->E.21