EDiT: Sokol ma predbehol

Moderator: Czech Moderators
jùù, pán je psychologborecek wrote: No jasnì, všichni jsou svatí a jen já mrcha... prakticky tím znièím celý SP... podle mì se dnes a dennì dìjí mnohem horší prohøešky, které zùstanou bez trestu. Svým dotazem jsem jenom poukázal na problém, že s tím prakticky nejde nic dìlat a to je to, co tì tak štve.
Chvíli jsem váhal, jestli má cenu si kvùli takovýmu podvodníèkovi brousit prsty o klávesnici a taky pøipsat, co si o nìm myslím, ale napsal jsi to, kofi, dokonale. Plnì se pod to podepisuju.kofi wrote:jùù, pán je psychologNenamáhej se, abych se nechal štvát podobnejma vìcma, na to nemám chu ani náladu.
...
Nestaèí mìsíc hraní, je potøeba i urèitý poèet pøihlášení toho manažera. Nevím pøesnì kolik, ale tohle se mi taky stávalo. Pokud ten èlovìk bude ještì hrát, èasem ho to zapoèítá.Evandro Adauto wrote:moze mi pls nekdo vysvetlit preco nemam uznaneho tohoto manazera ako pozvaneho
Náhodou mì ta debata docela bavilakofi wrote: Jak sis jistì všiml, ptát se na to jak zneužít/podvýst apod. nìkoho jinýho byla pìkná blbost.
Zkus napsat Sjarelovi. Kdysi se stalo, že díky bugu poskoèil èas o dva dny místo o jeden. Sjarel psal do prohlášení, že pokud díky tomu nìkdo nestih prodloužit smlouvu, a se ozve, že to dá dohromady... Není to sice úplnì totéž, ale rozhodnì bych to zkusil.flopi wrote:Vcera som predal hraca, ktoremu koncila zmluva. Rano pozriem a vsetko vratene a on odisiel zadarmo. Prisiel som o 2M.To trochu nasere. Neviete niekdo komu napisat?
laky7 wrote:Caw. potreboval bi som e-mail ceskych serifu protoze ang. neumim moc
Kdo chvíli hledá tak najdeŽádám tímto všechny manažery, kteøí chtìjí cokoli ohlednì Raynookových nebo mých 'šerifských vìcí', aby používali výhradnì naše šerifské maily raynook@soccerproject.com a foxir@socceproject.com. Na 'šerifské maily', které dorazí na naše soukromé emaily nebo do pošty SP neodpovídáme!!! Dìkujeme za pochopení.