Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by kopeckar »

Hippopotamus wrote: Od akej hranice je tá pokuta?
...dosť dlho ti vydržali nervy na ten Hi-Tech :lol:
Já hrávám doma 5 zápasů denně a ten nejlepší nevydrží ani měsíc, takže kdybych měl dávat i každý druhý den nový přírodní, tak jsem na tom líp. Pokuta bude asi od 50%. 8-)
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kopeckar wrote:
Já hrávám doma 5 zápasů denně a ten nejlepší nevydrží ani měsíc, takže kdybych měl dávat i každý druhý den nový přírodní, tak jsem na tom líp. Pokuta bude asi od 50%. 8-)

pet zapasu denne muzes hrat dvakrat do tejdne, vyjmecne trikrat do tejdne a jestli ne tak si cheater :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:
kopeckar wrote:

pet zapasu denne muzes hrat dvakrat do tejdne, vyjmecne trikrat do tejdne a jestli ne tak si cheater :p
Ty jsi ale brepta že. S tím jak kšeftuju a vše prohrávám, tak si u mě každej rád zahraje. Takže hodím na pool a soupeři rádi přijímají, protože se mnou vyhraje i jejich Céčko. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
léblík

Post by léblík »

kopeckar wrote:
frankie_doparoma wrote:
kopeckar wrote:
Ty jsi ale brepta že. S tím jak kšeftuju a vše prohrávám, tak si u mě každej rád zahraje. Takže hodím na pool a soupeři rádi přijímají, protože se mnou vyhraje i jejich Céčko. :mrgreen:
I ty brepto , zapomínáš , že liga se nehraje denodenně :mrgreen: 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kopeckar wrote: tím jak kšeftuju a vše prohrávám, tak si u mě každej rád zahraje. Takže hodím na pool a soupeři rádi přijímají, protože se mnou vyhraje i jejich Céčko. :mrgreen:
vazne?! fakt?! nerikej.... :shock:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

léblík wrote:I ty brepto , zapomínáš , že liga se nehraje denodenně :mrgreen: 8)
No jo no, 1:0 pro zajíce. :mrgreen: Podstata věci je však, že dříve, při stejné zápasové zátěži to hřiště vydrželo daleko déle. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
léblík

Post by léblík »

kopeckar wrote:
léblík wrote:I ty brepto , zapomínáš , že liga se nehraje denodenně :mrgreen: 8)
No jo no, 1:0 pro zajíce. :mrgreen: Podstata věci je však, že dříve, při stejné zápasové zátěži to hřiště vydrželo daleko déle. :mrgreen:
Ale kolego kde že , podstata je v tom , že jste se chtěl chlubit jak hrajete 5 x denně a to pořád , takže tůdle :mrgreen: A zajíce si nech , strejdo :mrgreen: Ach , cítím závan starých časů , když můžu opět jednou usměrnit Kopečka a mám pravdu :mrgreen:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
oliwapol

Post by oliwapol »

Zítra hraju u týmu jenž už několik zápasů nemá trávník a tak jsou jeho domácí zápasy kontumovány 0:5. Zajímalo by mě jak to bude s morálkou hráčů který postavím do zápasu,jestli budou na 100/100 nebo jen 95/100? Fyzička předpokládám,že se všem srovná na max.
ACS Pardubice
Big El

Post by Big El »

oliwapol wrote:Zítra hraju u týmu jenž už několik zápasů nemá trávník a tak jsou jeho domácí zápasy kontumovány 0:5. Zajímalo by mě jak to bude s morálkou hráčů který postavím do zápasu,jestli budou na 100/100 nebo jen 95/100? Fyzička předpokládám,že se všem srovná na max.
Pokud jde o ligu, tak nevím. Ale nedávno jsem takto odehrál přátelák. Morálka se nezměnila ani těm co hráli, ani těm, co nehráli. Tedy nestoupla/neklesla. Logicky očekávám, že v lize to bude stejné. Fyzička samozřejmě také neklesla, takže tady by také "měla klesnout o 0" a následně se dobít o 15 (resp. 10 u staříků a mladíků, atd...)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
puzzle

Post by puzzle »

Big El wrote:
oliwapol wrote:Zítra hraju u týmu jenž už několik zápasů nemá trávník a tak jsou jeho domácí zápasy kontumovány 0:5. Zajímalo by mě jak to bude s morálkou hráčů který postavím do zápasu,jestli budou na 100/100 nebo jen 95/100? Fyzička předpokládám,že se všem srovná na max.
Pokud jde o ligu, tak nevím. Ale nedávno jsem takto odehrál přátelák. Morálka se nezměnila ani těm co hráli, ani těm, co nehráli. Tedy nestoupla/neklesla. Logicky očekávám, že v lize to bude stejné. Fyzička samozřejmě také neklesla, takže tady by také "měla klesnout o 0" a následně se dobít o 15 (resp. 10 u staříků a mladíků, atd...)
Ano bere se to jakoby se ten zápas vůbec neodehrál, ani neplatíš výplatu hráčům mám takový dojem
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Azor

Post by Azor »

puzzle wrote:
Big El wrote:
Ano bere se to jakoby se ten zápas vůbec neodehrál, ani neplatíš výplatu hráčům mám takový dojem
Já v sobotu hrál turnaj a kontumovalo se to v můj prospěch, ale platil jsem jak mourovatej, hráči dostali plat jako by se ten zápas odehrál, ale příjmy jsem neměl žádné. Tudíž tohle nejspíš platí i u ligy a tohle by se mělo urychleně změnit, neb je to úplná blbost...
oliwapol

Post by oliwapol »

Díky za odpovědi.

A dopadlo to následovně:ano morálka se nemění,platí se záklaní plat hráčů,bonus za vítězství ne. i když je to divný když vlastně vyhraju. Zajímavý je,že mě přišly prachy z příjmu TV práv. (i když nebylo co vysílat v bedně :lol: ) Je to zmateně domyšlený celý,ty kontumace.
ACS Pardubice
PaToM

Post by PaToM »

oliwapol wrote:Je to zmateně domyšlený celý,ty kontumace.
Mňa ešte ako úplného začiatočníka prekvapil najmä ten hokejový kontumačný výsledok - 0:5. :shock:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
kopeckar

Post by kopeckar »

Takže se vracím k trvanlivosti hracích ploch :

13 Lis 2011 - € 2.500,00 Investice do stadiónu: nové hřiště (povrch)
23 Lis 2011 - € 2.500,00 Investice do stadiónu: nové hřiště (povrch)

Jednoduchá matematika, jestli mi to nejlepší za 100.000 vydrželo měsíc a za stejnou dobu mi vydrží 3 základní po 2500. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

kopeckar wrote:Takže se vracím k trvanlivosti hracích ploch :

13 Lis 2011 - € 2.500,00 Investice do stadiónu: nové hřiště (povrch)
23 Lis 2011 - € 2.500,00 Investice do stadiónu: nové hřiště (povrch)

Jednoduchá matematika, jestli mi to nejlepší za 100.000 vydrželo měsíc a za stejnou dobu mi vydrží 3 základní po 2500. :mrgreen:
Nemáš náhodou kozla zahradníkem? Já sice pořád dávám jen základní, ale myslím, že mi vydrží docela dlouho, rozhodně víc, než 10 dní...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”