Ahoj !!!krup72 wrote:Zdary,
pokud je ještě místo, rád bych si taky booknul jednu postel. Tentokrát by vše mělo klapnout, ne že mou zálohu prochlastáte jako vloni
Tvoje jméno je mi ctí zapsat do seznamu.
Míst je tolik, kolik se nás přihlásí

Moderator: Czech Moderators
Ahoj !!!krup72 wrote:Zdary,
pokud je ještě místo, rád bych si taky booknul jednu postel. Tentokrát by vše mělo klapnout, ne že mou zálohu prochlastáte jako vloni
super, těšíme se na tebekrup72 wrote:Zdary,
jsem na tom velmi podobne,léblík wrote:Tak já bych si také zabookuval jednu postel,ale není to úplně závazné,je to na mě strašně moc dopředu takhle,takže nevím co v tu dobu bude a také je pro mě důležitý přesný termín,protože kdyby tam bylo obsaženo 12.6 tak nemůžu.Ale jak říkám,když to půjde rád se zúčastním..
I tebe rád uvidím. Třeba si naživo víc porozumíme.frankie_doparoma wrote:jsem na tom velmi podobne,léblík wrote:Tak já bych si také zabookuval jednu postel,ale není to úplně závazné,je to na mě strašně moc dopředu takhle,takže nevím co v tu dobu bude a také je pro mě důležitý přesný termín,protože kdyby tam bylo obsaženo 12.6 tak nemůžu.Ale jak říkám,když to půjde rád se zúčastním..
jel bych rad, ale nevim co bude za pul roku, jeste si to necham projit hlavou no....
kdyztak dopadnu jako krup vloni...
Na tebe se taky těším ty Tvrdoni.léblík wrote:Teda Kopečku u mě si dost klesnul.Dnes napsli 3 lidi,že pojedou a dvěma si napsal ,že se na ně těšíš...Beru to osobně..
Pane vypadá to, že vím zrovínka ujíždí spoj Boskovice - Pavlovice a kdoví jestli nebyl poslední. Kdyby jste řekli, že potřebujete s pupajdim volný pokoj, tak jsem šel chrnět jinam a nebo si ještě dal pivko.Hadis wrote:Kopeček se těší na každýho, když jsme letos vlítli s Pupajadim do jejich pokoje, našli jsme ho v posteli v dosti choulostivé poloze..
Určitě, kdybyste věděli v jaké, tak nepřijedete, neboť byste si mohli myslet, že Kopeček takto čekal na VásTo byl pochopitelně vtip a ne útok na osobu pana Z kopečkova
Já jsem s Mártym volnej pokoj nepotřeboval, nevím, kdo říkal, jak půjdete na diskotéku, vemte mě sebou a pak tam leží, tak jak jsme ho našlikopeckar wrote: Pane vypadá to, že vím zrovínka ujíždí spoj Boskovice - Pavlovice a kdoví jestli nebyl poslední. Kdyby jste řekli, že potřebujete s pupajdim volný pokoj, tak jsem šel chrnět jinam a nebo si ještě dal pivko.
No já když byl mladší, tak musel bývat do 22.00 doma, první pivo jsem pil až mi bylo 18 a ředil si ho colou, aby nebylo hořký (brrrrrrrr). No a tam se v 22 ještě nic nedělo. Tak jsem kolem půlnoci říkal, že půjdu něco naspat a nechám vás a ty místní, ať zatím dámy uvedete za svoje prachy do provozní teploty a pak se tam půjdu rozhlédnout, jestli se dá něco draftovat. No ale jednak se spát nedalo kvůli tomu rachotu a taky šílenýmu dusnu a tak jsem nevyspalej a se zablokovaným kolenem a zády z toho fotbálku usoudil, že není čas na hrdinství a že se nebudu pouštět do žádných složitějších akcí. Takže jsem si dal raději pivečko. Stejně jste žádný skvělý nákup neudělali. To až na druhý den ráno pupajdi s Nikolkou.Hadis wrote:Já jsem s Mártym volnej pokoj nepotřeboval, nevím, kdo říkal, jak půjdete na diskotéku, vemte mě sebou a pak tam leží, tak jak jsme ho našli![]()
O spoj se nebojím, já jsem ten, kdo drží trumfy v rukáchAbyste nebyl vyškrtnut ze seznamu
![]()
Vše se zpracovává.......uvidíme uvidímemantel wrote:Tak tak, další sraz už výmluvy typu práce atd. neberem. Všichni mají možnost si to dopředu zařídit, ta akce za to určitě stojí.pupajdi13 wrote:byl bych rád,kdyby si to ps2512 zařídil i s postelí ....měl na to celej rok.![]()
To ti povídám, jestli si ty Pavlovice neprosadíš, tak jseš u mě mrtvej Homolka.ps2512 wrote:Vše se zpracovává.......uvidíme uvidíme
Když tu čtu, co se tam vše dělo po mém odjezdu, mám strach o svůj životkopeckar wrote:To ti povídám, jestli si ty Pavlovice neprosadíš, tak jseš u mě mrtvej Homolka.ps2512 wrote:Vše se zpracovává.......uvidíme uvidíme![]()
![]()
Nic co bys nezvládps2512 wrote: Když tu čtu, co se tam vše dělo po mém odjezdu, mám strach o svůj život![]()
Jsem přece jen křehčí muskulatura