palo wrote:Podívej se na topic Platba členství v SPFA.
Drtivá většina z nás to platila přes Foxira.
to je sice dobrá rada, ale jelikož si chci změnit název týmu, a to jde pouze tento víkend, tak mi je k ničemu. A SPFA si platit nechci, jde mi jen o jednorázovou akci
palo wrote:Podívej se na topic Platba členství v SPFA.
Drtivá většina z nás to platila přes Foxira.
to je sice dobrá rada, ale jelikož si chci změnit název týmu, a to jde pouze tento víkend, tak mi je k ničemu. A SPFA si platit nechci, jde mi jen o jednorázovou akci
A jo,to s tím přejmenováním jsem přehlédl,já že Ti jde o ten turnaj.
Existuje nejaká "taktika" pri predlžovaní zmlúv, aby tie svine nebrali také prachy? Posledné sezóny som len obchodoval, takže predlžovanie zmlúv šlo mimo mňa, ale zrovna teraz som bol už nútený a...týpek s hodnotením 86% (22rokov, výkon 70, 48exp, ak by bolo náhodou niečo z toho podstatné) zobral plat (teda odmenu za víťazstvo) vo výške 25 500€, nižšiu odmietal (doteraz mal klasicky plat 279€). Viem, že keby som ho kupoval, tak mu stačí nejakých 21 000-22 000€. Je takýto nárast (15-20%) pri jednom predĺžení normálny??? Díky
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Existuje nejaká "taktika" pri predlžovaní zmlúv, aby tie svine nebrali také prachy? Posledné sezóny som len obchodoval, takže predlžovanie zmlúv šlo mimo mňa, ale zrovna teraz som bol už nútený a...týpek s hodnotením 86% (22rokov, výkon 70, 48exp, ak by bolo náhodou niečo z toho podstatné) zobral plat (teda odmenu za víťazstvo) vo výške 25 500€, nižšiu odmietal (doteraz mal klasicky plat 279€). Viem, že keby som ho kupoval, tak mu stačí nejakých 21 000-22 000€. Je takýto nárast (15-20%) pri jednom predĺžení normálny??? Díky
jojo, to je normální.....hráč, kterému prodlužuješ smlouvu, chce víc, než hráč z přestupové listiny.....myslím, že je to cca 10%
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Platí vlastně ještě ta Happynova rada u stadinou, tj. že
* Parkoviště: n/3
* WC: n/80
* Bary: n/200
n ... kapacita stadiónu
?
Já jen že nyní rozšiřuji stadion a tak jsem si vzpomněl že bych se měl podívat i na vybavení stadionu a když jsem to tak počítal, tak i při současné velikosti Bazalkova mi bary nestačí, přitom mi to hlásí, že se vším vybavením jsou fans spokojeni. Sice jsem pro jistotu rozšířil bary i parkoviště, těch pár desítek tisíc eur mě nezabije, ale zajímalo by mě, jestli se fans přibližně řídí dle Happynovy rady, či se to během sezón už změnilo
Je to takto: parkovisko > n / 3 toalety > n / 100 bary > n / 500
Ako sú na tom svetelné tabule a osvetlenie neviem, zatiaľ to zdokumentované nebolo, ale tuším som raz musel jednému tímu, ktorý som strážil, vylepšiť svetelné tabule ne elektrické, lebo mu to hlásilo nespokojnosť fanúšikov - mal 31000 miest na sedenie.
Ako sú na tom svetelné tabule a osvetlenie neviem, zatiaľ to zdokumentované nebolo, ale tuším som raz musel jednému tímu, ktorý som strážil, vylepšiť svetelné tabule ne elektrické, lebo mu to hlásilo nespokojnosť fanúšikov - mal 31000 miest na sedenie.
[/quote]
U tabuli je to uplne jedno a osvetleni moc nestoji to ma snad kazdej na max
Ahoj, musel jsem se rozloucit se SPMT. Rekl jsem si, ze si alespon stahnu ASPT, ale stranka stimhle SW uz nenexistuje.
Nemate nekdo instalacni soubor tohodle programu v pc? Pokud ano, tak mi ho prosim zaslete na muj email davidn24@seznam.cz
Dawer24 wrote:Ahoj, musel jsem se rozloucit se SPMT. Rekl jsem si, ze si alespon stahnu ASPT, ale stranka stimhle SW uz nenexistuje.
Nemate nekdo instalacni soubor tohodle programu v pc? Pokud ano, tak mi ho prosim zaslete na muj email davidn24@seznam.cz
Moc dekuji
odesílám, jen rozbalit rar a zadat svoje přihlašovací údaje.....instalačku už nemám
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci