Azor wrote:Big El wrote:bobos23 wrote:Moze mi niekto vysvetlit ako to ze po odohrati ligoveho zapasu ma jeden z hracov fitness na 100% ? To sa kurnik tak flakal ze mu nic neubralo alebo ako??:D
Jinak pokud jde o technickou stránku, tak to probíhá následovně:
A) Hráči zápasem ubude cca 15-20% fyzičky
B) V téže simulaci, ale časově až po zápase dobije 15% fyzičky (v případě mlaďochů a starochů 10%, v případě velkých starochů 5%)
Takže on se defaKto neflákal, 15% mu ubylo, ale stejných 15 dobil.
Ale když nastane A, tak nemůže nastat B, neb to nastane jen když hráč odpočívá což je v rozporu s A, tudíž obě situace zaráz nemůžou být, ne?

Hráčům, kteří hrají zápas "se stane" obojí. Hráčům, kteří nehrají tak samozřejmě jen B.
V praxi je to tak, že když jde hráč k zápasu s fyzičkou 100 zápasem ztratí většinou 17-18%, takže se dostane na nějakých 82% ovšem ještě tou samou simulací dobíjí energii a dostává se tedy na 97% na kterých ho najdeš ráno, když se logneš. Proto většinu hráčů nalezneš po ranním zápase někde na 97-98. Ovšem to rozmezí je 15-20, takže můžeš po lize najít hráče i na 95%, ale rovněž i na 100%.
Těm, kteří nehrají ligu (SP Cup), vlastně zápasem ubude 0% a přičtou 15% (příp. 10% či 5%)
V praxi je toto pořadí důležité z jediného důvodu a to kvůli výkonu hráče. Kdysi (hodně kdysi dávno) jsem si myslel, že můžu k lize poslat hráče s fyzičkou 85% protože před zápasem 15% dobije. Samozřejmě, že je pak zas vyflusá a skončí např. na 82%. Nicméně věřil jsem, že jeho výkon to neovlivní, protože v momentě zápasu nastupuje 100/100. To, že to tak není samozřejmě nejspíš ví, 99% místního osazenstva. V praxi jde tedy spíš jen o technickou věc.
Jinak pokud jde o to, co to ovlivňuje, tak by to mělo být (pomineme-li věk, samozřejmě):

random

energie

fyzička před zápasem (hráči s fyzičkou 100 např. zápasem klesne o 16, hráči s fyzičkou 90 např. o 18)
podle neověřených dohadů i to, jak je vytrénovaná

síla.
Důsledně jsem to nikdy nehlídal, ale možná i na té síle něco je. A plus pořád tady máme mr. Randoma...