Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Big El »

bobos23 wrote:Moze mi niekto vysvetlit ako to ze po odohrati ligoveho zapasu ma jeden z hracov fitness na 100% ? To sa kurnik tak flakal ze mu nic neubralo alebo ako??:D
Jinak pokud jde o technickou stránku, tak to probíhá následovně:

A) Hráči zápasem ubude cca 15-20% fyzičky
B) V téže simulaci, ale časově až po zápase dobije 15% fyzičky (v případě mlaďochů a starochů 10%, v případě velkých starochů 5%)

Takže on se defaKto neflákal, 15% mu ubylo, ale stejných 15 dobil.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Azor

Post by Azor »

Big El wrote:
bobos23 wrote:Moze mi niekto vysvetlit ako to ze po odohrati ligoveho zapasu ma jeden z hracov fitness na 100% ? To sa kurnik tak flakal ze mu nic neubralo alebo ako??:D

B) V téže simulaci, ale časově až po zápase dobije 15% fyzičky (v případě mlaďochů a starochů 10%, v případě velkých starochů 5%)

Ale když nastane A, tak nemůže nastat B, neb to nastane jen když hráč odpočívá což je v rozporu s A, tudíž obě situace zaráz nemůžou být, ne? :wink:
acskncl

Post by acskncl »

fyzicku dotankujou jen ty co lezej na gauci, maximalne pri lize(poharu) sedej na lavicce
To ze nekomu nespadne vubec , nebo jen nepatrne se obcas stane a je to vesmes jak psal nekdo driv u tech s vysokou energii.
Na ceste do propadliste dejin.
tomkycz

Post by tomkycz »

acskncl wrote:To ze nekomu nespadne vubec , nebo jen nepatrne se obcas stane a je to vesmes jak psal nekdo driv u tech s vysokou energii.
a níže psal MI po ligovém zápase...
impossible wrote:Velkym prekvapenim a zaroven i odmenou, je fyzicka tohoto hrace. Ktery neb nedavno plouzil po hristich v neblahem tempu udrzel hodnotu fyzicky na stovce a to navic pri nulove vytrenovane energii.
kuwa tak jak tedy :roll: :wink:
Big El

Post by Big El »

Azor wrote:
Big El wrote:

Ale když nastane A, tak nemůže nastat B, neb to nastane jen když hráč odpočívá což je v rozporu s A, tudíž obě situace zaráz nemůžou být, ne? :wink:
Hráčům, kteří hrají zápas "se stane" obojí. Hráčům, kteří nehrají tak samozřejmě jen B.

V praxi je to tak, že když jde hráč k zápasu s fyzičkou 100 zápasem ztratí většinou 17-18%, takže se dostane na nějakých 82% ovšem ještě tou samou simulací dobíjí energii a dostává se tedy na 97% na kterých ho najdeš ráno, když se logneš. Proto většinu hráčů nalezneš po ranním zápase někde na 97-98. Ovšem to rozmezí je 15-20, takže můžeš po lize najít hráče i na 95%, ale rovněž i na 100%.

Těm, kteří nehrají ligu (SP Cup), vlastně zápasem ubude 0% a přičtou 15% (příp. 10% či 5%)

V praxi je toto pořadí důležité z jediného důvodu a to kvůli výkonu hráče. Kdysi (hodně kdysi dávno) jsem si myslel, že můžu k lize poslat hráče s fyzičkou 85% protože před zápasem 15% dobije. Samozřejmě, že je pak zas vyflusá a skončí např. na 82%. Nicméně věřil jsem, že jeho výkon to neovlivní, protože v momentě zápasu nastupuje 100/100. To, že to tak není samozřejmě nejspíš ví, 99% místního osazenstva. V praxi jde tedy spíš jen o technickou věc.

Jinak pokud jde o to, co to ovlivňuje, tak by to mělo být (pomineme-li věk, samozřejmě):

:arrow: random
:arrow: energie
:arrow: fyzička před zápasem (hráči s fyzičkou 100 např. zápasem klesne o 16, hráči s fyzičkou 90 např. o 18)

podle neověřených dohadů i to, jak je vytrénovaná
:arrow: síla.

Důsledně jsem to nikdy nehlídal, ale možná i na té síle něco je. A plus pořád tady máme mr. Randoma...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Ela můžu podepsat :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
impossible

Post by impossible »

Otazka ohledne nabirani XP...

Na global foru se resilo prirust XP a tvrdi se tam neco jineho nez se propaguje v nasi FAQ sekci.

Code: Select all

2-3 seasons ago I measured this case, and there was only one conclusion:

Friendy / Friendly Cup: 0,10%.
League: 0,30%. 
Cup: 0,50%.

Don't believe any other FAQ. All other information is ancient...
Ma to nekdo z vas propocitane a vysledovane, kolik to pridava? Jestli plati "mereni" remedyho73 nebo stara ceska klasika?

Code: Select all

Růst zkušeností o 1% za každé

* 3 - 4 ligové nebo pohárové zápasy
* 6 - 8 turnajových zápasů
* 13 - 15 přátelských zápasů
Otazka vyvstava hlavne u rozdilu rustu mezi pratelackem a turnajem.
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Azor

Post by Azor »

Big El wrote: Hráčům, kteří hrají zápas "se stane" obojí. Hráčům, kteří nehrají tak samozřejmě jen B.

V praxi je to tak, že když jde hráč k zápasu s fyzičkou 100 zápasem ztratí většinou 17-18%, takže se dostane na nějakých 82% ovšem ještě tou samou simulací dobíjí energii a dostává se tedy na 97% na kterých ho najdeš ráno, když se logneš. Proto většinu hráčů nalezneš po ranním zápase někde na 97-98. Ovšem to rozmezí je 15-20, takže můžeš po lize najít hráče i na 95%, ale rovněž i na 100%.

Těm, kteří nehrají ligu (SP Cup), vlastně zápasem ubude 0% a přičtou 15% (příp. 10% či 5%)

V praxi je toto pořadí důležité z jediného důvodu a to kvůli výkonu hráče. Kdysi (hodně kdysi dávno) jsem si myslel, že můžu k lize poslat hráče s fyzičkou 85% protože před zápasem 15% dobije. Samozřejmě, že je pak zas vyflusá a skončí např. na 82%. Nicméně věřil jsem, že jeho výkon to neovlivní, protože v momentě zápasu nastupuje 100/100. To, že to tak není samozřejmě nejspíš ví, 99% místního osazenstva. V praxi jde tedy spíš jen o technickou věc.

Jinak pokud jde o to, co to ovlivňuje, tak by to mělo být (pomineme-li věk, samozřejmě):

:arrow: random
:arrow: energie
:arrow: fyzička před zápasem (hráči s fyzičkou 100 např. zápasem klesne o 16, hráči s fyzičkou 90 např. o 18)

podle neověřených dohadů i to, jak je vytrénovaná
:arrow: síla.

Důsledně jsem to nikdy nehlídal, ale možná i na té síle něco je. A plus pořád tady máme mr. Randoma...
Aha, tak jsem se i po letech hraní o5 dozvěděl novinku :lol:
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

... zdravím, mam jen dotaz, nevím jak to je, co je lepší na výkon hráče, mít hráče s morálkou na 94/95% a fyzičkou na 100% a nebo mít morálku na 100% a fyzičku na 97/98%? Nebo je to jedno? thx!
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

jonY.h wrote:... zdravím, mam jen dotaz, nevím jak to je, co je lepší na výkon hráče, mít hráče s morálkou na 94/95% a fyzičkou na 100% a nebo mít morálku na 100% a fyzičku na 97/98%? Nebo je to jedno? thx!
Určitě s vyšší morálkou :wink:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
ps2512

Post by ps2512 »

jonY.h wrote:... zdravím, mam jen dotaz, nevím jak to je, co je lepší na výkon hráče, mít hráče s morálkou na 94/95% a fyzičkou na 100% a nebo mít morálku na 100% a fyzičku na 97/98%? Nebo je to jedno? thx!
1% morálky -0,4 výkonu
1% fyzičky -0,3 výkonu

97/100 -1,2
100/97 -0,9 :wink:

a nejsi tu náhodou starý? :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

já??? právě jsem začal :D
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
ps2512

Post by ps2512 »

jonY.h wrote:já??? právě jsem začal :D
Tak to pak ti rád poradím :mrgreen: :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

heej nepsal tady někdo že když propustím hráče tak neklesne nálada v týmu ? já kvůli tomu hráče propustil než abych za něj dostal pár tis. euro a nálada spadla :!: kuwa já jsem fakt amatér, mám se ještě hodně co doučovat...
mantel

Post by mantel »

to je blbost, po propuštění ti nálada klesnout nemůže
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”