Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by frankie_doparoma »

no mozna to uplne nechapu a uz je to asi jedno kdyz ty sam uz vis, ale nikdo nemuze prehodit jen o jedno €, musi to bejt o 5%

edit: hippo o nekolik sekund rychlejssi a i obsahlejsi :oops:
Last edited by frankie_doparoma on Tue Jan 17, 2012 12:34 pm, edited 1 time in total.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ps2512

Post by ps2512 »

Hippopotamus wrote:
Zeppelin68 wrote:Konečně se mi dostalo rozumné odpovědi, asi nejvyší nabídka byla 1.500.001 a já to přehlédl, proto další mohl dát nabídku o 1 E větší a tan hráč šel k němu, díky za radu a moje chyba :-), že jsem se přehlédl.
Pochopíš ma konečne? Obchodoval som 7 či 8 sezón denno-denne, za sezónu som dal do 1000 ponúk, tak sa už nehádaj. To, čo sa ti dostalo a ty si to nazval rozumnou odpoveďou, bol len možný nápad daného manažéra, avšak nebol správny. Bez ohľadu na IBP, cenu musíš vždy zvýšiť min. o 5% od poslednej, takže, ak ho daný manažér kúpil za 1 500 001, predtým posledná najvyššia možná ponuka mohla byť 1 428 572€. Jediné, čo ma v tvojom prípade napadá, je, že si ponúkol tímu 1,5M, dal ok, avšak si dal nedostatočné platové podmienky hráčovi, takže hore ti napísalo, že musíš zvýšiť, avšak si si to nevšimol a chápal to tak, že ponuka je už daná. Neboj, to sa mi tiež stalo xy krát, niet sa za čo hanbiť, len sa tu nehádaj, že si dal 1,5M, pretože ten hráč by už potom nikdy nemohol byť predaný za 1,5...1€ :)
Hippo, klid nebo ti praskne žilka :mrgreen:
Psal jsem mu to já, takže to musí být dobře :lol:

EDIT: toto jsem mu psal:
Ohledne toho prestupu.....kluci narazi na to, ze dalsi nabidka musi byt minimalne to co jsi dal + 5%.....to znamena pokud je to 1,5M....dalsi nabidka nemuze byt nizsi nez 1,65M.
Mozna v tomto pripade je chyba, ze jsi se spatne podival....pokud byla cena na okamzity 1500001 tak tvych 1500000 bylo malo.......hrac dal pote 1,65M a tobe to napsalo, ze podal vic nez je okamzity prestup a proto jde k nemu
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

takže pokud tomu dobře rozumím, tak není třeba platit částku za IBP, ale pouze o 4,9% nižší, páč už tě nikdo nemůže přehodit. Kuwa toho budu využívat :wink:
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:takže pokud tomu dobře rozumím, tak není třeba platit částku za IBP, ale pouze o 4,9% nižší, páč už tě nikdo nemůže přehodit. Kuwa toho budu využívat :wink:
Přehodit tě může vždycky......dáš IBP 1,5M a i když někdo dá 1499999,-- tak můžeš dát klidně 10M a je tvůj :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

ps2512 wrote: Přehodit tě může vždycky......dáš IBP 1,5M a i když někdo dá 1499999,-- tak můžeš dát klidně 10M a je tvůj :mrgreen:
jako že můžu nabídnout i více než je nastaven IBP ?
PaToM

Post by PaToM »

tomkycz wrote:
ps2512 wrote:Přehodit tě může vždycky......dáš IBP 1,5M a i když někdo dá 1499999,-- tak můžeš dát klidně 10M a je tvůj :mrgreen:
jako že můžu nabídnout i více než je nastaven IBP ?
Jasné. :wink:
Ten topik Jsi na SoccerProjectu stary? Potrebujes pomoci? tu fakt chýba... :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

ps2512 wrote:Hippo, klid nebo ti praskne žilka :mrgreen:
Psal jsem mu to já, takže to musí být dobře :lol:

EDIT: toto jsem mu psal:
Ohledne toho prestupu.....kluci narazi na to, ze dalsi nabidka musi byt minimalne to co jsi dal + 5%.....to znamena pokud je to 1,5M....dalsi nabidka nemuze byt nizsi nez 1,65M.
Mozna v tomto pripade je chyba, ze jsi se spatne podival....pokud byla cena na okamzity 1500001 tak tvych 1500000 bylo malo.......hrac dal pote 1,65M a tobe to napsalo, ze podal vic nez je okamzity prestup a proto jde k nemu
Prestaň s prasknutou žilkou, zlomená noha mi akurát tak stačí :lol:
Písal si mu to ty, o to skôr to treba vyšetriť :mrgreen:
A s tými 1,65M si to len potvrdil :mrgreen: 5% z 1,5M je 75k, nie 150k, takže ďalšia min.ponuka je 1,575M :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Hippopotamus wrote: Prestaň s prasknutou žilkou, zlomená noha mi akurát tak stačí :lol:
Písal si mu to ty, o to skôr to treba vyšetriť :mrgreen:
A s tými 1,65M si to len potvrdil :mrgreen: 5% z 1,5M je 75k, nie 150k, takže ďalšia min.ponuka je 1,575M :mrgreen:
Dobře dobře.....matika není moje dobrá stránka
:lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

a jste si jistý že to tak je? Podle mě to tak totiž není.... pokud nabízíš okamžitý, tak můžeš zvýšit nabídku o jakoukoliv cenu, klidně i 0,1%.... takže v tomto případě bych věřil tomu, že Okamžitá byla 1.500.001,--, kdy Zeppelin68 nabídnul 1,5M a někdo ho koupil za 1.500.001,--. Celkem bych si myslel, že to Sjarel zavedl na požadavek hráčů (Razvanica byl v tom docela zainteresován jestli si pamatuji), někdo o tom byl před velkým časem nějaký text.

Edit: tak mám recht - viz http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... p#p1201170 - u Okamžité neplatí pravidlo 5%
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Jari Malanta

Post by Jari Malanta »

Big El wrote:
Jari Malanta wrote:
Big El wrote:No, ale furt tam přece jen máš to zázemí, i kdyby na kontě byla nula a hráči byli neprodejní...

Ele, promiň, ale nový hráče koupím za co ??? Když nemám prachy...
A 20 tisícový stadion a centrum mládeže vybuduješ za co, když na začátku dostaneš jen asi 5 Mega? Jak říká mantel - buď řízený sestup a držet náladu diváků na nějaké solidní hladině, abys rýžoval na vstupném (např. dát veškerý plat hráčům do bonusů za výhry, v lize prohrávat a udržovat náladu výhrami v přátelácích), nebo nakoupit absolutní lamy za pár drobných, spokojit se s tím, že nálada poletí dolů, ale pořád i přesto můžeš - hlavně domácími přáteláky - vydělávat a na platy v lize nepadne skoro nic, když to budou opravdu lamy...

Poslední vývoj v mém týmu mne přiměl ke konečnému rozhodnutí nekončit, neměl jsem to ani v úmyslu...Jedu dál a budu se s tím rvát... :lol: :lol:
FC Žďár nad Sázavou - D.22

31 hráčů může říct: "Jsem lepší než ty"... Ale co když blafují?... 32 týmů, skupinový systém, výhoda domácího prostředí, adrenalin, napětí...To je?...HIGHLANDER CUP !!!
Zeppelin68
Groundsman

Post by Zeppelin68 »

PaTTTTrick wrote:a jste si jistý že to tak je? Podle mě to tak totiž není.... pokud nabízíš okamžitý, tak můžeš zvýšit nabídku o jakoukoliv cenu, klidně i 0,1%.... takže v tomto případě bych věřil tomu, že Okamžitá byla 1.500.001,--, kdy Zeppelin68 nabídnul 1,5M a někdo ho koupil za 1.500.001,--. Celkem bych si myslel, že to Sjarel zavedl na požadavek hráčů (Razvanica byl v tom docela zainteresován jestli si pamatuji), někdo o tom byl před velkým časem nějaký text.

Edit: tak mám recht - viz http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... p#p1201170 - u Okamžité neplatí pravidlo 5%

To jsem nečekal, že to tu takto rozvířím, ale Patrikovo a PS 512 je asi rozumné vysvětlení, doopravdy se nehádám a určitě jsem se přehlédl a zprávy blbec vymazal, takže se nemám o co opřít. A můžu to někdy vyzkoušet na jiném hráči, že dám nabídku o 1-2 E méně a potom hned zkusím přihodit.
PaToM

Post by PaToM »

Aha, tak to som nevedel. Ale najprv som to predpokladal vzhľadom na Zepov prípad, len som si myslel, že Hippopotamus sa v tom vyzná lepšie.
Ale z toho, čo píše Sjarel by som povedal, že sa to 5%-né pravidlo o vyššej čiastke neaplikuje len pri presnej sume IBP (doslova "If you match the IBP, the 5% rule is no longer active"). Tým pádom ak je posledná ponúknutá čiastka napr. € 1,5 M, IBP je o euro viac, tak ho kúpi buď ten, kto podá IBP alebo € 1,575 M a viac. Je to tak?
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
ps2512

Post by ps2512 »

Pokud jsem to dobre pochopil, tak jakmile se nastavi IBP tak prestane platit pravidlo 5%.
To znamena, ze pak muzu prihazivat klidne po euru?
Priklad
cena 200 eura
moje nabidka
210
souper
225
IBP
3000
muj prihoz
226
???
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

ps2512 wrote:Pokud jsem to dobre pochopil, tak jakmile se nastavi IBP tak prestane platit pravidlo 5%.
Priklad
cena 200 eura
moje nabidka
210
souper
225
IBP
3000
muj prihoz
226
???
To asi ne:

cena 200 euro
tvoje nabídka
210
soupeř
225
IBP
3000
tvůj příhoz
2950
soupeř
3000 (ač je to méně než 5% příhoz, je to rovné IBP)

Hippo a ostatní - chápu to dobře?
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Totti
Team Manager

Post by Totti »

Big El wrote:
ps2512 wrote:Pokud jsem to dobre pochopil, tak jakmile se nastavi IBP tak prestane platit pravidlo 5%.
Priklad
cena 200 eura
moje nabidka
210
souper
225
IBP
3000
muj prihoz
226
???
To asi ne:

cena 200 euro
tvoje nabídka
210
soupeř
225
IBP
3000
tvůj příhoz
2950
soupeř
3000 (ač je to méně než 5% příhoz, je to rovné IBP)

Hippo a ostatní - chápu to dobře?
Ja som to pochopil jak to napisal El, ale skusenost s tym nemam.
tím: Matts stars
manažér:Totti

liga: E.72
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”