Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Hippopotamus »

carneckyjosef wrote:Ještě mi kluci prosím řekněte jak je to s tou náladou v týmu. Nejde mi o to jak se ztrácí, ale jak se rychle obnovuje. Kolik za ligu, přáteláky, turnaje resp. prohru, remízu nebo výhru. Vidím to tak, že na začátku nové sezony budu mít 0, jako začínající sem samozřejmě měl velký oči tak jsem pokupoval hráče, ne zrovna levně a ještě takový defakto starý kopyta. Ale furt lepší je mít a hrát furt zápasy než je nemít a nechat vypustit duši u úzkýho kádru no.
Výhra v lige/SP pohári 2%, remíza 1%, prehra 0,5%.
Priateľské zápasy (bez ohľadu na výsledok) cca 0,5%
Priateľské poháre - výhra 1%, remíza aj prehra o čosi menej, snáď 0,75%, resp. 0,5%.
(podstatné je, že hraním zápasov VŽDY nálada stúpa...teda, pokiaľ ju nemáš na 100%:) )
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Big El

Post by Big El »

Hippopotamus wrote:
carneckyjosef wrote:Ještě mi kluci prosím řekněte jak je to s tou náladou v týmu. Nejde mi o to jak se ztrácí, ale jak se rychle obnovuje. Kolik za ligu, přáteláky, turnaje resp. prohru, remízu nebo výhru. Vidím to tak, že na začátku nové sezony budu mít 0, jako začínající sem samozřejmě měl velký oči tak jsem pokupoval hráče, ne zrovna levně a ještě takový defakto starý kopyta. Ale furt lepší je mít a hrát furt zápasy než je nemít a nechat vypustit duši u úzkýho kádru no.
Výhra v lige/SP pohári 2%, remíza 1%, prehra 0,5%.
Priateľské zápasy (bez ohľadu na výsledok) cca 0,5%
Priateľské poháre - výhra 1%, remíza aj prehra o čosi menej, snáď 0,75%, resp. 0,5%.
(podstatné je, že hraním zápasov VŽDY nálada stúpa...teda, pokiaľ ju nemáš na 100%:) )
Možná bych jen dodal, že není třeba se bát poklesu nálady fanoušků, když budeš hrát mače z poolu. ¨Ligovou výhrou nálada fanoušků stoupá o 6% (prohrou o totéž klesá), turnajové zápasy jsou 2% a přáteláky 1% Takže i kdybys prohrál 2-3 přáteláky denně víc asi hráči neutáhnou), tak by Ti měla díky lize poměrně rychle stoupat. A samozřejmě nějaký ten přátelák jistě také vyhraješ...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Totti wrote:Ja som sa uz chcel spytat ale teraz mam trochu strach. :D O jakych fintach to tu hovorite? Lebo moji hraci chcu platy jak za troch. :mrgreen:
jde o to, že výše platu se určuje podle celkových % hráče.... a na druhou stranu čím menší morálka (nebo třeba spadnuté hlavní skilly), tím menší celková %, takže když Ti to situace dovolí, je nejlepší prodlužovat smlouvu tehdy, když hráčovi spadne hlavní skill a v tu dobu ho necháš párkrát na lavičce, pak kývne na menší plat....

samozřejmě se toto dá praktikovat jen v nižších ligách, kde toho hráče pár dnů nepotřebuješ a kde si musíš trochu více hlídat výdaje.... ve vyšší lize (aspon u mě) je už celkem jedno jestli tomu hráči platím za zápas 15.000 nebo 20.000, stejně za ligu při výhře platím kolem 0,5M, tak už se nějaká tisícovka ztratí....

(tak a je to venku :lol: )
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Totti
Team Manager

Post by Totti »

PaTTTTrick wrote:
Totti wrote:Ja som sa uz chcel spytat ale teraz mam trochu strach. :D O jakych fintach to tu hovorite? Lebo moji hraci chcu platy jak za troch. :mrgreen:
jde o to, že výše platu se určuje podle celkových % hráče.... a na druhou stranu čím menší morálka (nebo třeba spadnuté hlavní skilly), tím menší celková %, takže když Ti to situace dovolí, je nejlepší prodlužovat smlouvu tehdy, když hráčovi spadne hlavní skill a v tu dobu ho necháš párkrát na lavičce, pak kývne na menší plat....

samozřejmě se toto dá praktikovat jen v nižších ligách, kde toho hráče pár dnů nepotřebuješ a kde si musíš trochu více hlídat výdaje.... ve vyšší lize (aspon u mě) je už celkem jedno jestli tomu hráči platím za zápas 15.000 nebo 20.000, stejně za ligu při výhře platím kolem 0,5M, tak už se nějaká tisícovka ztratí....

(tak a je to venku :lol: )
Dik za vysvetlenie. Zas som o nieco mudrejsi. :)
tím: Matts stars
manažér:Totti

liga: E.72
DefectorCZ
Groundsman

Post by DefectorCZ »

Ahoj :) Mám jednu otázku... Hraju SP týden a už přibližně vím jak co chodí :) Ale jde o to, že najednou mi naskočilo, že můj CM dostal trest... STOP na 4 zápasy :( Koukal jsem se jestli neprovedl něco v zápase, ale nic.. Prostě se mi najednou objevil v kolonce "Hráči v trestu". Nejvíc mě štve, že vůbec nevím za co :( Doufám že mi někdo odpoví, proč se tohle stalo a jestli se tomuhle dá nějak vyhnout :) Díky
tomkycz

Post by tomkycz »

DefectorCZ wrote:Ahoj :) Mám jednu otázku... Hraju SP týden a už přibližně vím jak co chodí :) Ale jde o to, že najednou mi naskočilo, že můj CM dostal trest... STOP na 4 zápasy :( Koukal jsem se jestli neprovedl něco v zápase, ale nic.. Prostě se mi najednou objevil v kolonce "Hráči v trestu". Nejvíc mě štve, že vůbec nevím za co :( Doufám že mi někdo odpoví, proč se tohle stalo a jestli se tomuhle dá nějak vyhnout :) Díky
a název týmu ?
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

FC Defectors..?
ale ten je zalozenej od vcera a zadny CM v trestu nema
ale zas buh vi jak to je, vcera tu byl dotaz na jiny narodnosti tak....:)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

DefectorCZ wrote:Ahoj :) Mám jednu otázku... Hraju SP týden a už přibližně vím jak co chodí :) Ale jde o to, že najednou mi naskočilo, že můj CM dostal trest... STOP na 4 zápasy :( Koukal jsem se jestli neprovedl něco v zápase, ale nic.. Prostě se mi najednou objevil v kolonce "Hráči v trestu". Nejvíc mě štve, že vůbec nevím za co :( Doufám že mi někdo odpoví, proč se tohle stalo a jestli se tomuhle dá nějak vyhnout :) Díky
Jde o to, že pokud hráč dostane v zápase přímou redku (tedy ne po druhé žluté), dostane stopku na 1-5 zápasů. To, zda redku v zápase chytí je náhoda a pokud ji chytí, tak to zda je to na 1 nebo na 5 zápasů je taky náhoda (ač mám dojem, že kratší tresty jsou častější). Prostě něco, co moc ovlivnit nemůžeš. Ale buď v klidu, v Háčku Tě to trápit nemusí a měl bys i bez jednoho vykartovaného hráče v pohodě vyhrávat :wink:
Elnino Prague

DefectorCZ
Groundsman

Post by DefectorCZ »

Ještě jedna otázka :) Kdy přestanu být omezován Představenstvem klubu ? Chtěl bych už nějaké hráče nakoupit ;) Hraji SP 8 dní a můžu na nákupy použít jen 670k :( Já myslel že za 7 dní už to půjde bez omezení..
Big El

Post by Big El »

DefectorCZ wrote:Ještě jedna otázka :) Kdy přestanu být omezován Představenstvem klubu ? Chtěl bych už nějaké hráče nakoupit ;) Hraji SP 8 dní a můžu na nákupy použít jen 670k :( Já myslel že za 7 dní už to půjde bez omezení..
Myslím, že ten limit se Ti průběžně navyšuje, ovšem nějakou dobu to ještě trvat bude. Přesně opravdu netuším...
Elnino Prague

Big El

Post by Big El »

Také mám jeden dotaz, chci se ujistit.

V pořadí turnajů rozhoduje při rovnosti bodů skóre, že? Hraje nějaký vliv počet výher jako v SP lize?
Elnino Prague

PaToM

Post by PaToM »

Big El wrote:Také mám jeden dotaz, chci se ujistit.

V pořadí turnajů rozhoduje při rovnosti bodů skóre, že? Hraje nějaký vliv počet výher jako v SP lize?
Áno. Nie. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
impossible

Post by impossible »

PaToM wrote:

Tak uz se rozmysli a dej mu jednoznacnou odpoved a ne moznosti :P
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Azor

Post by Azor »

impossible wrote:
PaToM wrote:

Já to pochopil, že ano, v pořadí turnajů rozhoduje při rovnosti bodů skóre a ne, nehraje nějaký vliv počet výher jako v SP lize :wink:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Azor wrote:
impossible wrote:
PaToM wrote:Áno. Nie. :wink:
...
Ty vole, Azor, zmaž ten svoj príspevok...veľmi ťa prosím...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”