Vidíš,to jsem nedomyslel , to se dozvědet domácí golmanka Nikča , tak je se mnou ámenHadis wrote:aby to nebyla Pupajdiho milenka
![]()
![]()
)

Moderator: Czech Moderators
Vidíš,to jsem nedomyslel , to se dozvědet domácí golmanka Nikča , tak je se mnou ámenHadis wrote:aby to nebyla Pupajdiho milenka
![]()
![]()
)
Myslíš Kačku z Ratboře ?Ataner wrote:No a ještě můžete vzít Kačku s Ratboře a je hotovo..
No a co asi píšu ..asi Kačku z Ratboře..Hadis wrote:Myslíš Kačku z Ratboře ?Ataner wrote:No a ještě můžete vzít Kačku s Ratboře a je hotovo..
Nebo jak mám rozumět Tvému příspěvku ? ......
Ále, myslim, že si jenom rejpnul do tvý češtinyAtaner wrote:Jinak nevím co na tom nechápeš..vím jen že to je náš divizní soupeř to je vše.
Jasný taky jsem potom koukal..krup72 wrote:Ále, myslim, že si jenom rejpnul do tvý češtinyAtaner wrote:Jinak nevím co na tom nechápeš..vím jen že to je náš divizní soupeř to je vše.
http://www.vinosusky.cz/ tady mas ten kontaktHadis wrote: Dále žádám Xixora, aby výše uvedené informace napsal do prvního příspěvku, domluvil se s osobou zajišťující sklípek v loňském roce, zda-li zajistí to stejné letos, nebo mě předá kontakt, zavolám tam a domluvím to.
To mě taky napadlo, minule mi to tam trochu chybělo, ale zase ta studená pomazánka byla taky super.jancarik wrote: http://www.vinosusky.cz/ tady mas ten kontakt![]()
hele co obednat i teply jidlo ve sklipku
Tak snad za rok, to už bude 12. v pondělí a to bys mohl stihnoutléblík wrote:Hmm tak to pro mě padá vinou termínu opět.12 června slaví táta narozeniny a to by mi neodpustil...takže bohužel..
Jeremy, u tebe neúčast absolutně nepřipadá v úvahu, takže otazník pryč a rychle poslat zálohu.Jeremy74 wrote:U mě účast zatím s votazníčkem. Každopádně do 20. dubna dám vědět, resp. pošlu kdyžtak prachy.
Teta, už jsem párkrát za svůj život ve sklípku byl, na prstech obou rukou bych to už nespočítal, ale nikdy jsme tam neměli teplé jídlo. Nechcete tam rovnou vodku?jancarik wrote:hele co obednat i teply jidlo ve sklipku