to aby jsi se uklidnil a netrefilo tě po tom 60 denním stresuAzor wrote:Proč se dnes a zítra nehrají žádné zápasy![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
to aby jsi se uklidnil a netrefilo tě po tom 60 denním stresuAzor wrote:Proč se dnes a zítra nehrají žádné zápasy![]()
![]()
ps2512 wrote: to aby jsi se uklidnil a netrefilo tě po tom 60 denním stresu
Ja mam prave naopak abstak, tak aby me netrefilo z tohopupajdi13 wrote:ps2512 wrote: to aby jsi se uklidnil a netrefilo tě po tom 60 denním stresu![]()
![]()
dobrej joke.
Záleží v akom mužstve taká hviezda hrá,ale výkon taký môže dať bez problémov, tých 65 určite.Maro1995 wrote:Tato otázka už tu asi byl,jen dotaz, když má hráč skrytou třeba 78,může být z něho hvězda která podá výkon 65-70 ?
hansjorg VFB wrote:jedna technická![]()
může být hráč hodně dobrý, i když má skrytou nízkou ( 75 ) nebo super hráči mají jen velkou skrytou?
díky za info
Papa Bouba Diop wrote:Hippopotamus wrote:Jedno je ale isté - hráč so skrytou 75 nikdy nezahrá výkon 78, ani keby sa na tom trávniku postavil na uši a ešte s nimi aj zamávalAzor wrote:skrytá je jen takové vodítko, i když je jasný že hráč se skrytou má menší šanci zahrát 78 než hráč se skrytou 100. Ae i hráč se skrytou může dát i 75 a naopakjá pamatuju dřív u sebe CM se skrytou 75 a výkonem 73 ale je fakt, že v tom měl pokyn okolo +3
impossible wrote: Ale pokud hraje 65 asi bych ho hvezdou nenazyval. Takovy hrac by koncepcne a vykonove zapadl do Dynama Oleksovice.
Ja myslim, ze ty si v Acku nevydrzel prave proto, ze ti takovy klicovy hrac chybelDajo wrote:impossible wrote: Ale pokud hraje 65 asi bych ho hvezdou nenazyval. Takovy hrac by koncepcne a vykonove zapadl do Dynama Oleksovice.Nechcel som to takto otvorene napísať.
![]()
Díky.
Presne tak, bez hviezd tam už nepoleziem.impossible wrote:Ja myslim, ze ty si v Acku nevydrzel prave proto, ze ti takovy klicovy hrac chybelDajo wrote:impossible wrote: Ale pokud hraje 65 asi bych ho hvezdou nenazyval. Takovy hrac by koncepcne a vykonove zapadl do Dynama Oleksovice.Nechcel som to takto otvorene napísať.
![]()
Díky.
tak nám sem hoď tvoje přihlašovací údaje a my to budeme hrát za tebe, kšeftovat, spamovat, pořádat nepořádat turnaje, posílat neposílat SMS na č. 90..... atd.Maro1995 wrote:koupil jsem GK na kšeft,je to řízek,nevím jestli mám tu druhou spodní risknout![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Tomkyč to napsal drsně, ale má pravdu. To se musíš rozhodnout sám, jestli to riskneš, nebo ne.Maro1995 wrote:koupil jsem GK na kšeft,je to řízek,nevím jestli mám tu druhou spodní risknout![]()
Ten hráč (až na agresivitu) je zatiaľ fajn. Ak ho teraz predáš, mal by si niečo zarobiť. Ak ho nepredáš, fakt nikto z nás ti nevie povedať, ako dotrénuje. Ešte stále môže (so 100exp) podávať výkon stupidných 55 (ak by dal všetko na 50, resp. energiu na 70) a tiež výkon takmer 79, keby dal všetko na 100. Je na tebe, ako sa rozhodneš (ak poznáš význam toho slovíčka, lebo z tvojich postov v American Cupe silne o tom pochybujem).Maro1995 wrote:koupil jsem GK na kšeft,je to řízek,nevím jestli mám tu druhou spodní risknout![]()