Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by frankie_doparoma »

Big El wrote:Taky se zeptám. Je obecně známo, že brankář by může být (nebo dokonce by být měl) poněkud agresivnější, než hráči v poli. O kolik? Má to někdo vyzkoušené? Například nyní mám nejagresivnějšího hráče A sestavy 27% a gólmana 46% Kdybych chtěl tým s agre do 20%, kolik by měl mít gólman? A kolik když by všichni hráči byli do 10% agre? Hodí se pořád ten 46% nebo už by měl být méně agresivní?

Díky.
obecne znamo? :o

na takovyhle veci se nepta, takovyhle veci sse musej vyzkouset :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
léblík

Post by léblík »

frankie_doparoma wrote:
Big El wrote:Taky se zeptám. Je obecně známo, že brankář by může být (nebo dokonce by být měl) poněkud agresivnější, než hráči v poli. O kolik? Má to někdo vyzkoušené? Například nyní mám nejagresivnějšího hráče A sestavy 27% a gólmana 46% Kdybych chtěl tým s agre do 20%, kolik by měl mít gólman? A kolik když by všichni hráči byli do 10% agre? Hodí se pořád ten 46% nebo už by měl být méně agresivní?

Díky.

na takovyhle veci se nepta, takovyhle veci sse musej vyzkouset :p
Má pravdu chlapec, jen zkoušej :P 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Díky.
No, brankár môže byť agresívnejší, ale určite to nie je povinnosť. Čo sa týka tých čísel, napr. Papa má tím do 35% cca a brankára jedného až 72% a neviem o tom, že by dostával červené viac ako hráči v poli. Ak hráš s hráčmi do 20%, okolo 30% pre brankára by nemal byť ešte problém. Ale presné čísla ti fakt neviem povedať...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Big El

Post by Big El »

frankie_doparoma wrote:

Díky.
Tak pokud to dosud nebylo obecně známo, tak už je :lol:

Jinak díky všem za odpovědi. :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tomkycz

Post by tomkycz »

ele - mám gólmana áčka s agr. 35 a hráči v poli mají agr. max. 16. Za skoro 500 odehraných zápasů ( samozřejmě že ne všech za této konstelace ) dostal pětkrát redku, a to bych řekl, že je solidní. Většina si myslím byla přímo udělená, ale to si nejsem jist a hledat to nehodlám :D
frankie_doparoma

tomkycz wrote:ele - mám gólmana áčka s agr. 35 a hráči v poli mají agr. max. 16. Za skoro 500 odehraných zápasů ( samozřejmě že ne všech za této konstelace ) dostal pětkrát redku, a to bych řekl, že je solidní. Většina si myslím byla přímo udělená, ale to si nejsem jist a hledat to nehodlám :D
a zkousel si treba 100 zapasu hrace i golmana ve stejnym rozmezi
a 100 zapasu a agresivnim golmanem
?

co kdyz treba sice golman neni ten onen vylucovanej ale diky svy vyssi agresi prispiva k tomu ze jako tym celkove nedohraje zapas v 11ti....

btw. big el; obecne znamo.... tak nejsi prvni od kteryho to slysim (a ani netvrdim ze to neni pravda...) jen mi to vyznelo jako kdyby to bylo naky dogma ze golman muze (a mel) by bejt agresivnejsi nez zbytek tymu...
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Já zastávám teorii, že je lepší když žlutou chytne agresivnější golman (kterej tu druhou žlutou chytne fakt v pár % případů), než mít golmana 0% (a tým s průměrem třeba 30%) a tím pádem to schytá místo něj někdo v poli, kde ta šance na druhou žlutou je výrazně, výrazně větší než u toho brankáře..třeba je to blbost ale já takhle úspěšně hraju už x sezon

na druhou stranu to co napsal frankie může bejt taky pravda, ale já sázím agresi kolikrát o dost větší než týmy s průměrnou agresí okolo 15-20% a nemůžu říct, že bych byl nak extrémně často vylučovanej :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oslicek

Post by oslicek »

Papa Bouba Diop wrote:Já zastávám teorii, že je lepší když žlutou chytne agresivnější golman (kterej tu druhou žlutou chytne fakt v pár % případů), než mít golmana 0% (a tým s průměrem třeba 30%) a tím pádem to schytá místo něj někdo v poli, kde ta šance na druhou žlutou je výrazně, výrazně větší než u toho brankáře..třeba je to blbost ale já takhle úspěšně hraju už x sezon

na druhou stranu to co napsal frankie může bejt taky pravda, ale já sázím agresi kolikrát o dost větší než týmy s průměrnou agresí okolo 15-20% a nemůžu říct, že bych byl nak extrémně často vylučovanej :)
sem rád, že takhle neuvažuju stejně :-). big el se tu ptal na nějaký výzkum. když sem měl tým s agresí do 20, tak sem měl gólmana Kovacse od 18-ti do 34 let, s agresivitou nějak okolo sedmdesáti. NIKDY nedostal červenou po dvou žlutých. Přímou červenou to jo, ale tak jednou za sezónu.
Big El

Post by Big El »

frankie_doparoma wrote:
tomkycz wrote:ele - mám gólmana áčka s agr. 35 a hráči v poli mají agr. max. 16. Za skoro 500 odehraných zápasů ( samozřejmě že ne všech za této konstelace ) dostal pětkrát redku, a to bych řekl, že je solidní. Většina si myslím byla přímo udělená, ale to si nejsem jist a hledat to nehodlám :D
a zkousel si treba 100 zapasu hrace i golmana ve stejnym rozmezi
a 100 zapasu a agresivnim golmanem
?

co kdyz treba sice golman neni ten onen vylucovanej ale diky svy vyssi agresi prispiva k tomu ze jako tym celkove nedohraje zapas v 11ti....

btw. big el; obecne znamo.... tak nejsi prvni od kteryho to slysim (a ani netvrdim ze to neni pravda...) jen mi to vyznelo jako kdyby to bylo naky dogma ze golman muze (a mel) by bejt agresivnejsi nez zbytek tymu...
Tak za dogma to nepovažuju, pokud to tak vyznělo. Nebo ano. Asi za stejné dogma, jako že na 5-3-2 se mají hrát dlouhé míče. Obecně vzato to tak je (může být - protože asi nikdo z nás nezná přesné koeficienty řad, respektive mohl je Sjarel pozměnit), ovšem můžou být situace, kdy je lepší beton, nebo situace, kdy obojí má své plus a záleží na konkrétním manažerovi.

K tomu co píšeš Tomkyczovi... Ano, ten gólman přispěje k vyššímu průměru a možná i k tomu, že dostaneš o jednu žlutou víc. Ale tu žlutou si vybere on sám. A to jen pokud k tomu přispěje. Gólman o 20% agresivnější než zbytek týmu zvyší průměr o necelá 2%, gólman agresivnější o 50% o necelých 5%. Samozřejmě - můžeme se dohadovat, jestli třeba ta 2% nehrají ten rozdíl jedné žluté, ale to je asi tak všechno. A jistě to nehrál vše se stejnými hráči v poli, ale ten rozdíl považuju za statistickou chybu. Jako odpověď mi to zkrátka stačí.

Díky i Papovi a Oslíčkovi :wink:
Elnino Prague

frankie_doparoma

Big El wrote:Tak za dogma to nepovažuju, pokud to tak vyznělo. Nebo ano. Asi za stejné dogma, jako že na 5-3-2 se mají hrát dlouhé míče. Obecně vzato to tak je (může být - protože asi nikdo z nás nezná přesné koeficienty řad, respektive mohl je Sjarel pozměnit), ovšem můžou být situace, kdy je lepší beton, nebo situace, kdy obojí má své plus a záleží na konkrétním manažerovi.

K tomu co píšeš Tomkyczovi... Ano, ten gólman přispěje k vyššímu průměru a možná i k tomu, že dostaneš o jednu žlutou víc. Ale tu žlutou si vybere on sám. A to jen pokud k tomu přispěje. Gólman o 20% agresivnější než zbytek týmu zvyší průměr o necelá 2%, gólman agresivnější o 50% o necelých 5%. Samozřejmě - můžeme se dohadovat, jestli třeba ta 2% nehrají ten rozdíl jedné žluté, ale to je asi tak všechno. A jistě to nehrál vše se stejnými hráči v poli, ale ten rozdíl považuju za statistickou chybu. Jako odpověď mi to zkrátka stačí.

Díky i Papovi a Oslíčkovi :wink:
presny koeficienty neznam, ale dlouhy mice, podporuji obranu a utok a nevim proc bych mel svou vyhodu delit mezi dvou cleny utok a sesticlenou obranu (i kdyz i takova situace muze nastat), takze souhlas ze tohle tvrzeni je neco jako ten golman :p

proste..... napsal bych ti co jsem ti napsal jako prvni, zkousej; zkousej a zkousej a uvidis sam, pises o nakejch prumerech a ze si ten golman tu zlutou vybere za jinyho hrace v poli, jak to vis? to si myslis? je to obecne znamo....?
Big El

Post by Big El »

frankie_doparoma wrote: proste..... napsal bych ti co jsem ti napsal jako prvni, zkousej; zkousej a zkousej a uvidis sam, pises o nakejch prumerech a ze si ten golman tu zlutou vybere za jinyho hrace v poli, jak to vis? to si myslis? je to obecne znamo....?
Asi máš pravdu. Chce to otestovat. Ano, je to "obecně známo". :P Tedy je to asi stejná domněnka vycházející ze stejného zdroje, tedy zkušeností těch, kteří takto hrají, jako předchozí tvrzení o tom, že ten gólman může být (má být) agresivnější. Nu a nějakou dobu s tím agresivnějším gólmanem hraju, redky obecně moc nechytám, ale on rozhodně ne a pokud jde o ty žluté, úplně to nesleduju, ale mám dojem, že většinou je vyfásne. Nicméně má zkušenost s tímto je cca jednosezónní, takže tu určitě budou jiní, kteří to mají vysledované a vyzkoušené dlouhodoběji.
Elnino Prague

léblík

Post by léblík »

Agresivnějšího golmana než zbytek týmu jsem nezkoušel, rozhodně se mi ale zdá lepší mít co nejvyrovnanější rozptyl agresivit i s golmánem, páč pak to má někdo vychytaný dejme tomu ten rozptyl 10% když pak bude golman o dost agresivnější, tak to podle mě přispěje k vyloučení klidně i hráče v poli, nevim je to jen moje doměnka, ale hraju agresi 30-40% včetně golmana a funguje to řekl bych celkem dobře 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
FOTOREGIME
Assistant Coach

Platy hracu

Post by FOTOREGIME »

Ahoj,
chtel bych se zeptat jak je to s platy hracu za zapas. Do zapasu venku s BOT tymem jsem nasadil pouze hrace s platem 309, domnivajic se, ze za jejich platy na zapas vydam pouze 3399. A ejhle, vydal jsem 56607. pouze jeden z nich ma bonus za vyhrum a to 389 a na bonusech za vyhru jsem vydal prs 9 tisic.

Muzete mi to vysvetlit prosim.

Dekuji
FOTOREGIME

FC POCEMKAMDES
divize G.72

Image
GeorgeTT

Re: Platy hracu

Post by GeorgeTT »

FOTOREGIME wrote:Ahoj,
chtel bych se zeptat jak je to s platy hracu za zapas. Do zapasu venku s BOT tymem jsem nasadil pouze hrace s platem 309, domnivajic se, ze za jejich platy na zapas vydam pouze 3399. A ejhle, vydal jsem 56607. pouze jeden z nich ma bonus za vyhrum a to 389 a na bonusech za vyhru jsem vydal prs 9 tisic.

Dekuji
Až sa nemýlim, tak plat dostávajú všetci hráči, či hrajú, alebo nie
GeorgeTT
Big El

Re: Platy hracu

Post by Big El »

FOTOREGIME wrote:Ahoj,

Dekuji

Plat platíš všem hráčům na své soupisce (nejsem si jistý jen tím, zda ho dostávají zranění a vykartovaní - myslím, že ne). Pokud mají hráči nastavený bonus za vítězství, tak ho platíš pouze těm 16 nominovaným k zápasu - tedy základní sestava+náhradníci.
Elnino Prague

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”